بروکری که با نت ملی وصل میشه، واقعاً مزیت داره یا باید بیشتر بهش شک کرد؟

این چند وقت زیاد می‌بینم بعضی بروکرها یا پراپ‌ها میگن با نت ملی هم میشه بهشون وصل شد.
از یه طرف خب برای تریدر ایرانی که اینترنت جهانی مشکل داره، این می‌تونه نجات‌دهنده باشه.
ولی از یه طرف دیگه برام سواله:
وصل شدن با نت ملی یعنی واقعاً زیرساخت قوی‌تر دارن؟ یا باید نگران فید قیمت، اجرای سفارش، امنیت اتصال و اختلاف دیتا هم بود؟
شما این مدل اتصال رو مزیت می‌دونید یا ریسک؟:smiling_face_with_tear:

2 لایک کرده

من اگه جای تو بودم چند روز بک تست میگرفتم تا اگر تفاوتی هست متوجه بشم و بعد طبق تفاوت ها تصمیم بگیرم، و همین طور ریت یا امتیاز اون بروکر رو هم چک میکردم که توی چه سطحی هست.

https://www.wikifx.com

توی این سایت می تونی ریت بروکر،شکایت هایی که ازش شد تا موارد خاصی از این قبیل رو چک کنی.

از طرفی این موضوع رو مزیت میبینم و از لحاظ فنی هم من مشکلی نمی بینیم.

ضمن اینکه این 1،2 ماه من با چندتا بروکر کار میکردم که توی امارت بودن و به من ایمیل زدن که با توجه به سیاست های اعمال شده دیگه نمی تونیم به شما سرویس بدیم.

به نظرم در شرایط فعلی، همین که یک بروکر یا پلتفرم راه دسترسی پایدارتر بده خودش یک مزیت مهمه. وقتی اینترنت بین‌الملل قطع یا ناپایدار باشه، تریدر بیشتر از هر چیزی نیاز داره به حسابش دسترسی داشته باشه. اگر پوزیشن باز داشته باشی و نت قطع بشه، حتی بهترین تحلیل هم بی‌فایده میشه. پس اتصال با نت ملی، حداقل از نظر دسترسی، می‌تونه کمک‌کننده باشه :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 لایک کرده

برای قضاوت باید چند چیز تست بشه: پینگ، قطعی اتصال، فید قیمت، زمان اجرای سفارش و اختلاف کندل‌ها با چند منبع دیگه. خیلی‌ها فقط وصل شدن رو معیار می‌گیرن، در حالی که ممکنه اتصال برقرار باشه ولی کیفیت اجرا پایین بیاد. مخصوصاً برای اسکالپرها یا کسانی که روی طلا و خبر معامله می‌کنن، این تفاوت‌ها خیلی مهمه

ویکی اف ایکس پولیه یعنی بروکر میره پول میده کامنت میخره…تراست پایلوت معتبر تره

1 لایک کرده

بنظرم بروکری که زیر ساخت خوبی داره رو نت ملی اومده مثل پراپ ها نرفتن قایم شنو…کار درستن
یکی دوتا بیشترم نیستن که خوبن اینا
من با یکی شون حساب ریل باز کردمم اوکی بودم

من با اصل دسترسی بهتر موافقم، باید دید روی سرعت اجرا، کیفیت قیمت و امنیت اطلاعات چه اثری داره. صرف اینکه متاتریدر باز میشه کافی نیست. باید بررسی کرد آیا قیمت‌ها با منابع معتبر همخوانی دارن یا نه و اجرای سفارش غیرعادی نمی‌شه

1 لایک کرده

ما باید قبول کنیم که شرایط ایران عادی نیست. برای تریدر خارجی شاید این بحث اصلاً معنی نداشته باشه، ولی برای تریدر ایرانی دسترسی پایدار تبدیل شده به بخشی از مدیریت ریسک. با این حال، هر راه‌حلی که برای اتصال داده میشه باید شفاف باشه. کاربر باید بدونه دقیقاً به چی وصل میشه، نه اینکه فقط تبلیغ «با نت ملی کار می‌کنیم» بشنوه.

آره ولی تراست پایلوت معتبرتره

مهمترین ریسک ترید ریسک سیستماتیک بروکرها از کاربران ایرانی است که براحتی میتوانند به هر دلیلی حسابهای انها را مسدود و پول انها را بدزدند. من سالهاست ترید میکنم و از این موارد حتی از ت بروکرهای معروف دیدم . اینکه برکری با نت ملی سرویس دهد شک نکنید در راستای همین هدف است و ربطی به زیر ساخت ها ندارد. فکر کردید زیر ساخت ک بروکر چیه؟ یک سرور قدرتمند است که می تواند براحتی در هر کشوری یک نمونه از ان را نصب کرد. همه بروکرها میتوانند این زیر ساخت را داشته باشند

1 لایک کرده

سلام و احترام،

به نظرم بروکرهایی که الان با نت ملی کار میکنند اتفاقا شاید بیشتر به فکر ما باشند تا بقیه. چون فکر میکنم برای ایجاد فعالیت در بستر ملی باید درخواست های مختلفی بدن و یک سری شرایط رو قبول کنند تا بهشون این امکانات داده بشه. من دقیقا نمیدونم این شرایط چیه ولی خب همینکه واقعا پیگیری میکنند، یعنی احترام به کاربر و به نظرم جای نگرانی نداره. در ضمن شما برای اینکه ریسک کمتری رو متحمل بشی میتونی با بروکرهایی کار کنی که معروف تر هستند تا اینطوری نگرانیت هم کمتر بشه.

موفق و موید باشی :rose:

بنظر منم همینطوره و خب اینم باید درنظر بگیریم مشتری ایرانی برای بروکرا زیاده و از این سود نمیتونن بگذرن

1 لایک کرده

ببینید الان در زمانی هستیم که همه یکجورایی به سود و منفعت خودشون فقط فکر میکنند ولی خب همین کار رو میتونستند بقیه هم انجام بدن ولی نکردن و بیخیال کاربرهاشون شدن. منم راستش از همین مسئله که به فکر بودن و اقدامی انجام دادن راضیم.

همینجوری قبلا میگفتن بروکر ها به بازار اصلی وصل نمیشن و یه فضای فیک شبیه بازار قبلیه و تو داری تو بروکر ضرر یا سود میکنی الان که با نت ملی وصل شده که دیگه بدتر فیک x2