بروکر خوب یعنی اسپرد کم؟ یا اجرای سفارش بدون بازی؟ (اولویت واقعی تریدرها هنگام انتخاب بروکر)

خیلی‌ها موقع انتخاب بروکر فقط اسپرد رو نگاه می‌کنن، ولی من چندجا شنیدم execution و slippage حتی از اسپرد مهم‌تره.
واقعاً برای تریدر عادی، اسپرد پایین مهم‌تره یا اینکه سفارش دقیق و بدون تأخیر غیرعادی اجرا بشه؟

3 لایک کرده

اسپرد فقط یک بخش از هزینه معامله‌ست. هزینه واقعی شامل اسپرد، کمیسیون، اسلیپیج و کیفیت اجراست. ممکنه یک بروکر اسپرد ظاهراً پایینی بده، ولی موقع ورود و خروج چند پوینت اسلیپیج بخوری و عملاً هزینه‌ات بیشتر بشه. برای همین من همیشه می‌گم فقط اسکرین اسپرد کافی نیست؛ باید چند هفته روی حساب ریل دیتا جمع کرد.

2 لایک کرده

من سوئینگ کار می‌کنم و شاید اسپرد برای من به اندازه اسکالپر مهم نباشه، ولی باز هم کیفیت اجرا رو نادیده نمی‌گیرم. مخصوصاً موقع باز شدن بازار، خبرهای مهم یا لحظات نوسانی. به نظرم سبک ترید تعیین می‌کنه چه چیزی اولویت داشته باشه

2 لایک کرده

من اولش فقط دنبال حسابی بودم که اسپردش کم باشه، چون فکر می‌کردم یعنی ارزان‌تره. ولی الان می‌بینم موضوع پیچیده‌تره. مثلاً ممکنه کمیسیون جدا داشته باشه یا موقع خبر قیمت بدتری بده. کاش بروکرها یک گزارش شفاف از متوسط اسلیپیج هم می‌دادن :smiling_face_with_tear:

1 لایک کرده

برای اسکالپرها execution از همه‌چیز مهم‌تره. چون وقتی تارگت‌های کوچک داری، حتی تأخیر کوتاه یا پر شدن سفارش روی قیمت بدتر می‌تونه کل استراتژی رو خراب کنه. اسپرد کم خوبه، ولی اگر پر شدن سفارش قابل اعتماد نباشه، اون اسپرد پایین فقط عدد قشنگه

1 لایک کرده

اقا من تریدر 4 ساله بهت میگم
بروکر یعنی:
پکیج کاملی از همه جزعیات و باید حداقل هارو رعایت بکنن..
دیگه نگم چیا
به هر بروکری نباید اعتماد کرد
خیلی ها شون میان بازار گرمی میکنن خدایش دیدم که میگما….

2 لایک کرده

یکی از همونا

همینایی هستن که تو این شرایط دارن بازار گرمی میکنن

چه بروکرایی که تو این اوضاع سرزبونا اومدن :joy::joy:

2 لایک کرده

ی اکانتی هست خدایش اسمش نمیگم چیه
هرجا میری میگه
فقط بیاید بروکره (…. ) خیلی خوبه راااضیم
مرتیکه فکر میکنه نمیفهمیم از خودشونه :rofl:

بنظرم بهترین و مهمترین چیز برداشت راحته . چون تو همه چیز رو میتونی با خودت محاسبه کنی تا یه حدی ولی اگه کلا پولتو نده کاری نمیتونی بکنی:grin::joy:

در ایران مهمترین چیز این هست که بروکر، پولت رو نبره. باید بین بروکرها اول بروکری رو انتخاب کنی که کمترین امکان بردن پولت رو داشته باشه نسبت به بقیه بروکرها. بقیه اش امکانات فنیش مهمه.

اسپرد اگر فست اسکلپر باشی خیلی مهم هست

2 لایک کرده