کسی تونسته بروکر اوتت وصل بشه
نمیشه متاسفانه، من هم اوربکس اکانت دارم هم اوتت ولی نمیشه ،حتی اوربکس از قبل برای اختلال در اینترنت یک vpn مختص کاربران خودش ارائه کرد،من نصب کردم ،طبق گفته اوربکس قرار بود ضد شوک باشه و برای اختلال در اینترنت طراحی شده بود ولی از اونجایی که ما از نت داخلی هم محروم هستیم دیگه هیچی!!!
داداش راه حلی پیدا کردی یا تونستی وارد شی به خبری بده,ممنون
سلام کسی از این بروکر و شبکه کافه ترید و فعالیتش خبر داره؟؟
ترید با نت ملی در اوتت مارکتس ولی عدم حل موضوع برداشت تا به امروز با نت ملی در این بروکر حال با این شرایط کار کردن در این بروکر به صلاح است یا نه
اینطور که معلومه آینده حساب های خیلی از بروکرهای آفشور نامعلومه . من اگه حساب غیر از بروکر اوتت داشتم درین شرایط با اون معامله میکردم یا اصلا معامله نمیکردم. خود منم اوتت حساب دارم و هیچ دسترسی بهش ندارم
دوست عزیز من دسترسی دارم به حساب اوتت مارکتس و حتی چند روز هست ترید هم کردم ولی خواستم دیروز برداشت بزنم نشد و ایمیل خواست خوب ما تو ایران به ایمیل دسترسی نداریم و حتی تماس گرفتم گفتن در حال بررسی هستیم و گفتن این مشکل داخل هست خوب میگم من اگر دسترسی به اینترنت داشتم حتما برداشت می زدم و یا با یه بروکر دیگه کار میکردم خلاصه امیدوارم به گوش بروکر برسه و این موضوع را حل کنه
جیمیل از طریق وب باز شده از دیروز چک کنید شاید اوکی باشه … اما منم از دوشنبه یعنی دو روز گذشته تایم اپن نیویورک رو وب ترمینال اوتت بودم همش قطع میشه … الانم قطعه و اصلا مناسب اسکلپ و فست اسکلپ نیست
دوستان وقت بخیر کسی هست به بروکر اوتت وصل باشه تو متاتریدر ؟
یا ادرسی از بروکر اوتت دارید که بشه وارد شد ؟لینکشو بفرستید