بحث و گفتگو درباره وضعیت صرافی او ام پی فینکس

کارت کهکشانی واسه شما فعال شده ؟

سلام دوستان عزیز

صرافی او ام پی فنیکس که مدتی بود خوب کار میکرد متاسفانه به تازگی

برداشت ریالی انجام نمیده

برداشت تتری هم انجام نمیده !!

هیچ پولی نمیتونید ازش برداشت کنید پشتیبانی بسیار دیر و مبهم پاسخ میده و تلفنی هم زنگ بزنید حداقل ۲ ساعت تو نوبت میمونید بعدش یا قطع میشه یا میگن اختلال بانکیه ! که برای برداشت تتری غیر معقوله

خلاصه مراقب سرمایه هاتون باشید

اگر تجربه ای از بقیه صرافی های ایرانی دارید به اشتراک بزارید

اختلال بانکی هس ولی چرا برداشت رمزارز رو با تاخیر پردازش میکنه؟

صرافی او ام پی فینکس بیشتر از ۱۰۰۰ تا شاکی داره و معلوم نیست که دارن چیکار می‌کنند.
هیچکس پاسخگو نیست. واقعا تکلیف چی میشه؟
شما که مشهد هستید نمی‌تونید از طرف کاربران پیگیری کنید؟

هم از خارج میخوریم هم از داخل حداقل به ادم نمیگن برداشت بزنیم بره تو صف یا نه . تبدیل کنیم یا نه . کسی میدونه تتر بهتر برداشت میده یا ارزهای دیگه!؟

از امروز میگن مثل اینکه داره درست و حسابی برداشت‌ها رو انجام میده.
برداشت های ارزی هم راحت‌تر میشینه. اما مثل اینکه هنوز تاخیر داره و بیشتر کسایی که حضوری رفتن تونستن پولشون رو بگیرن

حضوری همه نمیتونن تا مشهد برن . یک هفته است همین رو میگن که داره حل میشه دوتا کانال و گروه تلگرام هم معرفی کردن ولی یک طرفه است و نگاه بالا به پایین دارند خلاصه بیشتر ابهام داره تا رفع مشکل و سو تفاهم

من دفتر مشهد رفتم و کلا جمع کردن دوستان این صرافی 75 میلیون دلار بدهی دارههه!!!
من هر کانالی هم اینجا گذاشتم ایران بروکر پاک کرده ولی تو تلگرام سرچ کنین براتون میاره!

سلام وقت همگی بخیر باشه

صرافی او ام پی فینکس پرداخت ها رو داره با حتی یک ماه تاخیر میزنه

دفتر مشهد میگن تخلیه هستش

و دفتر تهران هم همه دورکاری شدن

هرکسی حضورا نره دفتر تهران عملا پولشو نمیگیره

من خودم ۸۴ هژار تا برداشت زدم بعد هشت روز و هر روز حضوری. ۲۰ هزارتا زدن پول ندارن واقعا به نظر میاد

سلام. چه جوری با اینکه کارمند ندارند حضوری انجام میدن؟سوال دوم همه جور برداشت ارزی و ریالی رو انجام میدن یا باید همه رو به تتر تبدیل کنیم؟

توی اون ساختمون تابلو رو تا نیومدن مستاجر بعدی برنمیدارن. صرفا به تابلو کاش اکتفا نمیکردین و چندتا عکس از خود محل دفتر میزاشتین

دوست عزیز متن اطلاعیه را با دقت مطالعه کنید. در اطلاعیه به این مورد هم اشاره شده است.

جسارتا متن رو کامل خوندم. تصاویر بیشتری لازم داشتم.

من الان 14 روزه که پولم رونداده اند ، دیروز نصف مقدار طلبم رو به صورت نمایشی در کیف پولم گذاشتن ، من تبدیل به رمز ارز ترون کردمش ، اما باز اجازه برداشت ندادند ، چت آن لاینشون اصلا کار نمی کند ، و تلفن های صرافی هم هر زمان ( حتی ساعات اولیه بامداد ) که زنگ میزنم همیشه باید یک ساعت منتظر بمانیم ، که البته بعد هم قبل از اینکه نوبت صحبت یهمان برسد قطع می شود .

دفتر مشهد تخلیه شده و طبق اعلامیه صرافی همه رفتن تهران
این رو هم توی خبرهاتون کار کنید

عجیبه که توی کامنت اطلاعیه ها زدن تاریخ واریزی های کانالشون تاریخ درخواست کاربر بوده. الان ۱ مرداد رو پردازش کردن ولی هنوز تراکنش های من از ۱۷ ام تا ۲۵ ام رو پردازش نکردن.

خب کامنت هم میزارم زیر اطلاعیه هاشون پاسخ که نمیدن، تایید هم نمیکنن.