گزارش کاربر درباره مشکل برداشت در آلپاری به همراه مستندات + پاسخ رسمی پشتیبانی

سپاس از شما :folded_hands:t2:

بله بروکر بنده آلپاری هست

واقعا چرا واسه برداشتهای ما مشکل ایجاد نمیشه؟ سواله برام!!! دو ساله که مستقیما برداشت میزنم به صرافی تبدیل ولی هیچ مشکلی پیش نیومده مبنی بر فریز شدن و این گونه مشکلاتی که شما و جناب روستا فرمودین، فعلا آلپاری در این زمینه گوی سبقت رو ربودند:sweat_smile: میترسم کمبود نقدینگی خودش رو با دولتی شما جبران کنم:grin::grin::wink::wink::wink:

نه برای من موقع واریز بود

برداشت اوکی بود

ولی یه مقدار قضیه داره بولد میشه به تازگی

بعد از گذشت ۳۵ روز هنوز از برگشت پول من خبری نیست

و پشتیبانی هم میگه مشخص نیست چه زمانی برگشت می‌خوره….تا کی باید صبر کرد؟ بدترین تجربه عمرم شد کار کردن با بروکر شما

اینم سندش

از ۱۳ آپریل واریز کردم و هولد شده و هر روز از طریق پشتیبانی پیگیری میکنم ولی هنوز پولم برگشت نخورده

اگر قرار نیست به ایرانی ها خدمات بدین پس جمع کنید برید

فقط میخوام به یک نکته اشاره کنم با اینکه خیلی دیگه پیش پا افتادست!

بعد از این همه اطلاع رسانی باورم نمیشه از صرافی اصلی تحریمی جهان یا ولت های آلوده مستقیم به شرکت های دیگه پول انتقال میدید

تنها اشتباه بروکر این هست که واریز و برداشت کریپتو رو باید کلا از لیست خارج کنه مثل وبمانی و پرفکت مانی که تحریم شد نمیدونم چرا وقتی تاپچنیج هست میزاره کریپتو ملت شارژ و برداشت کنن.

مسعوليت رفتار پروايدر در اين ضمينه به بروكر شما برميگرده چون بك حالت ثابت و قانون مشخص نيست كه قبلا در قوانين بروكر شما ذكر شده باشه درواقع مشكل بين شما و پروايدر بوده و كاربر طرف حسابش شمايي نه پروايدر كريپتو اين شمايي كه به جامعه تريد ايران خدمت ميديد و بايد زمينه اين خدمت هم فراهم كنيد درسته؟ در ضمن كار بر خيلي زودتر از اين مدت به نتيجه ميرسيد عجيبه حدود ٤٠ روز زمان برده من فكر ميكنم شما داريد جانب دارانه صحبت ميكنيد اتفاقا به نظر مياد صرف مطرح كردن موضوع در ايرانبروكر باعث شد كه اين مشكل زودتر حل بشه توجه كنيد كاربر بيشتر از يك ماه با شما ارتباط روزانه داشته اما نتيجه نگرفته حالا دقيقا ٧٢ ساعت بعد مطرح شدن مشكل در ايرانبروكر و به عنواني رسانه اي شدن ماجرا درست در زمان قانوني يعني نهايتا ٣ تا ٧ روز مشكل شده

عجيب نيست؟!؟!؟

براي منه ناظر بيروني سخته باور كنم تمام مدت شما و همكارنتان سخت و عرق ريزان پي گير كار اين كاربر بوديد و ٤٠ روز اب از اب تكون نخورد اما تا ماجرا به اينجا كشيده شد حل شد

همينه كه هر كس وارد دنياي تريد ميشه اول با ديدن سابقه و تبليغات وارد الپاري ميشه اما نهايتا تا علم كافي پيدا ميكنه از الپاري خداحافظي ميكنه

در ضمن ديگه اين همه سو گيري نياز نيست نسبت به كاربر متضرر بگيريد

كابر شما ٤٠ روز سرمايش بلاك شده و متضرر شده به خاطر مساله اي كه كاملا به شما مربوطه پروايدر رو شما انتخاب ميكنيد و شمارو كاربر به همين ترتيب هم بايد جوابگو باشيد

به نظرم بهتر بود شما از كاربر متضرر خودتون عذر خواهي ميكرديد نه اينكه با نگاه از بالا و اين لحن منت اميز سعي كنيد محكومش كنيد

واقعا رفتارتون مناسب اين فضا نيست من شخصا از اسم الپاري بيشتر اين انتظار دارم

خدا خيريت بده ميخام ٥٠٠ تا واريز كنم يه خساب بسازم كار كنم

حساب خودم توي ارانته الان با اين نت بهش دسترسي ندارم از وقتي به ماجراي شما برخوردم وجود نميكنم كريپتو انتقال بدم اين ٢ تا بروكري هم كه حساب ساختم فقط تاپچنج دارن واسه روش غير كريپتويي منم تا حالا از تاپچنج استفاده نكردم الانم ثبتنامش بستس خلاصه ضرر كار نكردن منو شما بايد بدي :sweat_smile: توجه داشته باش من روزانه ٩٥ درصد به طور ميانگين سود ميگيرم:wink:

از ايرانبروكر ميخام حق منو از اين برادرمون بگيره ممنون

راستي شما چند وقته الپاري كار ميكني؟

متاسفم برای آلپاری واقعا بنده خدا اینهمه باید صبر میکرد برای 155 دلارش؟ آقای روستا من کاملا درکتون میکنم و ممنونم که شفاف و با سند اومدین و اطلاع رسانی کردین. واقعا این بروکر با اینهمه حجم از تبلیغات و نفوذ در رسانه ها و شبکه های مجازی، خیلی ضعیف خودشو در بررسی و پیگیری حق کاربر و همچنین رفتار درست با کاربر نشون داد. متاسفم.

خداروشکر ایران بروکر جواب داد و برام واریز کردن

شما هم نتیجه رو همینجا اعلام کنید

سلام و وقت بخیر :tulip:

کاملاً به شما حق می‌دهیم که بعد از این مدت نگران و ناراحت باشید و از صبوری شما صمیمانه سپاسگزاریم.

لازم می‌دانیم به اطلاع‌تان برسانیم که حدود دو هفته پیش، از سمت مدیر حساب‌تان اعلام شده بود که مبلغ بازگشت داده شده است. خوشحالیم که پیام شما را اینجا دیدیم تا بتوانیم مجدداً این موضوع را به اطلاع‌تان برسانیم و اگر ابهامی وجود دارد، برطرف شود.

باز هم از صبوری و همراهی شما ممنونیم

خیلی ازین دوستان فقط شبکه خبر نگاه میکنن.

من میخواستم با الپاری شروع کنم به خاطر داستان نت بین الملل و اینکه سرور ملی داشت ،که داستان پیش اومد و نشد

خب بفرمایید الان من مبلغی ریال دارم

میخوام حساب شارژ کنم

از تاپچنج هم نمیتونم استفاده کنم بنا به دلایلی

چکار باید کرد که ولت به قول شما الوده نشه؟:grin:

یا برعکسش از بروکر می‌خوام برگشت بزنم و تبدیل به ریال کنم

داداش کمیسیون ما رو فراموش نکنی😁

اگر منظورتون آلپاری هست میتونید واریز و برداشت ریالی از جاهای دیگه غیر از تاپ چنج هم انجام بدین مثل سودآپ که خود بروکر معرفیش کرده و ایرانیکارت که سالهاست کار میکنه و معتبره

بله امروز واریز شد برام