چالش طراحی ژورنال تریدینگ: بهترین ژورنالی که تا الان داشتید چی بوده؟

سلام امیدوارم تو این روزهای سخت که کشور و هموطنان خودمون دارن بهمون آسیب میزنن ، حالتون خوب باشه

یه مدت خیلی اذیت می‌شدم چون هیچ ژورنالی پیدا نمی‌کردم که واقعاً به دردم بخوره. یا خیلی ساده بودن، یا انقدر شلوغ که آدم یادش می‌رفت اصلاً برای چی ژورنال می‌نویسه :sweat_smile:

برای همین گفتم خودم یکی درست کنم،کم‌کم بزرگش کردم و الان شده یه چیز نسبتاً کامل. از ثبت معمولی معامله تا خلاصه هفتگی و تریگرها و احساسات و اینا.حالا گفتم اینجا یه تاپیک بزنم ببینم شماها چی استفاده می‌کنید؟

چه چیزایی تو ژورنال براتون مهمه؟ چی رو حتماً می‌نویسید؟برای اینکه بحث راه بیفته، چندتا عکس از ژورنال خودم هم می‌ذارم که ببینید

کلاً هرچی خودم لازم داشتم گذاشتم توش.فعلاً فقط می‌خوام نظر بدین ببینم چی کم و زیادشه.اگه چیزی به نظرتون می‌رسه بگید شاید اضافه کردم.بعداً اگر کسی علاقه‌مند بود نسخه کاملش رو هم آماده کردم، می‌تونید پیام بدید.

خودم زبان انگلیسی فولم همه دورهامو انگلیسی زبان اصلی دیدم همه چیزم انگلیسی هستش حتی دفتری که دعاهامو توش می‌نویسم دیگه امیدوام کنار بیاید باهاش ولی اگه استقبال شد ازش فارسی‌شدهش رو می‌زارم براتون

داداش دمت گرممن عکس‌هایی که گذاشتی رو دیدم واقعاً تمیز و حرفه‌ای درستش کردی
بیشتر ژورنال‌هایی که تو اینترنت می‌ذارند یا انقدر ساده هست که به درد نمی‌خوره، یا انقدر پیچیده‌ست که نصف روز باید وقت بذاری پرش کنی این یکی که ساختی معلومه روش فکر شده اکسلشو میتونی بدی به منم؟

عزیزی شما آماده شد خبر میدم همین جا

بنظر من خیلی جالب بود. دارک مود که عالی بود…برا منم بفرست حتما

ممنونم ایدی ایتا بدم میفرستی اماده شد؟

درود عالی بود برا منم‌بفرست اگه ممکنه

عالی بود دمت گرم

چطوری بفرستم براتون

سلام خیلی چیز تروتمیزی درآوردین

همینجا قرار میدین یا کانالی گروهی آیدی خاصی چیزی میدین؟

یه ایدی بدین بهتون پیام بدم تو‌پیام رسانای داخلی

چقدر خوشگله واقعا ، منی که ژورنال نمیکنم هم دلم خواست شروع کنم ، چطوری میتونم بگیرم ازتون ؟ فروشیه ؟ یا اینکه رایگان به اشتراک میزارید ؟

راستش این ژورنال حاصل چندین ماه کار، تست و اصلاح مداومهواقعاً زمان و انرژی زیادی براش گذاشتم تا چیزی دربیاد که واقعاً در عمل به درد بخوره، نه فقط یک فایل پر از جدول.برای همین، طبیعتاً امکانش نیست نسخه کامل رو رایگان منتشر کنم هدف اصلی از ایجاد این تاپیک هم این بود که نظر و تجربه شما رو بدونم تا اگر نکته‌ای وجود داره، بتونم نسخه نهایی رو بهتر و کامل‌تر کنم در همین چند ساعتی هم چند نفر پیام دادند و نسخه کامل رو خواستند من فایل کامل و نهایی رو آماده دارم اگر کسی مایل بود، لطفاً پیام خصوصی بده تا توضیحات کامل و شرایط تهیه رو خدمتش بگم

آیدی ایتا

@realaligol

Realaligol ..

آیدی ایتا هستش اونجا خواستید پیام بدید

پیام میدم الان خدمتتون چند تا سوال داشتم

سلام بله واقعا حق دارید چیزی که اینقدر روش وقت گذاشتین رو رایگان در اختیار دیگران نزارین

ممنونم از شما ، به نظر شما چطوری میشه بهترش کرد ؟ چیزی هست که بخواید عوض یا اضافه کنید

به نظر من بخشی رو برای احساسات قبل ترید، هنگام ترید و بعدش بنویسید میتونه مفید باشه

از دید من چه برای پلن معاملاتی چه برای ژورنال باید همه چیزو بنویسی بعد یه مدت اون بخشایی که خیلی بدرد نمیخوره یا ازش خیلی استفاده نمیکنی روحذفش کنی

عالی بود و تمیز

ولی بنظرم ژورنال باید دستی نوشته بشه و در لحظه نوشته بشه چون حال اون لحظه مهم هست بعد از پایان معامله خیلی چیزها فراموش میشه و خیلی چیز ها توجیه !

اگر کسی نیاز داشت ژورنالی که با توجه به استراتژیم تهیه کردم رو براش بفرستم

نیاز به یک پرینتر کنار دستتون دارین

بله بفرستید همینجا از تجربیات شما هم استفاده کنیم

سلام قسمتی برای یادداشت گذاشتم ، همچنین قسمتی برای اسکرین شات ها هستش ، قسمت کامنت و اسکرین‌شات هستش تو عکس ها :sweat_smile: