از کارشناسان ایران بروکر که امکانش رو دارن خواهش میکنم در صورت امکان بررسی کنن برای دفتر تهران. عده ای از دوستان امروز (۳ مرداد) در مقابل دفتر حاضر بودن که پلیس دونفر رو بازداشت کرده (از مسئولین حاضر در دفتر) و به کاربران گفتن برای ثبت شکایت اقدام کنند.
پیشتر از تیم ایران بروکر متشکرم.
سلام دوست عزیز.
موضوع را به کارشناسان ایران بروکر انتقال دادیم. در صورت امکان بررسی خواهد شد.
سلام.چند روزی است که درخواست خروج پول ا صرافی او ام پی فینکس داده ام ولی انجام نشده و سیستم پشتیبانی هم اصلا پاسخگو نیست.
وقت همه دوستان بخیر
واریزی های بنده انجام شدن. با توجه به اینکه پیگیری کرده بودم و همه جا از بد قولیشون گفته بودم، لازم دونستم بیام اینجا و بگم که پرداخت انجام شده. امیدوارم مشکل هرچه هست زودتر برطرف بشه و همه عزیزان سریعتر به منابعشون دسترسی پیدا کنن. این صرافی هم برگرده به دوران اوجش.
کماکان مبلغ دیگه ای دارم که برداشت میزنم، چون سرعت واریز برام مهمه در بازه زمانی آینده. مشکلات که رفع شد حتما برمیگردم پیششون.
از تیم ایران بروکر هم متشکرم بابت این کامیونیتی حرفه ای. از این طریق با دوستان زیادی آشنا شدم.
سلام دوست عزیز،
از اینکه با حس مسئولیتپذیری نتیجه پیگیریهای خود را هم با دیگران به اشتراک گذاشتید، از شما سپاسگزاریم.
همانطور که مطرح شدن مشکلات و دغدغهها در کامیونیتی میتواند به آگاهی سایر کاربران کمک کند، اعلام نتیجه نهایی و بهروزرسانی وضعیت نیز به همان اندازه ارزشمند و مهم است. این رویکرد منصفانه باعث میشود تصویر دقیقتر و کاملتری از روند پیگیریها در اختیار دیگران قرار بگیرد.
خوشحالیم که واریزی شما انجام شده و امیدواریم سایر کاربران نیز هرچه سریعتر به نتیجه مطلوب برسند و مشکلات موجود بهطور کامل برطرف شود.
کامیونیتی ایران بروکر همواره تلاش میکند فضایی برای شنیدن تجربهها، دغدغهها و پیگیریهای کاربران فراهم کند و از همراهی و مشارکت مسئولانه شما قدردانی میکند.
روند پیگیری شما به چه صورت بود؟ حضوری رفتید؟ فکر میکنید کدام راه برای ما بهتره ؟
سلام، چطوری پیگیری کردین؟ از چه راهی؟