چارت ها اخبار رو میسازند
با سلام
دقیقا این موضوعیه که من دنبالش میگردم .بازار یه چرخه ای از رنج. کانال و اسپایک است . که مدام تکرار میشه . خوشحال میشم با هم فکری هم راهکاری جهت تشخیص این موضوع بدست بیاریم . برای شروع سوال من اینه که ایا در این خصوص میشه از فن فیبوناچی استفاده کرد ؟
به نظر من چرخه ها میتونن با فندامنتال و تکنیکال منطبق بشن
کاملا موافقم .
دلیل پایین نگه داشته شدن بیت کوین و ارز دیجیتال هم همینه.
که ایجاد عدم نقدشوندگی کنه توسط همون etf های جدیدی که در امریکا بوجود اومد تا مدیریت بهتر و کاملتر امریکا رو بر پول بازار سیاه داشته باشه .
دقیقا زمانی که خیلی از تحلیلگران پایین اومدن بیت کوین رو به شرایط ژئوپولتیک نسبت میدهند. ولی در اصل ورود این دارایی بعنوان ابزاری برای دورزدن انواع تحریم ها معرفی شده ولی در اصل کنترل کننده بلک مارکت هستش و کنترل دست امریکا .
دقیقا موافق صحبت شما در مورد زمانبندی های سخنرانی های ترامپ و همزمانی های ژئوپلیتیک هستم .
همونطور که اسمش روشه
فان😃دامنتال
عظیم عزیز اسکالر ها و محققین یه ضرب المثل دارن که میگه اها مومنت ها تو تحقیق بیشتره یعنی بیشتر اوقات محقق به شکی کاملا تصادفی به حقیقتی شهودی میرسه که تازه سعی میکنه بگرده برای چراییه اون علت ها . من وقتی از ابزار نواحی زمانی فیبو ناچی در کنار سیگنال های ورود ترند و کانتر خودم استفاده کردم به یکی از همون نقاط مطروحه در ابتدای کامنتم رسیدم . شروط این بود میانگین ساده ی حرکتی ۲۰ و ۴۰ هر دو رو به بالا و تقریبا نوازی باشند و لوی کندل به ۲۰ برسه یا پایینتر بره ، حتی ۴۰ رو هم لمس کنه اما بالای ۴۰ بسته شه و همزمان شاخص کانال کالا یا کامادیتی چنل ایندکس همون سی سی آی با دور ۵ و ۲۰ یا هر دو عددی کمتر از منفی ۱۰۰ یا بزرگتر از ۱۰۰ رو نشون بده . این روش مال من نیست و صرفا شخصی سازه شده ی ترید لاکپشتیه . این سبک در والستریت مد بوده سالها و بنام شخص خاصی نیست . برای کاگتر ترند هم وقتی rsi and stochrsi هر دو همزمان سیگنال ورود می دادند وارد میشدم یعنی وقاس اولی زسر ۳۰ باشه و دومی زیر ۲۰ با دور ۱۴ . سعی میکنم چارتی در این خصوص هم اپلود کنم . اولین نسخه ی کروکوبات گه مجموعاین دو روش در پاین اسکریپت بود در تلگدام قابل دسترسیه , بعد ها دوستان لطف کردند و خودشون ام کیو ال رو هم نوشتند .
با شما کاملا مخالف هستم ، بقول دکتر خداکرمی پزشک عمومی و متخصص بوتاکس و فعال در مارکت ما چارت سایه ای از جهان و رویداد های آن است ، کلام شما هم البته قابل بررسیه
ممنون میشم برای راهنمایی بیشتر اپلود داشته باشید . بعنوان مثال بارها دیدم پرایس قبل از اینکه وارد ترند قوی بشه مثل اینکه نیاز پیدا میکنه تا تاییدیه چندین rsi رو در تایم فریم های مختلف بگیره . مثل اینکه انقدر رنج میزنه تا تاییدیه rsi و ma های متفاوت صورت بگیره و بعد به حرکتش ادامه میده.
یه تِئوری دیگه هم دارم . اینکه یه رد تکنیکالی از خودش میندازه تا بعدا قابل تحلیل و منصفانه بنظر برسه .
تمام صحبت ما در مورد سایکل زمانی هستش که چارت استراتژی پذیر نیست .
انگلف میکنه ولی فیکه و حرکات و دلیوری های سنگینی انجام میده . البته چندین مدل رفتار داره این این تاریخ ها
دقیقا بحث تاریخ هستش .
من در مورد تاریخ شروع یک ایمبالانس سنگین رفت و برگشتی دارمصحبت میکنم .
که برای سهولت اسمشو گذاشتم مومنتوم تایم . سایکل مومنتوم تایم . رالی تایم و یا غیره هم میشه گذاشت .
یکی از سر نخ ها رفتار هج فایدها هستش .
آرش عزیز با خواندن کامنت نگارنده ی محترم این پست احساس میکنم هدفی از انتشار این سوال داشتند که در انتها میخواد روشیرو معرفی کنه ، اجازه بدید ببینیم چه هدیه ای برای بازارهای مالی دارند و من خدایی نکرده زیاده گویی نکرده باشم ذیل پرسش ایشان اما جهت ثبت نظردر مستندات برای آخرین بار تکرار میگنم از سوال شخص میشه به خیلی چیزها پی برد . سوال ایشون در مرحله ی سوال از نظر حقیر ایراد داره . فرکتال زمانی اصولا نداریم و نواحی زمانی داریم و نوسانات بازار را چه چیزی تولید میکنه هم اشتباهه به دلایلی که پیشتر توضیح دادم .
با تمام احترامی که براشون قائل هستم ولی فعلا شنوده بودند . اینو تبادل اطلاعات نمیدونم .
با ایشان کاری ندارم . با شما تبادل میکنم .![]()
لطفا ذیل موضوع فرکتال های دوگانه تبادل نظرکنیم تا این موضوع از تاپیک فاصله نگیره آرش خان
با احترام به آقای امامینژاد، فقط یک نکته را لازم میدانم یادآوری کنم.
فارغ از درست یا نادرست بودن صحبتهای آقای خداکرمی (که بنده ایشان را نمیشناسم)، مدرک ایشان در حوزه سلامت و درمان است و ارتباطی با بازارهای مالی ندارد. بنابراین برای استناد کردن به نظر یک فرد در یک حوزه تخصصی، بهتر است فقط نام او را ذکر کنیم و عنوان یا مدرکی را بیاوریم که واقعاً با آن حوزه مرتبط باشد؛ چون در غیر این صورت ناخواسته به حرف او اعتبار اضافی میدهیم. در این مورد، گفتن «آقای خداکرمی» کفایت میکند.
مثلاً اینطور نیست که چون دکتر نوروزی (با دکترای زبان عربی و حافظ قرآن) جملهای درباره تحلیل تکنیکال مثل «اگر فکر میکنید بازار باید روی سطح بماند تا RSI تأیید بدهد، دارید یاسین در گوش خر میخوانید» گفته، پس این نظر مبنای مالی داشته باشد.
هر تخصص باید در جای خودش سنجیده شود.
در پایان از آقای جهانی نیز عذرخواهی میکنم که خارج از سؤال اصلی ایشان مطلبی نوشتم.
متأسفانه هنوز در استفاده صحیح از شبکههای اجتماعی جای بهبود داریم.
۰قدر خوب میشد جلسات و نشست های هفتگی می داشتیم هر هفته با یک یا چند موضوع اما نیاز به اسپانسر و پنل داره
میشه تاپیک جدید فعالیت کرد .من با همکاری ادمین راه میندازم .
پیرو مباحث انجام شده خارج از سوالات عارضم به اینکه طرح سوالات با همچین نگارشی که از نظر دوستان ایراد محسوب میشود لازم دانستم تا اعلان دوباره انجام دهم هدف از این نوع نگارش صرفا آماده سازی اذهان برای دریافت اطلاعاتی مبنی بر مفهوم و مضمون فراکتال زمانی از منظر این تئوری عملگرا میباشد لذا خواهشمندم با سوالات خارج از مورد بحث برخورد نفرمایید .
چرا که مباحث تماما دور از انتظار اذهان خواهد بود.
هیچکدوم، انتظارات بازار رو میسازه
انتظارات افراد بالا رده مالی باعث بوجود اومدن جریان پول
جریان پول باعث اخبار فاندامنتال میشه
همه کسانیکه وارد ترید می شوند به مسئله زمان هم برخورد می کنند که البته درک آن بسیار سخت است.شما برای قیمت یک خط افقی بکشید آنرا در می یابید اما زما ن دارای چند جز هست…خط عمودی زمان خطی کندل را به شما می دهد تایم فریم می تواند ضرایب فراکتال حرکت قیمت زمان را به شما بدهد و شکل ظاهری حرکت …سشن ها درون و ماهیت قیمت …روزهای هفته و تعطیلات هم وجه دیگر زمان هستند …گزارشات فصلی و دیگر رویدادها در زمان اثر تکانه ای بر قیمت دارند…همه این اجزا در کنار هم تحلیل زمانی رو از حالت خطی به یک درهم پیچیدگی تکانه ای موجی تبدیل می کند.شاید به همین دلیل باشد که خطوط مایل که به نام خط روند می شناسیم چون دارای مولفه زمان هم هست نمی توان به راحتی کشید و تحلیل کرد و جواب گرفت چون یک مولفه خطی به نام قیمت و یک مولفه تکانه ای به نام زمان وقتی در هم آمیخته شود الزاما خط صاف مایل به نام خط روند نیست که ما به سادگی آنرا ترسیم می کنیم
در ادامه باید عرض کرد که خود بحث سشن ها هم پیچیدگی خاص خود را دارد ….سه سشن اصلی ۹ ساعته که در مجموع ۲۷ ساعت می شه و بر روی هم همپوشانی دارند….هر سشن هم سه قسمت هست قسمت اول زمان مظنه گیری قسمت دوم ورود و قسمت سوم تسویه و همپوشانی قسمت های مختلف هر سشن بر روی دیگری تکانه خاص خود را بر روی حرکت قیمت ایجاد می کند …یعنی در کل این حرکات پالسی به صورت موج ریتمیک منظم نیست …پس درک زمانی حرکت احتیاج به درک و شناخت همه اجزایی که خدمت دوستان عرض کردم داره
عرض سلام، ادب و احترام.
دوستان نظرتون در خصوص تحلیل زمانی و پیش بینی زمان حرکت قیمت چیست؟
آیا واقعیته یا فقط جنبه تبلیغات داره؟
در صورت واقعیت، چه ابزاری رو پیشنهاد می کنید؟ ایچیموکو ، تناسبات MACD یا شیوه های دیگر؟