تجربیات ژورنال نویسی

نکته: موقع ژورنال نویسی مثل یه پزشکی قانونی عمل کنید و دقیقا علت و جزئیات رفتارهای معاملاتی خودتون رو کالبد شکافی کنید. ژورنال نویسی برای انگیزه گرفتن نیست برای کشف مشکلات و رسیدن به راه حل هست

3 لایک کرده

توی ژورنال نویسی باید تشخیص بدیم که ایرادهای ما ناشی از استراتژی هست یا مدیریت سرمایه و یا روانشناسی.
یک جدول اکسل هست که یکی از بروکرها انتشار داده بود و فیلم توضیحش رو در یوتیوب گذاشته بود که شما آمار حسابتون رو وارد اون می کردید و با بررسی خاص اعداد متوجه میشدید که ایرادتون در کدوم یک از اون بخشهاست شاید اون آموزش توی آپارات هم باشه بدون قصد تبلیغ مال شخصی به اسم نورانی بود مال بروکر دبلیو ام مارکت ویندزور سابق فکر کنم

2 لایک کرده

از دوستان کدومشون دارن ترید میزنن با نت ملی و ژورنال هم مینویسن.

من دارم ادامه میدم.

ژورنال نویسی برای کسب انگیزه نیست برای بررسی و پیدا کردن علتهای رفتارهای مخرب معاملاتی هست. ژ.رنال رو ولی باید با لحن مثبت بنویسید یعنی واقعیت رو بنویسید ولی با لحن مثبت برای رفعش کارهایی که میکنید یا باید انجام بدید رو بنویسید. هیچوقت درژورنال خودتون رو سرزنش نکنید یا دروغ ننویسید هر دو اثر منفی داره.

2 لایک کرده

خدایی چند نفر هستن که دقیق ژورنال نویسی میکنن من نمیدونم چرا اینهمه تو ژورنال نوشتن مقاومت میکنم

من دقیق می نویسم الان ژورنال نویسی معامله امروزم رو تموم کردم. ضمنا من هم تایپیکی دارم در مورد ژورنال نویسی شاید خواستی نگاهی بهش بکنی.

1 لایک کرده

خب راستش بخواید من هیچوقت ژورنال نویسی نکردم اما بجاش یک سری قوانین برای خودم دارم که همیشه بهشون عمل میکنم مثل یک پروتکل میمونه برام.

1 لایک کرده

ژورنال نویسی برای گرفتن انگیز ه نیست. مثل پزشکی قانونی ژورنال نویسی کن و احساست شرایطتت و اشتباهاتت و نقاط قوتت رو بنویس.

2 لایک کرده

سلام آقا نادر عزیز

لینک فایل اکسل آقای نورانی ( plan-table_ppku.xlsx) در سایت آپلود حذف شده. زحمت میکشی مجدد آپلود کنی؟

1 لایک کرده

بفرمایید. دانلود کنید

https://cdn.imgurl.ir/uploads/a379692_an-table.xlsx

2 لایک کرده

ممنون آقا نادر عزیز
واقعا فیلم کاربردی ای هست. لینک جدید اکسل هم کار میکنه. دستت درست :folded_hands::handshake:
واقعا معرکه است که میشه با کمی سازی پارامترها ایراد کار رو از نظر پارمترهای کیفی ترید مثل ایراد در مدیریت معامله، ریسک یا روانشناسی و غیره پیدا کرد

یه سوال:خودتون تونستید تا حالا ایرادات روش ترید خودتون رو رفع کنید؟ وقت گیر نیس؟
تجربه مفیدی دارید که روند رسیدن به پلن معاملاتی معقول و سودده رو تسریع کنیم؟

1 لایک کرده

سلام.

من ۶ سال هست تردی می کنم. بزرگترین مانع من روانشناسی ترید بود سالها.

روش من این بود: یک استراتژی کاملا امتحان شده شامل بک تست گیری و فوروارد تست گیری انتخاب کردم ریسک به ریوارد، وین ریت . بیشترین توای ضرر و بیشترین توالی سودش رو پیدا کردم. با این کار اعتماد به نفس رو از حالت احساسی به حالت ریاضی و علمی درآوردم در خودم. بعدش به جستجو و مطالع و دیدن یوتیوب انگلیسی در مورد روانشناسی ترید پرداختم و چیز یکه من رو نجات داد کار روی روانشناسی ترید بود.

دانسته ها و تجربیات خودم رو در همین ایران بروکر در تایپیکی به اسم حل مشکلات روانشناسی مفصل دارم می نویسم در صورتی که مایل بودید می تونید به مظالبم که در اونجاست و کاملا کاربردی هست سر بزنید. موفق باشید

2 لایک کرده

سلام آقا نادر من در رابطه با انتخاب سبک معاملاتی خیلی اذیت شدم و زمان زیادی رو سپری کردم اما به هر حال الان سبک آلفونسو مورنو رو انتخاب کردم حس میکنم باهاش راحت هستم و میتونم به درستی اجراش کنم یک سوال ازتون داشتم به نظرتون یک سبک معاملاتی سودده باید چطوری باشه و چه ویژگی هایی داشته باشه؟ آیا به نظرتون سبک های معاملاتی تاریخ انقضا دارند؟

ممنونم از نظرتون

2 لایک کرده

سلام . پیشنهاد من به شما این هست:

۱- یک استراتژی خوب باید یک استراتژی کاملا مشخص، واضح تا حد امکان غیر پیچیده باشه. (اساتید خارجی می گن باید بتونی استراتژیت رو پشت یه کارت ویزیت بنویسی!)

۲- اون استراتژی رو حداقل برای ۱۰۰ جلسه ی معاملاتی باید بک تست بگیری. در بک تست باید این آمار رو دقیق و واضح استخراج کنی:

الف- وین ریت استراتژیت چنده؟

ب- ریسک به ریوارد استراتژیت چنده یا چند خواهد بود؟

پ- بازگشت سرمایه ی استراتژیت چنده؟ (به درصد / دلار)

ت- بیشترین تعداد ضررهای متوالی استراتژیت چند تاست؟

ح- بیشترین تعداد سودهای متوالی استراتژیت چند تاست؟

وقتی که این آمارها رو استخراج کردی و نتیجه اوکی بود. با یه پراپ رایگان و یا در دمو شروع کن و بزن و بعد که به نتیجه رسید می تونی چالش پراپ بخری یا خودت حساب ریل از بروکر بگیری.

با نوع استراتژی ای که گفتم شما اعتماد به نفس رو از حالت احساسی تبدیل می کنی به آمار و علم ریاضی اعتماد به نفس واقعی در ترید فقط از این طریق به دست میاد وبعدش متمرکز میشی روی اجرای دقیق استراتژیت و سعی میکنی دوپامین مغزت رو هک کنی یعنی لذتی که از سود کردن می بری رو باید از اجرای دقیق قوانین استراتژیت ببری و این کار با تمرینهای خاصی امکان پذیر هست که می تونی در تایپیک حل مشکلات روانشاسی ترید» من بخونید.

همین سبک آلفونسو رو که گفتی شروع کن د رچارت فراز یا هر ابزار مشابه دیگه ای که داری بک تست گرفتن طبق شرایطی که گفتم اگر اوکی بود شروع کن. بدون بک تستی که گفتم شروع نکن البته اینا همش پیشنهاد هست. موفق باشی

6 لایک کرده

عالی
ممنون. لینک پست حل مشکلات روانشناسی ترید رو پیدا کردم.
ایشالله بخونم و استفاده کنم. ممنون که زحمت کشیدی و تجربیاتت رو بی چشم داشت و انسانی در اختیار همه ما قرار دادی. ایشالله موفق و پر سود و شاد باشی رفیق :green_heart:

حل مشکلات روانشناسی ترید - روان‌شناسی معامله‌گری - کامیونیتی ایران بروکر

1 لایک کرده

سایت مای ژورنال معرکه هستش

اول اکسپرت داره از ورود و خروجی عکس میگیره ثبت می‌کنه به صورت خودکار

دوم اینکه میتونی ژورنال بنویسی و پارامتر های مختلفی رو توش قرار بدی

حتی چک لیست داره

دسته بندی های داره از وین ریت استراتژی هاتون که توش ثبت می‌کنید و حتی روز ها و تایم فریم ها همچنین سشن های ؛ به صورت گرافیکی تمام اطلاعات رو از ژورنال خارج می‌کنه و به شما در لحظه نشون میده !

تست آمادگی ترید و کلی امکانات دیگه داره .

به نظر من که فوق العاده هستش .

اینم سایتش

3 لایک کرده

سلام مجدد خواهش می کنم. چنانچه خودتون یا دوستانتون نیاز به طرح مشکلات روانشناسی ترید داشتید از طریق همون تایپیک می تونید مشکلتون رو مطرح کنید در حد اطلاعات و تجربه ی خودم براتون راه حل هایی رو می تونم بنویسم. موفق باشید

1 لایک کرده

با تشکر از به اشتراک گذاری موردتون.

من مدتها پیش به یه کانال تلگرایم برخرود کردم که مال یه برنامه نویس بود که یه اندیکاتور ژ.رنال اتومات ساخته که روی مرورگر باز میشه تاز کانی که نت ملی نبود فوق العاده عالی کار میکرد شما روی متاتریدرتون فقط کلیک میکردی و اون تمامی چارت رو از تفکیک نماد تفکیک تایم فریم سود و ضرر و هر چیزی که رد ژرونال نویسی نیاز بود براتون فراهم میکنه برای حالتهای روحی آیکون داشت و جای یادداشت و کلی ملحقات دیگه داشه من اون اندیکاتور رو اینجا درج میکنم البته برنامه نویسش رو که گویا روی اعتقادات مذهبی رایگان نوشته این رو نمیشناسم ولی اندیکاتور رو امتحان کردم در نت بین الملل و فوق العاده جواب داده

Auto Trading Journal Pro .ex5 (116.0 کیلوبایت)

2 لایک کرده

این هم لینک دانلود فیلم نحوه استفاده از این اندیکاتور رایگان هست که همون برنامه نویسه توضیح میده

4 لایک کرده

عالیه
برای متاتریدر ۴ هم هست؟ ممنون میشم اگه دارین فایلش رو لطف کنین.