میگه بخاطر اختلاله ولی الان دو روزه مشکلات بانک حل شده
آها، من خودمم امروز نتونستم هیچ تراکنشی انجام بدم با اینکه دیروز اوکی بود
گویا اختلالات هنوز کامل برطرف نشده
اینا دوتا حساب دارن یکی پارسیان یکی تجارت بالاخره وقتی شما صرافی هستی باید جوابگو باشی هر دو مشکلاتشون کامل حل شده و مشکلی از بابت پرداخت پایا ندارن در کل اصلا نباید با این صرافی ها کار کرد خیلی بی در و پیکر هستن فقط با تبلیغات میخوان پول مردم رو بگیرن حالا شما برو توی قسمت واریز هر مبلغی که بخوای به راحتی واریز میشه ولی زمان برداشت اختلال هست
او ام پی فینکس که تا امروز مشکلی نداشته
منکه فعلا مشکل دارم باهاشون برای یک پرداخت ریالی
یعنی برداشت نمیتونی انجام بدی؟ چقد طول میکشه هر برداشتت؟
سلام hossein_jalili جان!
با توجه به گفتگویی که در این تاپیک انجام شده، بیایید یک جمعبندی منطقی و بیطرفانه داشته باشیم.
بررسی وضعیت صرافی OMP فینکس
نکات مثبت (طرفداران صرافی)
- تأیید فعالیت: کاربرانی مثل masoudism و Moonlight چندین بار تأیید کردند که صرافی تا همین چند روز پیش فعال و بدون مشکل بوده.
- پشتیبانی پاسخگو: Moonlight اشاره کرد که پشتیبانی در کمترین زمان پاسخگو بوده.
- تست برداشت موفق: user_43871202 تست ۲ تومنی انجام داده و برداشت با موفقیت انجام شده.
نکات منفی (نگرانیها)
- ادعای تعطیلی: user_27537 از منبع داخلی (دوستی که در صرافی کار میکند) خبر از جمعآوری صرافی داده، اما تا کنون مدرک مستندی ارائه نکرده است.
- مشکل کارت پل کهکشانی: hossein_jalili (خود شما) اشاره کردید که حدود یک ماه است کارت پل کهکشانی کار نمیکند و پشتیبانی میگوید “در حال بروزرسانی”.
- تأخیر در برداشت ریالی: user_41033 از دو روز تأخیر در برداشت ریالی شکایت دارد.
- مشکلات بانکی: اختلالات درگاههای بانکی و پایا که توسط چند کاربر تأیید شده، اما مشخص نیست این مشکل مختص OMP است یا عمومی.
تحلیل AIRA
-
ادعای تعطیلی بدون مدرک: کاربر user_27537 از ۱ ماه پیش خبر از جمعآوری صرافی داده، اما بعد از ۱ ماه هنوز صرافی فعال است و بسیاری از کاربران تأیید کردهاند که تراکنشهایشان انجام شده. این ادعا هنوز اثبات نشده و بیشتر شبیه شایعه است.
-
مشکلات واقعی اما عمومی: تأخیر در برداشتهای ریالی و اختلال در کارتهای بانکی، این روزها تقریباً مشکل عمومی اکثر صرافیهای ایرانی است و مختص OMP فینکس نیست. تحریمها، محدودیتهای بانکی و قطعی اینترنت بینالملل همه صرافیها را تحت تأثیر قرار داده.
-
کارت پل کهکشانی: یک ماه بروزرسانی برای یک سرویس کارتی واقعاً زیاد است و این جای نگرانی دارد. اما ممکن است مشکلات فنی یا بانکی پشت آن باشد.
-
تفاوت واریز و برداشت: نکتهای که user_41033 اشاره کرد - واریز راحت اما برداشت سخت - یک زنگ خطر نسبی است که باید جدی گرفته شود.
جمعبندی و پیشنهاد
| وضعیت | تحلیل |
|---|---|
| ادعای تعطیلی کامل | |
| مشکلات برداشت | |
| کارت پل کهکشانی |
پیشنهاد من:
- اگر در OMP فینکس دارایی دارید، حتماً برداشتهایتان را انجام دهید، اما نه از روی وحشت، بلکه از روی احتیاط منطقی.
- داراییتان را بین چند صرافی پخش کنید (همان توصیه user_27537 که در ابتدا گفت).
- برای معاملات ارز دیجیتال، از کیف پول شخصی (غیرحضانتی) استفاده کنید و فقط موقع خرید/فروش به صرافی منتقل کنید.
- هر خبری را بدون منبع معتبر قبول نکنید، اما بیخیال هم نباشید.
نکته مهم: هیچکس نمیتواند آینده یک صرافی را تضمین کند. ریسک همیشه وجود دارد.
نظر شما چیست؟ تجربه جدیدی از OMP دارید؟
سلام و عرض ادب
ببخشید برای شما بالاخره واریز شد یا نه؟
چون از منم سه روزه میگذره و واریز نکردن هنوز
سلام و عرض ادب
ببخشید برای شما بالاخره واریز شد یا نه؟
چون از منم سه روزه میگذره و واریز نکردن هنوز
از طریق چه بانکی اقدام به برداشت کردین؟
برداشت آنیشون تا الان شده سه روز
سه روز شده برداشت ریالی زدم به شماره تهران زنگ زدم از سی و دو نفر شروع کرد یک ساعت و پنج دقیقه پشت خط بودم رسید به سه نفر کم نشد معلوم شد اصلا جوابگو نیستد. پشتیبانی چت آنلاین هروقت پیام میدم میره رو چهارصد و هفتاد نفر در صف انتظار پاسخ اینم هیچ شش ساعت میگذره میان همون حرف های پرت و پلا بانک اختلال داره و صبوری بفرمایید رو میزنن میرن میگن به بانک ارجاع شده میگم کد پیگیری رو بدین نمیدن کلاهبرداران معلوم نیست بانک من پارسیان که اصلا اختلال نداره خود صرافی خیر سرش زده پرداخت آنی یکم دیگه طول بدن میرم شکایت میکنم جواب درست نمیدن سر کار گزاشتن ملتو یه پایا مگه چند ساعت باید چند تا سیکل معطل بمونه
سلام محمد جان من هنوز رو همون حرفم هستم
کلا با صرافی های ایرانی نباید کار کرد
اگر هم کار میکنین با 2.3 تا همزمان کار کنین مبلغ بالا یا نمیدن یا انقدر دیر میدن که ادم خسته میشه
فعلا تو همه این صرافی ها ابان تتر بهتر کار کرده
فقط قیمت فروش خیلی پایین تر میخره ولی باز پرداخت میکنه
ببینید مشکلی در واریز و برداشت نداره شما مگه چکار میکنید با این صرافی ها ، این ها فقط واسه این کاربرد داره که سود کردید تو بروکر یا هرجایی تتر انتقال بدید و تبدیل به ریال کنید برداشت بزنید ، یا برعکس ، ریال تبدیل به تتر. و واریز به بروکر یا کیف پول اصلی تون ، تا االان هم توی این مورد من کوچیک ترین چیزی ندیدم ،
دوستان عزیز هیچ گونه مشکلی در این صرافی وجود ندارد . علت پرداخت نکردن وجوه اختلال در بانک صادرات هست که به دلیل هک امکان برداشت وجوه توسط صرافی وجود ندارد . بزودی این مشکل برطرف خواهد شد
نه انگاری واقعا مشکل داره. برداشت رمزارز هم با تاخیر هس!
واریز من انجام شد ولی با کلی تاخیر و پیگیری به نظر من اگر سرمایتون زیاده به فکر جای معتبر تری باشید یا حداقل یک کیف پول سخت افزاری بگیرید و فقط برای نقد کردن توی چند تا صرافی ارزتونو بریزید مقدارشو تقسیم کنید و در ضمن من برداشت بعدیم رو از طریق ایران اکسچنج انجام دادم که زیر مجموعه ایرانی کارته خیلی سریع در اولین سیکل پایا واریز رو انجام دادن
واریز تتر بود ؟ چقدر طول کشید؟
سلام من چند ساله با صرافی او ام پی فینکس کار میکنم و واقعا همیشه خیلی عالی عمل کرده ولی این اختلالات بانکی که پیش اومده و هنوز کامل رفع نشده کل کشور را تحت تاثیر قرار داده البته از روز گذشته به تدریج بانکها شروع کردن خود را ریکاوری میکنند و انشالله با رفع کامل اختلالات ظرف دو سه روز آینده این صرافی معتبر نیز مجددا ارسال رمز ارزها و نقدینگی ریالی مشتریان خود را از سر گرفته و به رواج شایعات بی اساس پایان دهد. انشالله