مشکل اینترنت یا بروکر؟ بررسی مشکل برداشت پول از اوتت‌مارکتس و اوپوفایننس

چند وقته تو کامنتا و بحثای مختلف زیاد اسم اوتت و اوپو میاد. یکی میگه برداشت دیر شده، یکی میگه MT5 قطع و وصل میشه، یکی میگه مشکل از اینترنت ایرانه، یکی دیگه هم سریع میگه «بروکر داره میپاشه» :neutral_face:

ولی واقعا از کجا میشه فهمید مشکل از خود بروکره یا از این وضعیت عجیب اینترنت و نت ملی و اتصال متاتریدر؟

من خودم مدرک قطعی برای ورشکستگی یا مشکل مالی ندیدم، ولی وقتی چندتا کاربر همزمان از برداشت، اتصال یا پشتیبانی حرف میزنن، بنظرم ارزش داره جدی‌تر بررسی بشه.

شما اگه با Otet یا OpoFinance این مدت کار کردین، تجربه‌تون چی بوده؟
برداشت گرفتین؟
MT4/MT5 درست وصل شده؟
پشتیبانی جواب درست داده یا فقط گفته مشکل از نته؟

لطفا اگه تجربه دارین با جزئیات بگین: مبلغ، زمان برداشت، روش پرداخت، و اینکه مشکل دقیقاً چی بوده.

1 لایک کرده

من مشکل اصلیمو با این جمله دارم که ساپورتا سریع میگن «مشکل از اینترنت شماست» :neutral_face: خب اوکی نت ایران داغونه قبول، ولی مگه همه چی میتونه از نت باشه؟ وقتی یکی میگه برداشتش چند روز مونده، یکی میگه حساب وصل نمیشه، یکی میگه پوزیشن بسته نشده، باید دقیق بررسی شه. لاگ متاتریدر و زمان دقیق مشکل خیلی مهمه، وگرنه هرکی یه چیزی میگه.

1 لایک کرده

ببین بنظرم اینکه سریع بگیم اوتت یا اوپو دارن ورشکست میشن خیلی سنگینه، مدرک میخواد. ولی از اونورم نمیشه هرچی کاربرا میگن رو انداخت گردن اینترنت. اگه چند نفر همزمان از برداشت دیر، قطعی MT5 یا جوابای کلی پشتیبانی حرف میزنن، خب آدم شک میکنه دیگه. من خودم تا وقتی برداشت موفق با مبلغ قابل قبول نبینم، با هیچ بروکری راحت نیستم.

1 لایک کرده

من برای اینکه بفهمم مشکل از بروکره یا نت، همیشه چندتا تست میگیرم: با اینترنت دیگه، با VPS، با یه بروکر دیگه همزمان، بعد لاگ متاتریدر رو چک میکنم. اگه فقط روی یه بروکر مشکل تکرار بشه، اونوقت دیگه نمیشه گفت فقط اینترنت ایرانه. مخصوصا بحث برداشت فرق داره؛ قطعی نت یه چیزه، نگه داشتن پول یه چیز دیگس :melting_face:

1 لایک کرده

بنظرم الان اوتت و اوپو بیشتر از اینکه بگیم ورشکستن، تو فاز «ابهام و بی‌اعتمادی کاربرا» افتادن. یعنی شاید مشکل مالی نباشه، ولی وقتی اینترنت خرابه و ساپورت درست شفاف جواب نمیده، کاربر سریع میترسه. مخصوصا تو فارکس که پول آدم اونور آبه، یه برداشت دیر بشه کافیه کل اعتماد بریزه بهم. باید تجربه واقعی بچه‌ها بیاد وسط، نه شایعه نه تبلیغ

1 لایک کرده

بالاخره اینترنت قطع هست و خیلی ها! خیلی ها واقعا بیخیال ترید شدن. همه مثل ما سمج نیستن که بزور یه راهی پیدا کنن متاتریدرشون وصل شه.

2 لایک کرده

کاربر کم باشه؛ بروکر تعطیل میکنه. اونم این بروکرها که جونشون به کاربر ایرانی هست و اصن برای کاربر ایرانی از اول راه افتادن.

1 لایک کرده

راستش من یکم منصفانه نگاه میکنم. الان وضعیت اینترنت ایران عادی نیس، MT5 خیلی جاها قطع و وصله، حتی بروکر خوبم باشه کاربر اذیت میشه. پس هر قطعی یا لگ الزاماً یعنی بروکر مشکل مالی داره نیس. ولی چیزی که مهمه اینه که بروکر شفاف جواب بده، نه اینکه فقط کپی پیست کنه

2 لایک کرده

من هفته پیش برداشت کل پولمو زدم،48 ساعت pending بود مدام تیکت میزدم هی میگفتن به خاطر تحریم، درصورتی که کیف پول من سفید بود تازه ساخته بودم هیچ تراکنشی هم باهاش نداشتم هرسری یه بهونه،مجدو برداشت زدم به ادرس کیف پول جدید 72 ساعت pending بازم همین حرفای الکی، مرحله اخر توی سه تا برداشت کم کم پولمو خارج کردم، کلا مشکل داره خود بروکر و هیچ ربطی به نت و تحریم این چیزا نداره

3 لایک کرده

مرسی ارسال کردی
من اوتت رو نمیدونستم

2 لایک کرده

از کدوم بروکر استفاده کردی شما ؟

فاتحش خووندست پس واقعا اوضاع خیته..

1 لایک کرده

دیگه نقدینگی ندارن اقا اخراشونه دقیقا

1 لایک کرده

حمید ارباب
پولات نبر هر بروکری اقا مراقب باش من همیشه بروز سایت هاشون چک میکنم…فعلا یکی دوتا خوبن خواستی بگو بهت بگم

1 لایک کرده

اقاترامپعلی ؛ دقیقا همینه راست میگی؛؛ نت قطعه ولییی اینا ادعا داشتن اتفاقا بروکرهاین که با نت ملی وصلن بفرما …اخرم این شد
خداروشکر میکنم پولم کشیده بودم بیرون
تو وینگو حساب باز کردم

1 لایک کرده

آخه اونم با این وضع اینترنت نمیتونه کاربر زیادی بگیره. کاربرشون زیاد نباشه به مشکل میخورن

1 لایک کرده

ببین بروکر و پراپ بنظرم اگر استراتژی شون بر اساس این باشه که دنبال تریدر سود ده باشن برنده بازی هستن میدونی چرا؟
پس فردا با تریدره مثلا صحبت میشه کپی ترید میکنن…پول در میارن خب
ولی بروکری که دنبال اینه ضرر کنه مشتریش تا پول به جیب بزنه زود بفنا میره..

1 لایک کرده

تریدر ایرانی سود ده :rofl:

الان شما اسکپرین یا پراپ تریدرین ؟