اما فکر میکنم تایم فریم پایین تر شاید کمی اذیت کننده باشه
من خودم دیروز جمعه تجربه خوشایندی از چارت نداشتم، هم چارت به خوبی لود نمیشد و تاخیر داشت، و هم کندل های اخیر به درستی نشون داده نمیشد (نمیدونم حقیقت، یا مشکل از اینترنت خودم بوده و یا از رابین سود)
به طور کلی چون تایم فریم بالا ترید میکنم، روزی یک ترید میزنم، اوکیم و مشکلی ندارم. پنل آنالیز هم بنظرم بد نیست جالبه اوکیه، تا اینجا که همه چی پایدار بوده، اگه بعدا بخوان سر پارامترها و اون 6 معیار دبه کنن دیگه ته نامردیه بنظرم ولی خب من تمام تلاشم رو میکنم.
بنظرم اگه قوانین رو رعایت کنی حرفی برای گفتن نمیمونه دیگه اینجا هم که داری مستند میکنی روال کارت رو اگر خودت اوکی هستی بنطرم اون بخش پارامترها که بحثشم داغه رو هم به مستندات اضافه کن که دیگه جای بحثی نباشه
تاپیکت رو دنبال میکنم مشتاقم ببینم نتیجه چطور میشه
اخه بحث پارامترها رو اگه واقعا بخوان گیر بدن واقعا معضلی میشه برای خودش
برای مثال اگر بخوان زمان بودن در معاملات رو میانگین بگیرن و بر اون اساس امتیاز بدن، کار تقریبا غیرممکن میشه، البته که هیچ چیز غیرممکن نیست، هر چیزی ممکنه، اما خب تقریبا غیرممکن میشه!
چرا؟
چون مارکت رو شما نمیتونی کنترل کنی
یه زمانی ممکنه توی یک ساعت تیپی یا استاپ بده، یک زمانی ممکنه ده ساعت طول بکشه، و حتی ممکنه استاپ در پنج دقیقه بخوره
دقیقا درست میگی ولی تا اونجایی که من قوانین رو خوندم و توی کامیونیتی هم خوندم مثل اینکه این مبحث پارامتر ها برای پاس شدن لازمه سبحان جان ولی نکته ای که هست و چیزایی که من دیدم اگه با یکم حساب و کتاب ببریش جلو میشه کار رو در آورد البته که خب قطعا کار ساده ای نیست ولی همون طور که خودت گفتی هیچی غیر ممکن نیست و خب مشخصه شما هم با برنامه داری جلو میری این خودش چند پله میبره شما رو جلوتر از کسایی که شاید بدون برنامه ریزی کار میکنند
من سراغ متن قانون نمیرم چون کلی میشه راجبش صحبت کرد با زاویه دیدهای مختلف
من اومدم اون بخش صحبت تون که گفتید روزهای زیادی رو درگیر بود رو بگم که علتش اون چند روز انفجاری تون بوده ( نه اینکه به عنوان اشکال بیانش کنم ) که باعث شده شما زمان بیشتری سپری کنید
لزوما هم عملکرد تون به معنای انجام دادن عمل غیر متعارف نیست فقط عملکرد ها مختلف یا دیدگاه های مختلف به بازار رو شاید بشه برداشت کرد از عملکرد تون که چیز غیر طبیعی یا اشتباهی هم نیست
متوجهم، من که هزینه ای پرداخت نکردم، اول چالش هم اعلام کردم که نه به کار با این ها تشویق میکنم و نه نقض میکنم. من مسیر رو میرم، هم تمرینیه برای خودم و هم ته این چالش اونی نیستم که این چالش رو شروع کرده. در هر صورت، بنظر میاد حرفه ای هستید و مسیرتون رو خوب بلدید، براتون آرزوی بهترین ها رو دارم و امیدوارم به هر چه که لایقش هستید برسید.
به عنوان کسی که الان 65 روزه چالش رو داره، توصیه میکنم تا 20 روز اول یا حتی30 روز اول، اصلا به نمودار 6گانه ها نگاه نکنی. یعنی فقط تو 30 روز اول هدفت رشد حساب + عدم ترید تو تایم خبر + مدیریت سرمایه درست باشه.
فقط یک سری پارامترها و نکات هستش که من تو اخر این پیام نوشتم که اگر اونارو رعایت کنی تو این ماه اول علاوه بر اینکه یه سری نمودارهات اوکی میشن، 60 روز بعدی رو هم قشنگ متوجه میشی که چیکار باید بکنی.