تجربیات ژورنال نویسی

دوستان این تایپیک رو ایجاد کردم که هر تریدری که خواست سوالات خودش رو در مورد مشکلات و مسائل ژورنال نویسی مطرح کنه یا تجربیات خودش رو در این مورد بنویسه تا تبادل اطاعات داشته باشیم و همیاری.

8 لایک کرده

تمام ژورنال من تو notion هه

و نوشن قطعه

عالی.

الان بیام حرص بخورم ک افلاینم

ولی هنوز افلاینم

چرا حرص بخورم

بجاش دیوار رو نگاه میکنم

7 لایک کرده

بنظر من سخت گیر ترین حالت ژورنال نویسی به این صورته

جدا از معاملاتی که میگیری و ثبت میکنی باید غذاهایی که خوردی رو بنویسی مثلا من اگه شیر بخورم بیحال میشم موقه معامله یا اتفاق هایی که هنگام معامله کردن میوفته و حواست پرت میشه مثلا تلفنم زنگ خورد یکی خبر بدی داد باعث شد دست به کار اشتباه بزنم و میتونین از معاملاتتون هنگامی که نقطه ورود داده اسکرین بگیرین اخر روز چک کنین ببینین واقن نقطه ورود طبق استراتژی بوده یا خارج استراتژی پوزیشن گرفتین

بنابر این میتونین ژورنال معتملاتی ٫احساسی و چیزایی که فکر میکنین نیازه نوشته بشه تا بعدا برسی کنین رو بنویسین

17 لایک کرده

اشکالی نداره میتونی دستی بنویسی وقتی نت وصل شد من یه انذیکاتور ژورنال نویسی معرفی میکنم که توی مرورگر همه چیز رو بهت اتوماتیک تحویل میده. فایلهای اکسل هم هست برای ژورنال نویسی که فعلا قابل انتقال نیست. بهترین راه با این نت ملی نوشتن دستی ژورنال هست فعلا

5 لایک کرده

اینترنت بین الملل وصل نیست ولی یه تمپلیت حرفه ایی برای Notion برای دوستان میزارن استفاده کنن.
هزینه اش 100$ بود ولی رایگان خدمتت دوستان. سیو کنین لینک رو بعدا با اینترنت بین الملل استفاده کنین
موفق باشین
https://www.notion.so/2023-My-Trading-Journal-2566b8b7b25c4c48843cd34e47122947

10 لایک کرده

Notion اپ اختصاصی سامسونگ واسه تبلتاشه؟

اشتراکیه؟

یه توضیح بده در موردش لطفا

3 لایک کرده

Notion

رایگانه تا زمانی ک فایل بالای ۵مگ نخوای اپلود کنی

بجز این شرط بقیه ویژگی هاش رایگانه

البته اگر با تیم بخوای وصل شی اونم پولیه

ولی شخص تنهایی رایگانه

انگار ی مشت کاغذ بهت میدن ولی خودت باید هرطور ک دلت بخواد مرتبش کنی و ب دلخواه خودته

اول رو مخم بود ولیکن

بعدش خیلی حال کردم باهاش.

5 لایک کرده

متاسفانه امکان آپلود فایل رو در نت ملی هنوز پیدا نکردم تا اکسل ژورنال نویسی و همچنین یک اندیکاتور که توی مرورگر باز میشه رو براتون ارسال کنم این اندیکاتور رایگان معجزه ای در ژورنال نویسی هست و واقعا محشره اگر مدیریت ایران بروکر اقدامی کنه که فایها رو از من بگیره و منتشر کنه مفید خواهد بود

3 لایک کرده

بنظرم تو این اواضاع به جای notion از obsidian استفاده کنی بهتره

5 لایک کرده

موافقم ولی ندارم اپ شو پ دسکتاپ چ اندروید

3 لایک کرده

ایده خیلی خوبیه. ژورنال‌نویسی به نظرم یکی از اون چیزهاییه که همه درباره‌ش می‌شنویم ولی وقتی می‌خوایم عملی انجامش بدیم تازه چالش‌ها شروع میشه.

من خودم بیشتر دنبال اینم که ژورنال طوری باشه که بعداً واقعاً بشه ازش الگو و اشتباهات رو درآورد، نه اینکه فقط ثبت معاملات باشه. اگر دوستان قالب یا روشی دارن که براشون جواب داده (مثلاً چه دیتاهایی رو ثبت می‌کنن یا چطور مرورش می‌کنن) خیلی خوب میشه به اشتراک بذارن.

5 لایک کرده

اندیکاتور رایگانی هست برای این کار که واقعا معجزه هست ولی در شرایط برقراری اینترنت از چارت میره روی مرورگر و هر جور اطلاعات و نمودار و جزئیاتی که خواستی رو میده بهت هر وقت از اینجا امکان ارسالش پیدا شد برای همه ارسال میکنم

4 لایک کرده

دستت درد نکنه خیلی ممنونم

3 لایک کرده

البته خیلی بهتر از این یه اندیکاتور رایگان هست که فوق العاده هست و همه چیز رو با چهار تا کلیلک برات ثبت میکنه و در موروگر به انواع مختلف گزارش و نمودار تجویل میده نیازمند نت هست تا کار کنه

این تصویر هم یک نوع ژ.رنال دیگه ست که دستی پر میشه

فایل اکسل هست که نمیدونم چطور میشه از اینجا ارسال کرد

6 لایک کرده

بعد از چندین سال تجربه میگم. ژورنال نویسی از نون شب واجبتره ولی ساده بگیرین.دنبال فایل یا برنامه یا اندیکاتور یا دفتر خاصی نباشین. و به نظرم ژورنال تصویری بهترین حالت ممکنه. یعنی هر روز از نماد مد نظرتون در تایم فریم که کار میکنین، روی تصویر نکات رو بنویسین. بعده ها که مرور میکنین راحت همه چی مرور میشه در ذهنتون. نیاز به اکسل و دفترای خاص ژورنال و مواردی مثل احساس قبل و بعد و… نیست

7 لایک کرده

ژورنال نویسی باید دو رکن داشته باشه:

ثبت معاملات از جمله تاریخ ورود، ساعت ورود، ستاپ معاملاتی، ثبت عکس قبل و بعد معامله و در اخر نتیحه معامله

ژورنال نویسی بصورت چارتی که نکات تایم فریم تحلیل و ترید و شامل میشه و هر ۳ یا ۶ ماه باید ژورنال چک بشه تا در صورت نیاز بهینه بشه.

5 لایک کرده

دوستان این اندیکاتور برا متاتریدر ۵ رو یه فرد مذهبی در کانال تلگرام خودش گذاشته بود من این شخص رو نمیشناسم ولی اندیکاتوری که رایگان نوشته و در مرورگر در شرایط نت بین المللی باز میشه فوق العاده کاربردی هست. من فایلش رو گذاشتم اینجا امیدوارم بتونید ازش استفاده کنید در آینده

Auto Trading Journal Pro .ex5 (116.0 کیلوبایت)

4 لایک کرده

با مای ژورنال . ژورنال بنویسید و خودکاره

3 لایک کرده

https://uploadkon.ir/

https://www.picofile.com/

https://www.picofile.com/

3 لایک کرده

اینو اگه زودتر میزاشتی تو آپلود آموزش ها بیشتر کمک می‌کرد و ماهم آنقدر پیام بازی نمی‌کردیم با ادمین برای باگ های چت برای آپلود ولی دمت گرم که یه چیز عالی گذاشتی

2 لایک کرده