الان خیلیها دنبال اینن که MT4 یا MT5 با نت ملی وصل بشه.
ولی یه سوال جدی دارم:
آیا صرفاً وصل شدن متاتریدر کافیه؟
یا باید نگران این باشیم که فید قیمت، سرعت اجرا، قطعیهای لحظهای و امنیت حساب هم تحت تأثیر قرار بگیره؟
شما اگر متاتریدر با نت ملی وصل بشه، با خیال راحت ترید میکنید یا فقط برای مدیریت پوزیشن ازش استفاده میکنید؟
من اگر متاتریدر با نت ملی وصل بشه، اول فقط برای مانیتور کردن و مدیریت پوزیشن استفاده میکنم، نه برای ترید سنگین. چون اتصال داشتن یک چیزه، کیفیت اجرا چیز دیگه. باید چند روز در حساب دمو یا ریل با حجم خیلی کم تست کرد تا معلوم بشه سفارشها چطور اجرا میشن، قیمتها چقدر پایدارن و قطعی لحظهای وجود داره یا نه ![]()
برای من که تازهکارم، همین وصل شدن متاتریدر خیلی مهمه چون وقتی نت قطع میشه واقعاً استرس میگیرم. ولی از حرفهایی که بچهها میزنن فهمیدم نباید فقط به باز شدن برنامه اعتماد کرد. شاید برای شروع بهتر باشه با حجم کم امتحان کنیم و ببینیم واقعاً سفارشها درست ثبت میشن یا نه
مسئله اصلی اینه که متاتریدر به سرور بروکر وصل میشه، اما کیفیت این اتصال به مسیر شبکه، سرور، پینگ و stability بستگی داره. اگر مسیر داخلی یا واسط باعث افزایش latency بشه، روی اجرای معاملات کوتاهمدت اثر میذاره. کسی که سویینگ میزنه شاید کمتر اذیت بشه، ولی اسکالپرها باید خیلی حساستر باشن
به نظرم الان بعضیها از روی ترس قطعی اینترنت، هر راه اتصالی رو سریع میپذیرن. ولی نباید فراموش کنیم که حساب معاملاتی پول واقعی داره. اگر روش اتصال شفاف نیست، اگر معلوم نیست داده از کجا عبور میکنه، یا اگر بروکر توضیح دقیق نمیده، من شخصاً حاضر نیستم با حجم بالا معامله کنم.
کاملاً حق با شماست. ترس از قطعی اینترنت نباید باعث شود امنیت حساب معاملاتی فدای سرعت اتصال بشه. من خودم ترجیح میدم در شرایط مبهم از حجم بالای معامله خودداری کنم تا اینکه بعداً پشیمون بشم. شفافیت بروکر و مسیر داده برای من اولویت اوله