دوستان کسی هست که این مدت برداشت از اتت زده باشه و به حسابش اومده باشه؟ اگر بله میشه بگید چند روز طول کشیده و مبلغ چقدر بوده؟
سلام ودرود بله فکرکنم یه چهار پنج روزی طول کشید باید انتقال بدی به تاپ چنج البته من با تاپ چنج کار میکنم بعداز اون هم چهار روز دیگه طول کشید تا اومد
ممنون از پاسختون،من از طریق کریپتوکارنسی انتقال دادم بعد یه هفته اذیت کردن تونستم بخشی از سرمایه ام رو خارج کنم و مجدد درخواست برای خروج بقیه اش زدم، سری اول کامل برداشت زدم بهم ندادن مجبور شدم کم کم برداشت بزنم، به نظرم کامل خارج کنید، بروکر اوضاع خوبی نداره یه برداشت نباید به دلایل واهی که ارائه میدن انقدر طول بکشه
اوتت یکم روی برداشت سود اذیت میکنه ولی منم تونستم بگیرم
ممنون از پاسختون، مشکل اینکه من برداشت سود نیست، پول خودم هست، واریز کردم الان میخوام بردارم، شما چقدر زمان برد؟
سلام
من شارژ حسابم چهار پنج روز کشید
ولی برداشت سه ساعته انجام دادن برام
البته مبلغ کم بود واسه من 300تا بود
ممنون از پاسختون، من که کلا خارج کردم به نظرم مراقب سرمایه هاتون و اینکه توی چه بروکری قرار میدید باشید من دیگه اعتمادی به این بروکر ندارم، بروکری که برداشتش اینهمه مشکل داره یه جای کارش میلنگه
روند پرداخت وقتی اینطوریه
با وجود این همه درگیری برای وصل شدن به هیچ دردی نمیخوره
ادمو پشیمون میکنن
هیچ پیگیری درستیم که نمیکنن
کلا سرمایه نزارم تو این بروکر امسال این بروکرا برد کردم
بنظرم شما هم همینکارو کن تا پولت از دستت نرفته
من که کامل خارج کردم، به نظرم هرکسی پول داره توی اوتت خارج کنه، بروکر مشکل داره و تمام دلایلشون الکی هست،فکر کنم یا اسکم شده یا پول نداره
سلام . با تراست ولت برداشت زدین؟
من میخوام برداشت بزنم تاپ چنج برام باز نمیشه
نمیدونم که میشه با تراست ولت برداشت کنم بعد انتقال بدم به نوبیتکس؟
Safepal, نوبیتکس صرافی غیرقابل اعتمادی هست با توجه به اینکه هک هم شده قبلا