دوستان با اکانت های مختلف امامی بحث نکنید. فقط هرکجا دیدید این اندیکاتور تخیلی داره تبلیغ میشه بگید کلاهبرداریه چون معامله ریل نداره.
فقط همینکار انجام بدید تا ایشون به هدفش که خالی کردن جیب مردمه نرسه ![]()
دوستان با اکانت های مختلف امامی بحث نکنید. فقط هرکجا دیدید این اندیکاتور تخیلی داره تبلیغ میشه بگید کلاهبرداریه چون معامله ریل نداره.
فقط همینکار انجام بدید تا ایشون به هدفش که خالی کردن جیب مردمه نرسه ![]()
عماد مغنیه، امامی نژاد
تو که چندتا بیت در آوردی تو ک پولداری
تو دیوار برو ماهی ده میلیون شارژ کن و رباتت رو برو اونجا تو تمام مرکز شهرهای ایران آگهی بزن
و مبلغ رو بگو اصلا 6000 دلار
دست سر از ما بردار اینجا خواهشا
البته حواسم نبود استاد امامی نژاد مانیتور و موس و همه چیزش واسه فروش گذاشته بود
البته مشکل مالی داشتن هیچ اشکالی نداره، من خودم خیلییی دارم و صفرم و مشکل برا آدم میباره ،کسی داریم ک برا بیماری صفر میشه و نمیشه ایراد گرفت و اشتباه هیچ مشکلی نداره زندگی بالا پایین داره
ولی خواهشا ول کن اینجا رو برو تو اپ دیوار تبلیغ فروش ربات ترید بزن بخدا ازت میخرن، یه دونه از تو کل ایران ازت بخرن خودش 5000 دلاره برات بسه
بیچاره امیر که بیخود بن شد.
دیگه بحث این ربات شخمی بسته شد خدا رو شکر.
شب بخیر. انجمن کامیون داران از فردا روی آرامش را خواهد دید اگه ربات جدیدی رو نکنه.
حمایتش میکنیم ![]()
آره بابا باید آزاد بشه وگرنه فعالیت نخواهیم داشت ما هم
برعکس استاد امامی که دائم البن شدند امیر ۴۸ ساعت بن شده . ایشالا آزادیش ![]()
#شیر_جاش_تو_قفس_نیست ![]()
![]()
بنده ی خدا این چیه نوشتی آخه!!
بیشتر از هر کسی شما خودت اینجا پست و مطلب گذاشتی
حالا اینجا شد آخور!!!
با کسانی که مستقیم به شما توهین میکنن موافق نیستم اگر چه که شما خودت منو مستقیم موردتوهین قرار دادی .
ولی شما در جواب داری همه رو جمع میبندی و توهین میکنی.
کاش یک بار تو خلوت خودت به گفتار و رفتارت فکر کنی .
کاش فکر کنی .
من اگر دشمنت هم باشم دشمن نادانی نخواهم بود .
فکر کن به خودت و فکر کن
این لطف رو به خودت بکن .
یمدت تحلیل نکن
فقط فکر کن ببین اشتباه کجاست
اینهمه مخالفت دیگران همه ش که مردود نیست
بالاخره
انسان عاقل و مدیر باید مشکل موجود در مسیر هدفش رو بررسی کنه و کشف و در جهت درست رفع مشکل اقدام با زکاوت کنه .
وگرنه هیچ فرقی با جامعه معمولی و بی نبوغ نداره .
آفت جامعه ی ترید نه
آفتهای جامعه ی ترید .
تا قبل از این شاید ۵ تا مورد آفت گونه میشناختم
ولی الان مدتیه متوجه شدم خیلی زیادن این آفت ها.
از رفتار و گفتار و کردار و تمام حواس پنج گانه ی دیگه .
تجربه من از اینکه نتونستم به سود مستمر برسم این هست که حالا مدتی هست که دارم روش کار میکنم
مارکت هنگامی که میخاد پولبک بزنه به نقدینگی میترسیم که روند رو اشتباه تحلیل کردیم و میخاد استاپ ما رو بزنه
به همین خاطر با سود کم سریع همون جا معامله رو میبندیم
و موقعی هم که وارد ضرر شدیم هی استاپمون رو جابجا میکنیم که نکنه روند برمیگرده و وارد سود میشه
د-زد رو باید محدودش کرد بحث نکن باهاش . هرجا دیدی تبلیغ کلاهبرداریشو میکنه مثل من کامنت بزار مردمو اگاه کن
نه فک کنم دوتاشون یک هفته بن شدن و اون امامی هم دایم ال بن خخخ نیست متاسفانه
مشتی من خوابم نمیبره تو چرا شبا بیداری
منم همینجورم از وقتی نت قطع شد کلا دوباره برگشتم به همون سیستم شب بیداری و آموزش چون دگ ترید نداشتیم این چند وقت و روز ها کاری نیست اخه چکار کنه ادم از این هفته درست میشه ولی اگ سگب خوب باز بشه باید دوباره برگردم رو روال تریدری درست و نظم
باید خوابمون رو درست کنیم سگب دوشنبه باز میشه:joy:![]()
به دلیل حواشی زیاد و خروج از موضوع اصلی این تاپیک بسته شد.