سلام امیدوارم تو این روزهای سخت که کشور و هموطنان خودمون دارن بهمون آسیب میزنن ، حالتون خوب باشه
یه مدت خیلی اذیت میشدم چون هیچ ژورنالی پیدا نمیکردم که واقعاً به دردم بخوره. یا خیلی ساده بودن، یا انقدر شلوغ که آدم یادش میرفت اصلاً برای چی ژورنال مینویسه
برای همین گفتم خودم یکی درست کنم،کمکم بزرگش کردم و الان شده یه چیز نسبتاً کامل. از ثبت معمولی معامله تا خلاصه هفتگی و تریگرها و احساسات و اینا.حالا گفتم اینجا یه تاپیک بزنم ببینم شماها چی استفاده میکنید؟
چه چیزایی تو ژورنال براتون مهمه؟ چی رو حتماً مینویسید؟برای اینکه بحث راه بیفته، چندتا عکس از ژورنال خودم هم میذارم که ببینید
کلاً هرچی خودم لازم داشتم گذاشتم توش.فعلاً فقط میخوام نظر بدین ببینم چی کم و زیادشه.اگه چیزی به نظرتون میرسه بگید شاید اضافه کردم.بعداً اگر کسی علاقهمند بود نسخه کاملش رو هم آماده کردم، میتونید پیام بدید.
خودم زبان انگلیسی فولم همه دورهامو انگلیسی زبان اصلی دیدم همه چیزم انگلیسی هستش حتی دفتری که دعاهامو توش مینویسم دیگه امیدوام کنار بیاید باهاش ولی اگه استقبال شد ازش فارسیشدهش رو میزارم براتون
داداش دمت گرممن عکسهایی که گذاشتی رو دیدم واقعاً تمیز و حرفهای درستش کردی
بیشتر ژورنالهایی که تو اینترنت میذارند یا انقدر ساده هست که به درد نمیخوره، یا انقدر پیچیدهست که نصف روز باید وقت بذاری پرش کنی این یکی که ساختی معلومه روش فکر شده اکسلشو میتونی بدی به منم؟
راستش این ژورنال حاصل چندین ماه کار، تست و اصلاح مداومهواقعاً زمان و انرژی زیادی براش گذاشتم تا چیزی دربیاد که واقعاً در عمل به درد بخوره، نه فقط یک فایل پر از جدول.برای همین، طبیعتاً امکانش نیست نسخه کامل رو رایگان منتشر کنم هدف اصلی از ایجاد این تاپیک هم این بود که نظر و تجربه شما رو بدونم تا اگر نکتهای وجود داره، بتونم نسخه نهایی رو بهتر و کاملتر کنم در همین چند ساعتی هم چند نفر پیام دادند و نسخه کامل رو خواستند من فایل کامل و نهایی رو آماده دارم اگر کسی مایل بود، لطفاً پیام خصوصی بده تا توضیحات کامل و شرایط تهیه رو خدمتش بگم