تریدر سودده بروکر خوب لازم داره یا بروکر فقط بهونه بازنده‌هاست؟

همیشه یه بحث هست که میگن تریدر اگه واقعاً بلد باشه، بروکر خیلی مهم نیس.
ولی از اون طرف بعضیا میگن بروکر بد با اسلیپیج، اسپرد، قطعی و برداشت سخت، حتی یه سیستم خوب رو هم خراب میکنه.
واقعاً کدوم درسته؟
شما ضررهاتون بیشتر از ضعف استراتژی بوده یا کیفیت بروکر هم تاثیر داشته؟

3 لایک کرده

راننده مسابقات رالی آیا به ماشین خوب نیاز داره یا ماشین خوب توهم و بهونه یه راننده رالی است؟اگر راننده حرفه ایست پس باید بتواند با هر ماشینی مسابقه بدهد

این حرف شما تو این مایه است،

نه فقط بروکر خوب بلکه اینترنت پایدار خوب هم مهمه ک نداریم فعلا

ترید هم یه مسابقه است برای رقابت به ابزار خوب نیاز داری ک بروکر خوب یکی از اون هاست اینترنت و ابزار و لب تاب و استراتژی و…

1 لایک کرده

بنظرم این حرف که «تریدر خوب همه جا سود میکنه» یه مقدار شعاریه.

تریدر خوب قطعاً مهمه، ولی بروکر بد میتونه یه سیستم خوب رو نابود کنه.

اگه ورودت بد پر بشه، خروجت اسلیپیج بخوره، اسپرد موقع معامله باز شه، خب دیگه فقط بحث مهارت نیست. تریدر باید خوب باشه

ولی زمین بازی هم باید حدقل سالم باشه.

از اونورم خیلیا واقعاً ضرر خودشونو میندازن گردن بروکر. بدون پلن وارد میشن، حجم زیاد میزنن، استاپ ندارن، بعد میگن استاپ‌هامونو زدن. من خودم اوایل اینجوری بودم. بعد که ژورنال نوشتم فهمیدم نصف بیشتر ضررام تقصیر خودم بوده نه بروکر. ولی خب این باعث نمیشه بروکر بی‌اهمیت باشه

من واسه همین الان هر بروکری رو با یه چک‌لیست تست میکنم؛ واریز، اجرای سفارش، پشتیبانی، برداشت کوچیک. مثلا وینگو رو هم همینطوری دارم نگاه میکنم، نه اینکه چون اسمش اومده بگم عالیه. تا اینجا تجربه‌م بد نبوده، ولی قضاوت اصلی بعد چند برداشت و شرایط مختلف بازاره :upside_down_face:

مرزش اینه که دیتا داشته باشی. اگه فقط بگی «حس کردم بروکر اذیتم کرد» خب خیلی جدی گرفته نمیشه. ولی اگه لاگ معامله، قیمت ورود مورد انتظار، قیمت پر شدن، اسکرین از چند منبع داشته باشی، اونوقت میشه حرف زد. خیلی وقتا بحث بروکر و تریدر با حس جلو میره، نه عدد

من تجربه چندین سال تریدم میگه.. کارای عجیب نکن استراتژی درست درمون داشته باشی ..قوانین بروکر بدون
که پس فردا سر سود گرفتن نیای از بروکر بد بگی.. اقا هرکس درست کار کرده من دیدم که پولشو دادن