This topic is temporarily closed for at least 4 hours due to a large number of community flags.
این موضوع بعد از 4 ساعت به صورت خودکار باز شد.
![]()
این انجمن امکانات خوبی داره به کاربرانی که با هم درگیر هستند پیشنهاد میدم از بخش گفتگوی خصوصی استفاده کنند و از خجالت هم در بیان ![]()
چه حوصله ای دارید انقدر بحث می کنید با هم
تریدر تازه کار بعد یادگرفتن ترند لاین :
احسنت
![]()
![]()
عالی بود خدایی ![]()
یکی از شیرینترین کسانی که تو این بازار وویس هاش همه رو شاد میکرد حسین مداح نام داشت .
معامله گر حواله فردایی دلار بود تو بازار تهران .
وویس هاشو پیدا کنید لذت ببرید .
روحش شاد .
معامله ی خردش صدهزار دلار بود .
اینو شما میگی خوبه این که اصلا معلوم نیست کجا هست چیکارس میشه راهنمایی کنی گیج کننده شده و برای ایمیل که قفله و دسترسی نداریم باید چیکار کنیم ؟
بنظر من هزار تومن هم برای پراپ و بروکر داخل ایران هزینه نکنید
به هیچ وجه قابلیت فنی برای ست شدن با قیمت های واقعی جهانی در لحظه براشون وجود نداره .
خودشون که فقط پی پول گرفتن از خلق الله هستن
مدام هم در حال تغییر سرور برای کاری که امکانش وجود نداره هستن .
تو این تغییرات نرم افزاری و سخت افزاری خودشون ملتو هم همراه میکنن که هزینه ها و درآمدشونو ارتقا بدن
خروجی و صحت کار برای خودشونم نامشخصه .
وعده الکیه
باید چیکار کرد شما هم میخوای بگی ترید خوب نیست و ترید نکنید و
کجای حرفای من همچین چیزی بود .
بذا یبار دیگه یه طور دیگه بگم شاید …
اگر امکان ترید مث قبل با بروکرهای خوب رو داری انجام بده یعنی دسترسی به نت درست
اگر هم نه فعلا از اوقاتت صرف یادگیری کن .
پولتو دور نریز .
دیگه ساده تر نمیدونم چی بگم
من از زمانی که اینترنت قطع شد برگشتم سر کار قبلیم قطعه سازی و جوشکاری co2 میدونی یه حس بدی دارم از بلاتکلیفی، کامپیوتر هم پاورش سوخت و شانسم گفت با 9 میلیون عوض کردم و الان رفته بالاتر و یه مشکل تازه دارم نه ویندوز نه آنتی ویروس فعال نمیشه و چون دفعه قبل هم بخاطر نوسان بمباران پاور سوخت اصلا تو برق نزدمش میخوام شروع کنم ولی شرایط اوکی نیست از طرفی وضعیت کامپیوتر اینطوریه از طرفی یکسری دوستان میگن ما الان با این نت داریم کار میکنیم و راضی هستیم نظرت بگو میدونی مسخره هست نمیدونم با حقوقم چیزی بخرم گذاشتم پس انداز بشه انصافا تتر هم میترسم بخر و بره تو پاچمون
بروکری که نگران برداشت 256 دلار هست یا میاد قانونی رو میزاره که ترید زیر سه دقیقه
بروکر نیست یا بروکر اسم قشنگشه و بهترش سامانه نوین دزدی از جیب تریدرهاست
والا اخه پراپش هم با ترید بالای یک دقیقه مشکل نداره اینا بروکرن و میگن 3 دقیقه خخخخ
خب معلومه دگ وضعشون چه جوره
امشب کتاب های نسیم رو دوباره میخونم خیلی عمیق تر با قوی سیاه جواب میدم
میگه که قوی سیاه تا زمانی که پیدا نشه نشونه هاششاید مشخص نباشه ولی تا وقتی رخ داد بعد میگی عههه این نشونه اون نشونه
حالا این بروکر هم تا حالا کلا حمع نکرده بره به اونجا نرسیده ولی تمام نشانه ها داره اشاره میکنه که وضعشون جالب نیست و حالا کسی خیلی اصرار یا نیاز داره و گزینه ای دیگر ندارد غیر از اون.دقیقا با سیستمی ک شمااا پیشنهاد دادی موافقم که مبلغ بسیار کم واریز ک اگر همون رو هم ندادن ضرر خیلی کمی به ادم وارد شه و فقط همون حرص و اعصاب خوردی چرا اینا سرم کلاه گذاشتن باشه
ببین با این دوست نشو بدبختت میکنع وای چقدر امامی نژاد رو به نیکی یاد کرد!
( خواهشا با من دوست نشو شوخی کردم! )
(پست توسط نویسنده حذف شد)
نه خواهشا من افتخار نمیخواهم ![]()
راهکاری سراغ داری من کامپیوترم که بردم پاورش عوض کردم ویندوز و آنتی ویروس جدید ریخت بعد فعال نیست و بعد یک ساعت ریستارت میکنه و زنگ زدم کامپیوتریه میگه اینترنت پرو من روزی 1 گیگ هست و نمیتونم برای فعال کردن سیستمت استفاده کنم راهی سراغ داری از امامی نژاد هم بیا بیرون ما باهم تلفنی حرف زدیم پشت گوشی هی فین فین میکرد و انگار اسنیف میکرد و 1 ساعت و نیم مثل مسابقه فوتبال یه سر حرف زد سریع و بی نفس بعد که نوبت من شد گفت دوستم از شهریار اومده و سریع قطع کرد فقط شارژ گوشی مارو تلف کرد پیام هارو با اسم این عمو جانی ویروسی نکن