به لطف وجود شما لات و لوتا. انقدر ماخانوما همیشه محترم و ساکت بودیم که دنیا رو واسمون ناامن کردید و حتی تو کامیونیتی هم با پرویی سربه سر خانوما میذارید و انتظار دارید کسی جوابتونو نده ماهم بلدیم قشنگ شما رو پهن کنیم جلو آفتاب منتها سعی میکنیم متانت به خرج بدیم
آفرین
پس اول برو تحقیق کن ببین بای و سل یعنی چی بعد بیا اینجا تا راجب مسائل تخصصی تر مثل استراتژی برات بگم
برو سااااااسااااااااان😂
دوست عزیز اینا دنبال تاپیک تخصصی نیستن دنبال دعوا و خالی کردن درونیاتشونن
بنظرم تایپک های علمی با وجود این مدل ادما نباید خراب بشه
(پست توسط نویسنده حذف شد)
عرض کردم دروغگو کم حافظه میشه .
من نیمه اول فروردین امسال اومدم تو این کامیونیتی .
یکی دو روز اول بود که تو گپ راجع یه حاشیه ای که خودت ساخته بودی احترام گذاشتی .
انقدر این کار عادی و تکراری و زیاده برات که یادت نمیمونه به چه کسانی چه چیزایی گفتی .
شما خودت اولین پیامت تو دورهمی اصفهان اومدی حمله کردی به اصفهان و بقیه تریدرا اصلا قبلش نبودی و کسی کاری نداشته و کسی گفته بود پس بقیه همشهری ها کجان و برگشتی اینجور گفتی
و اینم سندش
اینجا حرف از ادب و احترام خودت میزنی؟ و آدم خوبه
![]()
![]()
عجببببب
زنده باشی
شما لطف زیادی داری که این مطالبو راجع بمن مستقیم گفتی .
یه نکته ای میخام بگم امیدوارم سوء برداشت نشه .
همونطور که شما ماشینتو ببری مکانیکی و اگر مکانیک خبره باشه خیلی زود تفاوت مهارت و اخلاقشو با دیگر مکانیک های شهرتون متوجه میشی .اگر چه که خودت مکانیکی هم بلد نباشی و سررشته نداشته باشی .شما اون لحظه با مقایسه ناخودآگاه سایر تجربیاتت از مکانیکی رفتن طرفتو میسنجی و ….
ترید هم همینه انتظار میره من اگر آماتور یا حرفه ای هم باشم یه برداشت حداقلی و درست از مخاطبم بعد از دیدن مطلبش داشته باشم و تصمیم بگیرم مخاطبش باشم یانه ادامه بدم یانه
این باگ در بین ما تفاوتش خیلی فاحشه
یعنی برخی نمیتونن برداشت درست حداقلی رو داشته باشن و مکالمه کنن
همین باعث میشه کسانی که با سوء نیت یا نیاز به کانون توجه قرار گرفتن وارد اینجا میشن خیلی راحت و جسورانه افکار دیگران رو جهت بدن و ….
نمیدونم
گاه هم آدم با خودش فکر میکنه هیچی نگه بهتره .
من حتی گاهی اگر نکته ی فنی راجع تریدر هم بدونم به خودم جسارت اینو نمیدم که مدعی باشم میگم بذا طرف خودش کسب کنه که لیاقت بهره بردن از افکارشو فقط خودش داره .
ببخشید طولانی شد .
برا شما ارزوی توفیق دارم .
برا افتخار نبود،گفتی برو تعداد فعالیت منو نگاه کن تازه ورود ک بمن گفتی،منم هم فعالیت خودم رو گذاشتم برات هم خودت رو ک اگ بلد باشی مقایسه کنی بفهمی ک بعد جواب نداشتی شروع کردی ب ضرر ده بودن
![]()
تو فقط گزارش کن کامنت های منو حق همیشه باتوعه گزارش کن بجای جواب
من اصلا نخوندم نوشته گزارش شده من رفتم بالا دوتا کامنتام رو پاک کنم ادمین پیامم داد این اصفهانیه اومده داره گزارش میزنه منم همینطور داره برام پیام میاد که کامنتت پرچم گذاری و مخفی شد من دارم کامنت های خودم درست میکنم
کو اینترنت که ترید کنیم ول کن بابا شب خوش اگه اینترنت وصل بو که من اینجا نبودم
من گزارش میزنم؟
خداوکیلی فقط من موندم که تو این وضعیت ضرر نکردم چون کلا ترید ندارم نخواه که ضرر کنم اون موقع که بروکر ها با اون نت بودند میگفتیم شبیه سازیه و فیکه و وصلمون نمیکنن به بازار اصلی الان که اومدن رو نت ملی گل بود به سبزه نیز آراسته شد فعلا برای اینکه فکرم آزاد باشه اومدم سر همون کار فنی که وقت بگذره و بکتست میکنم هفته ای 2 بار