آیا میشه به بروکر یا پراپی که با نت ملی کار میکنه اعتماد کرد؟

قبل از اینکه اینترنت بین الملل قطع بشه تمام بروکر ها ادعا میکردن که A-BOOk هستن . حالا دارن برای اومدن روی نت ملی از هم سبقت میگیرن و بعضی ها هم اومدن و کندل سازی هاشون رو هم شروع کردن. به نظرم بروکر یا پراپی که استخر نقدینگی بالا داشته باشه یا A-BOOK باشه این رفتار ازش غیر عادی هست و دلیلی نداره برای بازار ایران خودکشی کنن . حالا شاید پراپهایی که فقط با ایرانی ها کار میکردن منطقی باشه ولی پراپهای بین المللی و بروکرهای بزرگ نه. البته این نظر شخصی من هست و بیشتر جنبه سوال هم داره . واقعا میشه بهشون روی بشتر نت ملی اعتماد کرد؟

3 لایک کرده

ای بوک استخر نقدینگی نداره،مستقیم سفارشات رو به هسته مرکزی بازار وصل میکنه

بروکرهایی که به ما خدمات میدن استخر نقدینگی دارن و مارو به اون وصل میکنن

پول اون استخر هم در مشاغل دیگه سرمایه گذاری میکنن

وقتی میان روی نت ملی ارتباط با اون استخر هم به کل قطع میشه

4 لایک کرده

بله درسته من هم بالا عرض کردم که “یا باید استخر نقدینگی بالا داشته باشه یا A-BOOK باشه”
سوال من هم همینه با قطع ارتباط بروکر با اون استخر نقدینگی یا هسته مرکزی پس الان چطور می آن و اکانت رو فعال میکنن و اجازه ترید میدن؟

1 لایک کرده

فقط محیط شبیه سازی شده ست.اطلاعات برای سرور داخل ایران اون بروکر یا پراپ ارسال میشه و توسط نت ملی به دست تریدر میرسه

2 لایک کرده

بدون شک نه ، الان شرکت هایی که فعالیت نمیکنن همون هایی هست که نت برگشت باید باهاشون کار کنیم

2 لایک کرده

اطلاعات برای سرور داخل ایران اون بروکر یا پراپ ارسال میشه

اینجا دو موضوع روشن میشه اول اینکه تمامی این بروکرها قطعا A-BOOK نیستن
دوم اینکه چطور اونها اطلاعات رو میگیرند هنوز هیچ ارگانی نت نداره چه برسه به بروکرها . فقط بعضی ارگانها که در رده بالا هست . البته من دیدم فراز هم هیوا گلد داره نمودارش رو نشون میده .
یه دوگانگی خاصی این وسط هست .
خوب اگر اونا میتونن به اطلاعات بازار دسترسی داشته باشن پس چرا ما نداریم مگه به کجا وصلن :squinting_face_with_tongue:

1 لایک کرده

من هم بیشتر همین فکر رو میکنم . البته نه همشون لااقل یه قربالی شدن با این داستان

2 لایک کرده

عزیز تا زمانی که ما تحریم هستیم هیچ بروکر a-book به ما خدمات نمیده.همه این شرکت ها فضای شبیه سازی شده دارن.اگر قرار باشه آی بوک باشن باید اطلاعات مشتری رو برای سازمان های ناظر(قانون شفافیت مالی)ارسال کنن

پس هرجا به عنوان ایرانی ثبت نام کردی،اونجا فیک هست

اینترنت جهانی برای طبقه هایی وصل هست

مثلا ما بالای ۱ماهه نت نداریم اما درمانگاه ودجا روز پنجم وصل شد

هرجایی که درخواست بده،در صورت تعهد به عدم استفاده در خلاف موازین حکومت بهش دادن(شخص نه،شرکت های ثبت شده،ارگان ها و…)

1 لایک کرده

اینجوری باشه خیلی خوبه

2 لایک کرده

من به اینکه اینها به ایران خدمات نمیدن شکی نداشتم ولی تو تبلیغات زیاد این رو مطرح میکنن
ببینید الان شرکتهای پراپ که در رده پایین محبوبیت بودن و حتی در حد اسکم شدن رفته بودن الان گوی سبقت رو دارن برای اومد روی نت ملی از هم میدزدن یکیشون رابین سود یکی دیگه فنفیکس و … از اون طرف هنوز SGBنیومده . اینجا اون اعتبار و توان مالی شرکت رو نشون میده و سوال من هم همینه که ایامیشه فعلا با استناد به همین گفت که این از اعتبار پایین یا ضعف مالی این شرکت هاست که داران زور میزنن تو این شرایط هم چند تا اکانت بفروشن تا فعلا سر پا بمونن؟

2 لایک کرده

دقیقا
بستر نت ملی و عدم دسترسی به شرکت های خوب(چه از نظر تحریم و چه از نظر نت ملی) عاملی شده برای کلاهبرداری از تریدر ایرانی
ما حتی برای واریز و برداشت هم باید دور دور کنیم
همه با دلار انجام میدن،ما مجبوریم برای خرید و فروش و انتقال تتر کارمزد بدیم(اونم با صرافی های ایرانی داغون)

توی یکی از تاپیک ها گفته بودم در ایران برای ترید کردن کلی سنگ جلوی پامونه.تازه مثلا جز مشاغل ارز آور هستیم

2 لایک کرده

سلام و درود
متاسفانه در شرایط پیش امده سخت میشه تصمیم گرفت که اعتماد کنیم یا خیر
ولی خب چاره چیه
یا باید صبر کنیم، یا ریسک این چیزارو به جون بخریم
در ترید تمرکز و حواس جمع بودن یکی از لازمه های اصلی محسوب میشه و شما دوست عزیز اگر بخوای حین ترید به این مسائل زیاد توجه کنی، به نظرم ممکنه تمرکزت از روی معاملاتت کم بشه.
ترجیحا با بروکری کار کن که حداقل سابقه بیشتری داشته باشه تا یکم بیشتر آرامش خاطر داشته باشی
موفق و موید باشید

3 لایک کرده

این موضوع به صورت خود کار بعد از 30 ساعت بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.