بزرگ‌ترین توهم کامیونیتی تریدینگ

داداش به نظرت زمانی که نیازه برای تکمیل این شاخص به نظرت به صورت کلی چند ساله برای یک تریدر ؟ به نظر من 5 سال به بالا شکل میگیره. نه نه نه داداش من مزاح کردم خدای نکرده جسارت نباشه .

من بین اون دره و شیب گیر کردم. تمرین میکنم, دمو بکتست فروارد تست یکم میرم بالا پراپ میخرم وین ریت 70%م میشه 10% پراپ میپرونم بر میگردم پایین

از نظر من بحث زمان نیست! چون تریدر میشناسم 7 ساله داره ترید میکنه هنوز طمع میکنه و طمعش باعث ضرردهیشه.
اما یه چیزیو میدونم؛ برای هر کاری 10000 ساعت وقت بذاری توی اون کار تخصص پیدا میکنی! حالا 10000 طمع؟ 10000 ساعت گله کردن از مارکت؟ 10000 چارت تماشا کردن بدون بایوس؟ 10000 روی یه استراتژی؟ بستگی داره 10000 ساعت رو کجا گذروندی.

پیشنهاد من:

ببین اگه وین ریت 70 میشه 10 و اینقد اختلاف داری تو دیگه نباید دمو بزنی بایددددد پول واقعی کار کنی! چون مشکل از روانشناسیته، حالا چه پراپ چه حساب بروکر!

ولی ژورنال بنویس. چون فرانت تست 70% بشه 50% مارکت منطقیه ولی بیشتر از 20 درصد اختلاف یعنی رونشناسیت مشکل داره و باید با ژورنال حلش کنی.

میدونی چیه, داخل دمو و بکتست خیالم راحت, ذره ذره بازار رو میتونم بخونم, فرکتال مولتی تایم فریم و … خلاصه که خیلی از تحلیل تکنیکالم راضیم

ولی پای پراپ که میاد وسط انگار همه چی یادم میره, اشتباهات مسخره و اور تریدی که خیلی وقت بود دیگه از دستشون خلاص شده بودم برمیگردن. داخل تایم فریم های پایین گم میشم, sl الکی میزارم
اصلن انگار اون آدمی که پای دمو بود دیگه نیستش

حتی پراپ دمو هم پاس کردم ولی پراپ واقعی نه :sweat_smile:

خب این فقط یه راه حلش ژورناله. امتحانش کن خیلی وقتا اصن خجالتت میشه یه کاریو انجام بدی چون بعدش قراره ژورنال بنویسی و خودتو سرزنش کنی.

البتهههه بعضی وقتا هم پولی میذاری توی پراپ اینقد کمه (یعنی مثلا 20 دلار ممکنه برای درآمدت خیلی نباشه) پس میگی ولش کن انجامش میدم ته تهش 20 دلاره دیگه ماه چیزی نیس که ولی اگه این تریدم بگیره نونم تو روغنه.

میشه درمورد ژورنال کردن توضیح بدی؟ اطلاعات زیادی ندارم

حاجی یه سوال

این طومار چند صفحه ای زبان چینی که میگن اسمش کوکو نات هست رو باید حفظ کنیم؟یا با کپی پیست حله؟ :joy:

دقیقا کاملا درسته

کوکونات بر وزن کوکوپیت !!!کوکونات نارگیل میشد نه ؟:rofl:

بخش بیشتری از آنچه نوشتید درسته و اکثر تریدرها این مسیر رو طی می کنن

البته در بحث اندیکاتور نمیشه گفت کارآمد نیست برخی اندیکاتورها واقعا سودمند هستند مشروط بر اینکه درک حرکت بازار رو هم داشته باشیم.

در تایید حرفتون تو همین کامیونیتی یکی هست ادعای سود می کنه و بقیه رو به چالش می کشه و میگه فقط من درست میگم و تو هیچی نمی فهمی .

این افراد دو دسته هستند یک عدشون دام پهن کردن پکیج بفروشن و دسته دوم مشکل شخصیتی دارن یعنی هر روز میان مانور میدن که بگن من درست میگم و شما هیچی نمیفهمید اما هیچ کمکی هم به کسی نمی کنن خوب اگر بلدید و تو کامیونیتی اومدید بگید مطلب رو اگر بلدید و قراره چیزی نگید وقت خودتون و بقیه رو تلف می کنید

بله درست میفرمایید اگر بگیم اندیکاتور ها همشون ضرر ده هستن مقداری به نظرم تند نگاه کردنه به موضوع کاملا صحبت شما گویا کل بحث هستش. ادعای وینریت 100 ادعای با فولمارجین وارد شنه که باعث میشه ادم از این حرفا بزنه.در کل من پوزش میخوام اگر تند به موضوع نگاه کردم دوست عزیزم.

دقیقا.با نارگیل میشه دلار پارو کرد

علاوه بر تهیه نارگیل یه دستگاه پولشمار هم بگیریم

تند نگاه نکردید واقعیته ، من هم دیدم افرادی که ۱۰ تا اندیکاتور میندازن تا جایی که حرکت قیمت گم میشه رو چارت :grin: در صورتیکه اگر زونهای مهم رو بشناسید و ساختار حرکت رو بدونید نیاز به اون همه شلوغی هم نیست

اگه درباره ژورنال نمیدونی بهتره سرچ کنی و خودت مفهوم خودتو بسازی ولی این کاریه من انجام میدم:

من خودم ضعف اصلیم روی روانشناسیمه؛ به راحتی میتونم توی یه روز اکانتمو بترکونم بشم صفرررر! فهمیدم روانم قبل از ترید یه ملاکه برام و اگه از 10، روانم کمتر از 5 باشه نباید ترید کنم و گرنه اوور ریسک اوور سایز و بله ضرر های سنگین پس اوور ترید و… یه روز پشت هم اشتباه میکنم.

ژورنال برای کاراییه که باید بکنی هر روز (مثلا من 8 بلند میشم دوش میگیرم و این جزو چک لیستمه چون حالمو خوب میکنه.) یا استراتژی (مثلا من باید بایوس تکنیکالم با فاندامنتالم بخونه پس باید قبل از سشن لندن برم اخبار رو بخونم) و حالا آیا همه رو برای امروز انجام دادم؟ برای هر ترید استاپ گذاشتم؟ استاپم منطقیه؟

بهش مثل یه دفتر خاطرات نگاه کن ولی برای معاملاتت. باید توی دفترچه خاطراتت دروغ هایی میگی رو بنویسی، اشتباهاتت رو بنویسی و شکست بنویسی و دلیل شکستت چی بوده؟ باید با خودت رک و راست باشی وگرنه این دفترچه ژورنالت به درد هیچی نمیخوره!

اینا رو هم بخون برای توضیحات اولیه:

ژورنال معاملاتی چیست؟ ژورنال نویسی در ترید
آموزش ژورنال نویسی در فارکس؛ از کجا شروع کنیم؟

میلیون ها طرز فکر و حرکت و استراتژی میاد تو بازار میشه کندل بعد اون کندل اگه نفهمیم میخوایم چی بفهمیم با اندیکاتور اوایل شروع که آموزش میدیدم یه تریدر خارجی فیلمش دیدم فیلم قدیمی بود میگفت چارت باید خالی باشه و نباید خط و اندیکاتور استفاده کنی چون چیزی که بازار میگه را تعبیرش را خراب میکنه چارت باید خالی باشه من گفتم چرت میگه ولی بعد تو سبک کارم دیدم اصلا نمیتونم چارت شلوغ ببینم چون به گیج شدنم اضافه میکنه چارت خالی خودش گویای میلیون ها طرز فکر در دو طرف بازار هست همون چیزی که لازم داریم

ظاهرا یه سری وب سایت ها و نرم افزار ها هم هستن که ژورنال میکنند
ممنون بابت توضیحات :heart:

کاملا درست میفرمایید دوست عزیزم و تصمیم گیری توی همین شرایط پیچیدگی خودش رو داره !!

متغیر عزیزم میدونم نظری نداری و فقط میخوای خودتو نشون بدی.ولی جمع بستن خودتون زیاد جالب نیست شخصی که خودشو جمع میبنده یکم به نظرم جذاب نیست و ممکنه در تکرار این موضوع شما رو خدای نکرده از لحاض ذهنی نه جسمی ها فقط ذهنی مثل همونی که ماااااااااااا مااااااااااااا میکنه خطاب کنن :rofl: دوم این که این تاپیک درسته علمی نبوداما شوخی نبود !!شما شاید تاپیک هاتون رو روی شوخی بزارید!!همونجوری که حساب های متاتریدرتون در اخر ماه یک شوخیه :rofl: :-1: ولی همه اینجوری نیستن! من شوخی نمیکنم با افراد کلاهبردار و شیاد در زمینه ترید ! ولی حس میکنم به شدت سیستم و ایگو شما رو هدف گرفته !!!البته ایرادی نداره زیادن مثل شما با گوشی تو دستشونو نت ملی فاز تریدر بانک جی پی مورگان گرفتن :rofl: .متغیر عزیز آب یخ ته راه رو سمت چپ میتونی ازش استفاده کنی :rofl: :rofl: :rofl: :-1: (نقد توهین آمیز قطعا با توهین جواب داده میشه ! ادب حکم اوله اما نه برای هر سطح درک و فهم و شعوری !!!)

خدارو شکر که باعث ناراحتی نشدم و نقد رو پذیرفتی !:heart: