گزارش کاربر درباره مشکل برداشت در آلپاری به همراه مستندات + پاسخ رسمی پشتیبانی

شما داعم دارید مساله ایرانی بودن را مطرح میکنید

خب دارید به ایرانی ها خدمات میدید

چرا از پروایدری استفاده میکنید که اینطوری حساسیت به خرج بده ؟یا برای بازگشت وجه ۳۶ روز زمان بگیره از کاربر و هنوز هم وجه را بازگشت نداده

اگه اعتبارتون مهمه برید با پروایدرتون بحث کنید که هر کجا بگید ۳۶ روزه پول برگشت داده نشده حق را به کاربر میده که دچار شک و تردید بشه

برای من کاربر پروایدر اهمیتی نداره، اعتبار بروکر خدشه دار میشه با این مساعل

شما بهتره با پروایدرتون مذاکره کنید

وقتی این زمان به حداقل برسه، باعث برطرف شدن نارضایتی ها میشه

در هر صورت این تاخیر اصلا عادی نیست

امیدوارم این مساله هر چه زودتر حل بشه

2 لایک کرده

مساله ساده تر از اون هست که کسی نتونه در جریانش قرار بگیره

میخواستم حساب شارژ کنم، تراکنش من بلاک شده،پشتیبانی بهم گفته ۷-۸ روز ، وقتی برگشت داده نشه وجه،گفته نهایتا ۳۰ روز

الان هم ۳۶ روز میگذره و هنوز وجه برگردانده نشده

هر بار ارتباط هم با پشتیبانی ذکر شده که ما ارجاع دادیم به پروایدر و باید از سمت اونا واریز بشه

از چه ولتی پولتو ارسال کردی

Safepal

پول بلاک شده هم خوشبختانه برگشت داده شد

تشکر از بستر خوب ایران بروکر

@iranbroker-support2

3 لایک کرده

جواب اخر همه ی بروکر ها به تریدر های ایرانی : مشکل ایرانی بودن شما هست به ما ربطی نداره

درست هم میگنا ما از داخل داغونیم از بیرونم ادم حساب نمیشیم و کلن دنیا یک طرفه و ما یک طرف خیلی جالبه

سیاست های اقتصادیمون با کل دنیا متفاوته هرجا به ضرر مردم باشه ولی برای ی عده خاص حلاله و هرجا به سود مردم باشه و ب ضرر ی عده خاص برای مردم حرومه کلن کلن ی دنیای دیگه هستیم

1 لایک کرده

شما هم بروکرتون آلپاری هست؟

خب خدارو شکر که مشکلت حل شد، یادت باشه هر وقت کرج اومدی منو یه قهوه مهمون کنی :grin::rofl:چون اولین نفر من ازت حمایت کردم، (حالا یا به حق یا ناحق فرقی نمیکنه) :wink::wink::wink::rofl::rofl::rofl::rofl:

2 لایک کرده

با شما مخالفم من تجربه کوتاهی با الپری داشتم حدود 9 ماه و کاملا بی اعتمادم نسبت بهش

:grin::grin:

حق هست فدات شم

نا حق چرا

1 لایک کرده

خوشحالیم که در نهایت وجه شما بازگشت و موضوع به نتیجه رسید.

فقط بد نیست یادآوری شود در تمام مدتی که شما مشغول انتشار برداشت‌های منفی و واکنش‌های احساسی نسبت به این موضوع بودید، هم مدیر حساب شما، هم تیم پشتیبانی، و هم پرووایدر مربوطه در حال پیگیری پرونده شما بودند و روند کار متوقف نشده بود.

همچنین تأکید می‌کنیم که وجه شما در آلپاری بلاک نشده بود؛ مسئله از ابتدا به وضعیت والت شما و حساسیت‌های مربوط به والت‌های دارای ارتباط با مسیرهای خاص برمی‌گشت و موضوع در سمت پرووایدر در حال بررسی بود، نه اینکه مبلغ از طرف آلپاری مسدود شده باشد. همان‌طور که بارها هم توضیح داده شد، مسئله از ابتدا به وضعیت والت شما و حساسیت‌های مربوط به والت‌های دارای ارتباط با مسیرهای خاص برمی‌گشت؛ موضوعی که اساساً ریشه در محدودیت‌های بیرونی داشت و نه در تمایل آلپاری به نگه داشتن وجه کاربر.

با این حال، با اینکه این مورد مستقیماً ناشی از عملکرد بروکر نبود، ما در تمام مدت موضوع را پیگیری کردیم؛ چون برای ما مهم بود که به‌عنوان کاربر آلپاری، مورد شما تا رسیدن به نتیجه رها نشود. ما برای زمانی که با آلپاری فعالیت داشته‌اید ارزش قائل بودیم و دقیقاً به همین دلیل، با وجود اینکه منشأ مسئله خارج از کنترل مستقیم بروکر بود، از مسیرهای مختلف همراهی و پیگیری انجام شد.

خوشبختانه نتیجه نهایی هم نشان داد تفاوت زیادی هست بین یک روند زمان‌بر و آن برداشت‌هایی که در طول مسیر مطرح می‌شد.

همچنین لازم می‌دانیم این نکته را هم روشن کنیم که صرف مطرح شدن موضوع در ایران‌بروکر، هیچ اثر ویژه یا تغییری در روند رسیدگی ایجاد نکرد.

پرونده شما از همان ابتدا از مسیر خودش در حال بررسی و پیگیری بود و روال رسیدگی، وابسته به فضاسازی بیرونی نبوده و نیست.

در هر صورت، امیدواریم این تجربه دست‌کم نشان داده باشد که بین صبوری در مسیر پیگیری و قضاوت زودهنگام تفاوت زیادی وجود دارد. ما هم مثل همیشه ترجیح می‌دهیم نتیجه، بر اساس پیگیری واقعی مشخص شود؛ نه بر اساس هیجان لحظه‌ای. ::rose::

4 لایک کرده

دوست عزیز

منظورتون از هیجان لحظه ای چیه؟؟؟!!!

دارید به ایرانی ها خدمات میدید،داعم این مساله را متذکر میشید که به خاطر ولت بوده و اینگونه مساعل

بله بنده هم متوجه هستم به خاطر چه شرایطی این مشکل پیش اومده

من معترض هستم به مدت زمان طول‌کشیده

۳۸ روز؟؟؟؟؟!!!

هیجان لحظه ای؟؟؟!!!

همچنطوری که در بقیه بروکر و پراپ ها وجه برگشت داده شده خیلی زودتر از این مساله به حساب بازگشت داده شده

داعم از پشتیبانی خود بروکر و مدیر حساب به خاطر این مشکل و تاخیر عذرخواهی شده از بنده

من اطلاع ندارم چه شخصی داره تو ایران بروکر از طرف الپاری این چنین پیام میفرسته و نگرانی مخاطب را ناشی از عصبانیت و هیجان زودگذر و لحظه ای خطاب میکنه!!!؟؟؟

متاسفم برای شما

چقدر منت گذاشتید سر کاربر که پولش رو براش واریز کنید

کاری که باید نهایتا 24 ساعت انجام می‌شده رو توی بیشتر از 35 روز انجام دادید بعد اینجوری منت هم می‌‌ذارید😒

2 لایک کرده

ابتدا لازم می‌دانیم بابت برداشتی که ممکن است از لحن برخی عبارات ایجاد شده باشد، صمیمانه عذرخواهی کنیم.

متأسفانه متن، لحن واقعی را به‌طور کامل منتقل نمی‌کند و ممکن است بعضی جملات متفاوت از آنچه مدنظر بوده برداشت شوند. اگر از این بابت ناراحتی یا دلخوری‌ای برای شما ایجاد شده، واقعاً متأسفیم.

ما کاملاً به شما حق می‌دهیم که از بابت این موضوع ناراحت باشید. به‌هرحال، روندی که طی شد برای شما زمان‌بر و آزاردهنده بود و طبیعی است که چنین تجربه‌ای باعث نگرانی و نارضایتی شود.

باور بفرمایید در تمام این مدت، هدف ما این بوده که نشان دهیم شما برای ما مهم هستید و موضوع شما برای آلپاری صرفاً یک مورد عادی نبوده است. صرف‌نظر از اینکه نارضایتی شما در اینجا مطرح شد، از همان اولین باری که موضوع را به مدیر حساب خود اطلاع دادید، پرونده شما در مسیر پیگیری قرار گرفت و حتی تا سطوح بالاتر هم دنبال شد.

چون برای ما، باارزش‌ترین بخش آلپاری، کاربران آن هستند و به همین دلیل تلاش کردیم در تمام مسیر، شما را همراهی کنیم و موضوع را رها نکنیم.

در عین حال، به ما هم حق بدهید وقتی مجموعه با واژه‌هایی مانند دزدی یا کلاهبرداری خطاب می‌شود، از خود و عملکردمان دفاع کنیم.

منظور از «هیجان لحظه‌ای» دقیقاً همان مقاطعی بود که در برخی پیام‌ها، آلپاری به این موارد متهم شد؛ در حالی که ما از ابتدا بارها توضیح دادیم که هیچ بلاکی از سمت آلپاری روی وجه شما انجام نشده بود و پیگیری مبلغ شما همواره در اولویت ما قرار داشت.

چه از سمت پشتیبانی، چه مدیر حساب، و چه در پاسخ‌هایی که اینجا داده شد، در تمام مدت تلاش کردیم موضوع را شفاف توضیح دهیم، از صبوری شما تشکر کنیم و اطمینان بدهیم که مسئله در حال پیگیری است.

اگر در بخشی از این مسیر، عبارتی به‌کار رفته که باعث شده احساس کنید نگرانی شما درک نشده، بابت آن هم صمیمانه متأسفیم؛ چون مقصود دقیقاً برعکس این بوده است.

باز هم بابت زمانی که این روند به طول انجامید، متأسفیم و از صبوری ارزشمند شما صمیمانه سپاسگزاریم. امیدواریم در ادامه فعالیت‌تان هم بتوانیم همراه خوبی برای شما باشیم و تجربه بهتری رقم بخورد. ::rose::

3 لایک کرده

خدا رو شکر.

همه VODKA مهمون من :clinking_beer_mugs:

1 لایک کرده

شما انگار از قبل خوردی چون اشتباه ریپلی زدی :rofl:

1 لایک کرده

مستر پرزیدنت همانطور ک در پست های قبلیتان تمام فلاش ها را به مرکز ایران و اصفهان نشانه رفته بودید.ممنون میشم اومدید و د کای ما رو هم بیارید ادرس هم که خوب ماشالا بلدی دگ :laughing: :rofl:

1 لایک کرده

من فکر کنم این ۱۵۰ دلار هنوز بلوک شده تو واسطه کریپتو و الپاری برای اینکه بحث تموم شه از خودش داده.

لینک تراکنش رو خوبه ببینیم. کریپتو هست دیگه باید بشه دید.

که اگه داستان داره حواسمون به نوبیتکس باشه بریم خبر بدیم تو فروم صرافی که کسی دیگه از نوبیتکس واریز نکنه به الپاری

2 لایک کرده

۱۵۰ دلار هم پول کمی نیست تو ایران.

نزدیک ۳۰ میلیون هست.

1 لایک کرده

چشم رئیس. آلام دارم پنج گرمی تو پارک رد بدل میکنم

الساعه میارم خدمتتون :rofl:

2 لایک کرده

من از ولت شخصی واریز کرده بودم و احتمالا به خاطر اینه که قبلا تراکنش داشتم با صرافی ایرانی

اخه امکان پذیر نیست تراکنش نداشته باشی با صرافی ایرانی

بالاخره یا دلار را میخوای ریال کنی یا برعکس

ولی در هر صورت با توجه به شرایط کار با کریپتو خیلی پر ریسک شده

بهتره از راه های جایگزین استفاده بشه

• فکر میکنم مبلغ هم توسط پروایدر برگشت داده شده چون ولتی که ارسال کردم بهش با اونی که برای من برگشت زده یکی هست
1 لایک کرده