مسیر روزانه من + جایزه 1000 دلاری (آیا شدنی هست!؟) تجربه چالش فول فاند رابین‌ سود

ارادت و سپاس،

بله حتما

پلتفرم رابین سود، حقیقت رو بخوام بگم

خیلی عالی نیست، خیلی بد هم نیست

من چون تایم فریم بالاتر کار میکنم حس میکنم اوکیه

اما فکر میکنم تایم فریم پایین تر شاید کمی اذیت کننده باشه

من خودم دیروز جمعه تجربه خوشایندی از چارت نداشتم، هم چارت به خوبی لود نمیشد و تاخیر داشت، و هم کندل های اخیر به درستی نشون داده نمیشد (نمیدونم حقیقت، یا مشکل از اینترنت خودم بوده و یا از رابین سود)

به طور کلی چون تایم فریم بالا ترید میکنم، روزی یک ترید میزنم، اوکیم و مشکلی ندارم. پنل آنالیز هم بنظرم بد نیست جالبه اوکیه، تا اینجا که همه چی پایدار بوده، اگه بعدا بخوان سر پارامترها و اون 6 معیار دبه کنن دیگه ته نامردیه بنظرم ولی خب من تمام تلاشم رو میکنم.

2 لایک کرده

ممنونم سبحان عزیز

بنظرم اگه قوانین رو رعایت کنی حرفی برای گفتن نمیمونه دیگه اینجا هم که داری مستند میکنی روال کارت رو اگر خودت اوکی هستی بنطرم اون بخش پارامترها که بحثشم داغه رو هم به مستندات اضافه کن که دیگه جای بحثی نباشه

تاپیکت رو دنبال میکنم مشتاقم ببینم نتیجه چطور میشه :man_raising_hand:

3 لایک کرده

درود

و با آرزوی موفقیت

منم بدم نمیاد این چالشو بردارم. خرجی که نداره میشه به دید تمرین در این اوضاع بهش نگاه کرد.

پیشنهادت چیه منم مثل خودت نتیجه معاملاتم را همینجا بذارم، یا که نه نذارم بهتره؟

2 لایک کرده

انتخاب با خودت هست آقا نادر، هر طور راحتی، برات آرزوی موفقیت میکنم، بله بنظرم در محک زدن خودت میتونه کمک کننده باشه، پیروز باشید :raising_hands:

2 لایک کرده

اخه بحث پارامترها رو اگه واقعا بخوان گیر بدن واقعا معضلی میشه برای خودش

برای مثال اگر بخوان زمان بودن در معاملات رو میانگین بگیرن و بر اون اساس امتیاز بدن، کار تقریبا غیرممکن میشه، البته که هیچ چیز غیرممکن نیست، هر چیزی ممکنه، اما خب تقریبا غیرممکن میشه!

چرا؟

چون مارکت رو شما نمیتونی کنترل کنی

یه زمانی ممکنه توی یک ساعت تیپی یا استاپ بده، یک زمانی ممکنه ده ساعت طول بکشه، و حتی ممکنه استاپ در پنج دقیقه بخوره

باعث افتخاره توجه شما

سپاسگزارم، پیروز باشید :raising_hands: :heart:

2 لایک کرده

بله که گیر میدن

شما برای سلامتی ترید میزنید؟

قوانین بخونید میبینید همینو گذاشتن بهونه کنن

دو ماه بحث و جدل بود با این پراپ تازه به دوران رسیده

1 لایک کرده

دقیقا درست میگی ولی تا اونجایی که من قوانین رو خوندم و توی کامیونیتی هم خوندم مثل اینکه این مبحث پارامتر ها برای پاس شدن لازمه سبحان جان ولی نکته ای که هست و چیزایی که من دیدم اگه با یکم حساب و کتاب ببریش جلو میشه کار رو در آورد البته که خب قطعا کار ساده ای نیست ولی همون طور که خودت گفتی هیچی غیر ممکن نیست و خب مشخصه شما هم با برنامه داری جلو میری این خودش چند پله میبره شما رو جلوتر از کسایی که شاید بدون برنامه ریزی کار میکنند

2 لایک کرده

این الان پنل منه

برای گرفتن 7 درصد

مجبور شد بالای 20 در صد سود بگیرم، کلی هم روز معاملاتی ور برم تا این پارامتر ها برای 5 روز جور در بیاد

حالا شما اگه بخواهی 40 روز انجام بدی ، بدون شک باید یک سیستم ابدوخیاری از خودت بسازی که از خشت اول با این پارامتر هماهنگ باشه

4 لایک کرده

این روزا انگار شما رو به چالش کشیده

2 لایک کرده

برادر من

این حرف زمانی درسته که شما قبول کنی این پارامتر ها رو

مثلا اگر من ترید زده باشم حجم و ریسک رو کنترل کردم تمامه

و داخل هیچ پوزیشنی بیشتر از یک در صد ضرر نکردم( درواقع میانگین ضرر من 70 دلار بود که روی حساب 20 کا یعنی کمتر از نیم درصد)

من عملا هیچ میانبری نزدم هیچ حرکت غیر منطقی نزدم هیچ ترید ابدخیاری نزدم

اما میانگین زمان مگه دست منه؟ وقتی من تارگتم مشخصه مگه مغز خر خوردم سود خودمو نصفه نیمه ببندم که پارامتر جور در بیاد؟

اصلا از خشت اول پارامتر مشکل داره، بقیه موارد کاملا عادیه

من اون قسمت از ترید که میتونم بهش نظم بدم رو رعایت کردم (ریسک)

قسمت (زمان) دست من نیست

(قسمت برایند) چون ریسک به ریوارد من بالاست هر کاری کنم غیر عقلانیه بخوام با این پارامتر سازگارش کنم

من با چارت ترید میزنم نه با پارامتر تخیلی :victory_hand:

1 لایک کرده

من سراغ متن قانون نمیرم چون کلی میشه راجبش صحبت کرد با زاویه دیدهای مختلف

من اومدم اون بخش صحبت تون که گفتید روزهای زیادی رو درگیر بود رو بگم که علتش اون چند روز انفجاری تون بوده ( نه اینکه به عنوان اشکال بیانش کنم ) که باعث شده شما زمان بیشتری سپری کنید

لزوما هم عملکرد تون به معنای انجام دادن عمل غیر متعارف نیست فقط عملکرد ها مختلف یا دیدگاه های مختلف به بازار رو شاید بشه برداشت کرد از عملکرد تون که چیز غیر طبیعی یا اشتباهی هم نیست :man_shrugging:

2 لایک کرده

متوجهم، من که هزینه ای پرداخت نکردم، اول چالش هم اعلام کردم که نه به کار با این ها تشویق میکنم و نه نقض میکنم. من مسیر رو میرم، هم تمرینیه برای خودم و هم ته این چالش اونی نیستم که این چالش رو شروع کرده. در هر صورت، بنظر میاد حرفه ای هستید و مسیرتون رو خوب بلدید، براتون آرزوی بهترین ها رو دارم و امیدوارم به هر چه که لایقش هستید برسید.

4 لایک کرده

در حداقل ترین حالت مزیتش اینه که از بازار عقب نمیمونی

3 لایک کرده

آره

البته واقعا

اگه می خواهید فول فاند تون درستتر پیش بره

سکه بندازید (عقلانی ترین کار)

صد پیپ استاپ صد پیپ تی پی با حجم 0.12 رو طلا سکه بندازید

حداقل پارامتر ها به نمیریزه :sweat_smile:

1 لایک کرده

سلام و احترام،

به عنوان کسی که الان 65 روزه چالش رو داره، توصیه میکنم تا 20 روز اول یا حتی30 روز اول، اصلا به نمودار 6گانه ها نگاه نکنی. یعنی فقط تو 30 روز اول هدفت رشد حساب + عدم ترید تو تایم خبر + مدیریت سرمایه درست باشه.
فقط یک سری پارامترها و نکات هستش که من تو اخر این پیام نوشتم که اگر اونارو رعایت کنی تو این ماه اول علاوه بر اینکه یه سری نمودارهات اوکی میشن، 60 روز بعدی رو هم قشنگ متوجه میشی که چیکار باید بکنی.

باز هر طور خودت صلاح میدونی
امیدوارم موفق باشی :rose:

2 لایک کرده

ایول! دمت گرم نیما، مرسی از راهنماییت، موفق باشی!:heart:

1 لایک کرده

قربانت. انشاالله شماهم همینطور :rose:

2 لایک کرده

این موضوع به صورت خود کار بعد از 30 ساعت بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.