دوستان پراپ زورا داره کلاه برداری میکنه مندپراپ قیل جنگ پاس کزدم تا الان نپادن الان میگن قانون هشتاد درصد زدی رد شده داره کلاه برداری میکنه درجریان باشید
قانون 80 درصد چه ربطی رد شدن داره ؟
دمت گرم که اطلاع رسانی کردی ![]()
داداش فکر کن چون پراپ با شیش معامله پاس کزدم میگه رد شدی چون هشتاد درصد معامله رو با همین شیش تا پاس کردی کفگیر خورده ته دیگ
وقت بخیر…نباید رد کنه اصولا …باید بگه ادامه بدید تا این قانون تایید بشه..
اون قانون برا سود بود که ادامه بدن . این که ایشون میگه این قانونه که هشتاد درصد تارگت نباید تو یه معامله به دست بیاد
میشه یه اسکرین از معاملاتت بذاری لطفا
من حسابم رو از دست دادم فقط گذاشت معامله بزنم بعد هی قطع میشد امروز اسکلپ کار میکنم حجم بالا هست نزاشت حد ضرر بزنم وصل که شد با یه کندل همه چی تموم شده بود کلا کندل سازی زیاد داره هیچ کسی از زورا میگیره داره کندل سازی داره
تیکت بزن بگو ..طبق گفته خودشون باید ضررو جبران کنن
سلام و احترام،
جسارتا تو لیست قوانین شرکت، این مسئله اشاره نشده بودش؟ یا نوشته بودن و شما بی خبر بودید.
قانون ۸۰ درصد که رد نمیشه حساب باهاش.
اسکرینی چیزی داری؟ شاید داری اشتباه میگی، یا بخاطر چیز دیگه ای بوده.
اگه به خاطر ۸۰ درصد رد شده باشه خیلی مشکل داره
والا منم یکم برام عجیب بود. مشابه این قانون تو رابین هم هست و تهش میگن برو بیشتر ترید کن و وقت بزار دیگه. چرا حساب رو رد کنند؟
سروراشونم مرخصه . الان از اول هفته قبل که شروع شده من تایم نیویورکم حداقل بالای 6 بار سروراش قطع میشه هر روز سر تایم نیویورک بعد تیکت میزنی میگه مشکل نت خودته که من از دوستانم که هر کدوم یه شهر دیگن باهم سرورا قطع میشه .کلا دنبال منافع خودشونن . کلا دارن اذیت میکنن دیروز بالای 10 بار قطع شد . هر روز هم قانون جدید میذارن . مراقب پولتون باشید.
زورا سرورشون قطع و وصل میشه و کلا جوابگو نیستند من حسابم به خاطر این قطع شدن امروز رفت اصلا گول نخورید تا زمان وصل شدن اینترنت هیچ حسابی نخرید الان هم اصلا جواب نمیدن
من sgb فاز دو رو با 3 معامله پاس کردم و هیچ ایرادی نگرفتن
این قطعی ها احتمال داره به خاطر مشکلات اینترنت هم باشه، من تو متاتریدر روی سرورهای بروکر خودم هم یکم اختلال زیاد دارم. نمیدونم شاید مرتبط باشه
تریدینک ویو فعاله همزمان من اونجا برسی میکنم و فقط روی متا معامله باز میکنم که زورا متاش قطع شد و حساب رو گرفت
ممنون میشم اگر به پشتیبانی ها پیام میدید، اینجا اسکرین ها و پاسخ هاشونو بفرستید دوستان. اینطوری شفاف سازی بهتری صورت میگیره و قطعا حق شماها هم کمتر ضایع میشه ![]()
امروز هم بالای 15 بار قطع شد .
بله این قطعی به نظرم همون سراسری هستش و همه درگیرش هستند کم و بیش
من خودمم امروز تو پراپ خودم کاری نکردم و استراحت کردم واقعا
پیش میاد خلاصه