چه طور بر طمع غلبه کنیم؟

اگر برای سود بیشتر یا ضرر کمتر، نکشیدین بیرون

مشکلتون دید کوتاه مدته.

این قضیه رو هیشکی نمیتونه براتون حل کنه.

مگر اینکه در اون لحظه به ست آپ خودتون پای بند بمونید و به این فکر کنید که با یه منطقی اون حد سود و ضرر رو گذاشتین و بی خودی نبوده!

یه راهکار دیگم هست

که برای خودتون نامه بنویسین

و بگین از رادمهر قبل معامله به رادمهر بعد از معامله

برای امروز بشه تو هنوزم میتونی کارمند بشی!!!

1 لایک کرده

az oonjaii ke man demo kar mikonam, nemishe nazar bedam

vali age kasi goosh nakard, faghat kotak bezanid ta dolar 180 tomani ro kamtar be bad bede

aslan biad bede man be bad bedam barash, chera midan dast gharibe :joy:

vay man emroz cheghdr asabiam va bad chat mikonam :smiling_face_with_tear:

lotfan age rahkar dorosti bood, pm mano taiid bezan

100% tazminie :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

فارسی چرا نمی‌نویسین؟ قند و شکره

به نظرم نباید به طمع غلبه کرد، باید مدیریتش کرد؛ البته بازم بستگی به ستاپ داره!

من مدیریت تریدم خیلی ساده بود:

• بریک‌ایون 2R
  • تی‌پی 3R

و خب ریسک به ریواردم همیشه 1:3 بود تا وقتی دیدم بعضی وقتا ستاپم تا ۸R یا بعضی وقتا خیلی بیشتر میره ولی من جا میمونم ولی هی به خودم میگفتم طمع نکن همین 3Rتو بگیر بیا بیرون ولی با خودم صلح کردم و دیتا های قبلی رو بررسی کردم، قانون عوض میکردم و راندمان کلی رو طی ۳ ماه اخیر بررسی کردم تا یه تصمیم گرفتم گفتم اوکی بیا قانون بذاریم؛

• بریک‌ایون 2R
  • خروج ۷۵٪ در 3R
  • نگه داشتن ۲۵٪ حتی تا فردا

اینجوری شد که از میانگین 3R، الان شدم 4.68R و خب بعضی وقتا تا ۱۶R میره و خب نتیجه یه ترید میشه ۶.۲۵!!! بعضی وقتا هم برمیگرده بریک ایون میشه ۲.۲۵…

به نظرم خصلت های انسانی به خودی خود توی ترید بد نیستن صرفا باید مدیریت بشن.

2 لایک کرده

نکتش همینه باید ست آپ بچینی

اسم خودمون را بگیم نمیشه؟ حتماً باید بگیم رادمهر؟

چرا اجازه میدم اسم خودتونو بگین

من اخرین راهکاری که تونستم تو خودم تونستم نهادینه کنم چون خیلی این موضوع طمع مشکل ساز شده برام

ستاپ r4 باید بگیرم ولی با توجه به قوانین ستاپ میشه تا r6 هم گرفت بسته به قوانین ستاپ ، ولی من گیر میدم که r10 بگیرم ( طمع میاد میگیریتم ) مثلا ذهنم میکه اینکه تا r4 یا 5 اومده کف یا سقف خوبی رو گرفتم پس میره تا r10 چیزی نمونده اینا .. یه بهونه ای هم برای r10 پیدا میکنم تو چارت بعد طمع هی قوی تر قوی تر میشه تو ذهنم

خیلی خیلی وقتا ها که طمع باعث شد که گند بزنم به ترید و استاپ بشم

اخرین چیزی که تونستم خودمو اوکی کنم r4 رو 70% پراشال میکنم

بعد اینکه پارشال شد = دیگه طمع از من خارج میشه هیجان بصورت کامل میره= دیگه حوصله r10 رو ندارم متوجه میشم دارم خراب کاری میکنم

راضی میشم که همون طبق سیستم r4 خارج بشم .

( تو این فاصله که من پارشال کردم اگر اسپایکی چیزی بزنه نگه میدارم یا شاید باز ببیندم )

ولی نکته مهمی که هست من از بند طمع اون لحظه خارج میشم و منطقی میشم)

زمانی که هابیل قابیلو کشت یا قابیل هابیلو

بخاطر طمع بود…

انسان و حتی حیوانات این طمع رو دارند

موضوعی کاملا پیچیده که در تمام عمر دنیا انسان درگیرشه

جنگ هایی که اتفاق می افته و حتی بحث هایی که روزانه درگیرش میشیم.

راه حل خودشناسیه اول خودتو بشناس ذهنتو بشناس و بعد رفتارشناسی خودته نسبت پول ب کار ب هرچیزی

سومی چجوری عمل میکنی تو کارت ب قولت ب قرارت و در اخر قبول کن مشکلاتتو بنویسشون و حلشون کن اصلاحشون کن

و در اخر تو یک انسانی که در مسیرت موفق میشی اما با فرمت ک کمتر طمع میکنی کمتر میترسی و هیجانتو کنترل میکنی…

طمع در انسان هیچوقت از بین نمیبره و همینطور ترس ولی تو انسانی و میتونی کنترلش کنی

طمع زمانی بده که ندونی کجا ازش باید استفاده کنی و کجا بیخیالش بشی

هیچ متوجه نشدم😂

خیر ارتباطی ندارن‌‌‌‌‌‌‌

راحتی خودت مهم تره راحتی من ژورنال را نگاه کردم دیدم هی سو میکنم بعد همه را از دست میدم ولی وقتی دیدم با گرفتن به اندازه و اصولی طبق پلنم هم میزان سود و حفظش از سود های بزرگم جلو زد هم داره واقعا نتیجه میده و از گیجی در اومدم با اینکار دیگه گفتم به اندازه و طمع رفت کنار گذاشتم بازار حرکتش را بکنه

یکی از راه های طمع نکردن که خودمم تجربشو دارم اینه که وقتی به حد سود یا حد ضرر روزانه خودتون رسیدید سیستمو خاموش کنید و کلا برید بیرون از خونه

این خیلی به من کمک کرد که طمع رو مدیریت کنم :rofl:

1 لایک کرده

من میرم بیرون خونه …!