فراکتال زمانی راز حرکت تمامی بازارهای مالی

اقای امامی نژاد سلام وقت شمابخیر جسارتا آموزش هم میدید شما؟

فراکتال زمانی، می‌تونه یه چارچوب خوب برای نگاه به بازار باشه و شخصا هم بهش توجه میکنم ، اما اینکه بگیم راز حرکت همه بازارهای مالیه یه کم ادعاش سنگینه، مخصوصا وقتی هنوز مدل اجرایی، آمار و بک‌تست مشخصی پشتش نیست. فرکتال بودن بازار فقط می‌گه الگوها تو تایم‌فریم‌های مختلف شبیه هم دیده می‌شن، نه اینکه بگه حرکت قیمت دقیقاچرا و کی شروع می‌شه حرکت واقعی وقتی شکل می‌گیره که نقدینگی و Order Flowتو یه بازه‌ی زمانی خاص فعال می‌شن. اگه صرفا زمانِ فرکتالی موتور بازار بود، دیگه فرقی بین سشن‌ها، ساعت‌های خلوت و شلوغ یا تایم خبر و غیرخبر وجود نداشت، در حالی که تو دیتا این تفاوت‌ها کاملاً واضحه.
پس زمان می‌تونه زمینه رو فراهم کنه، ولی تا وقتی با ساختار بازار و رفتار سفارش‌ها جور نباشه، بیشتر نقش توصیف‌کننده داره تا راز بازار؛ و دقیقا همین‌جاست که خیلی از ایده‌های قشنگ، تو اجرا به مشکل می‌خورن :wink:

میتونم بگم تنها خیری که این قطعی اینترنت داشت اینکه یک کامیونیتی راه اندازی بشه که از تجربیات و

با سلام خدمت استاد گرامی

امیدوارم روزی برسه که بتونیم در خدمت اساتیدی چون شما باشیم تا از روشنایی چراغ هدایت شما استفاده کنیم و کمتر به بیراهه برویم،….و در مارکت سود ده باشیم و این چرخه های مخرب ضرر تموم بشه. بشخصه بسیار مشتاق هستم که در خدمت شما باشم تا بتونم از زحمات و آموزشهای حضرتعالی کمال استفاده را ببریم و ما جز دعا کردن و درخواست آرامش و آسایش از خداوند برای شما ،رهاوردی دیگری برایتان نداریم

(متاسفانه این استاد کلاهبردار از آب درومد و اکلنت ایشان توسط پشتیبانی بن شد )

این پیامو جهت اطلاع رسانی ارسال کردم لطفا از موضوع تاپیک خارج نشیم :heart:

سلام

به نظر بنده بیشتر اسامی و الفاظی که بیان میشه مانند زمان و فرکتال و چرخه و… فقط حکم نمایش و جلب توجه را دارد

شخصا از اندیکاتور استفاده می کنم که به نظر خیلی از تریدر ها کاربردی ندارد و با تاخیر سیگنال می دهد

در صورتی که از نظر خودم بازار یک سری عدد است یا همان قیمت و وقتی حرف از عدد در میان است فقط با ریاضیات و آمار و احتمالات قابل بررسی است

و تمام اندیکاتور ها توسط انسان‌هایی طراحی شدن که در ریاضیات دستی داشتن

مشکل اینه که دید گاه آنها چه بوده و چگونه و با چه استدلالی طراحی کردن را فقط خودشان می دانند

و دیگران بیشتر با عناوینی مانند همین فرکتال و غیره سعی در این دارن که به ما بقبولانند که گفته آنها درست است

حالا برای شخص خودم یک سوال است که آیا فلان اندیکاتور که در گذشته مثلاً ۷۰سال پیش طراحی شده آیا اساسا چارت به معنای امروزی وجود داشته بود و معاملات به مانند امروز بر خط و آنلاین بود یا نه؟

صد در صد نه اینچنین نبوده

پس اون طراح چه چیز را می دیده و چگونه با رسم دستی به صورت نقاشی روی کاغذ چارت را می کشید و این اندیکاتور را آنجا پیاده می کرد در چه تایم فریم آیا فقط یک تایم بوده یا بیشتر ؟

ولی هر چه بوده با ریاضی سرو کار داشته و استدلال عددی بوده که به نتیجه رسیده

دوستی در بالاتر از ایچی و مکدی پرسیده

مکدی سیستمه که از ایچی الهام گرفته شده

و خود ایچی که آنقدر استاد و مدعی زیاد داره اندیکاتور یه که از آقای هوسادا بر جای مانده

حالا با یک سرچ دقیق در نت و یا پرسش از هوش مصنوعی ببینید چه حاصل میشه

آقا هوسادا از خود کتاب یا دست نوشته ای بر جا گذاشته یا خیر ؟

پس این کتابی که در مورد سیستم ایچی است به تألیف کیست ؟

چون فقط چند تکه کاغذ از ایشان بر جا مانده و در موزه نگه داری میشه

و کتابی که سر منشأ ایچی است عنوان میشه که به تألیف نزدیکان و شاگردان ایشان است

در صورتی که ایشان شاگردی نداشته و در طراحی این سیستم از چندین ریاضی دان کمک گرفته و هر قسمت را گروهی طراحی و تحقیق کردن و در آخر آقایان هوسادا و ساساکی این سیستم را خودشان به این شکل که امروز می بینید در آورده اند

در عجبم که چطور این همه مطالب و نحوه ترید با این سیستم وجود دارند که تازه اکثرا هم دارای نقض است و وقتی که دلیل رو می پرسید با پاسخ های گوناگون اونو توجیح می کنند

فرض اولیه :

حرکات قیمتی و زمان اتفاق افتادن این حرکات قابل پیش بینی هست و ما میتوانیم با یک سیستم معاملاتی جدید تمامی این حرکات را نه تنها پیشبینی کنیم بلکه یک فرم علمی و قابل اثبات به اون بدیم.

• با تایید این فرض ،اولین مثال نقض به نظر بنده شکل میگیره:

طبق آخرین دانسته های اقتصادی و نظریه ها،بازار و قیمت ها بر اساس ورود و خروج پول توسط بازیگران بزرگ و بازیگران خرد شکل میگیره.

سوال:

اگر ما پیش بینی کنیم که دقیقا قیمت در بازه ی زمانی و ساعتی x و در روز y شروع به حرکت میکنه،پس در اصل ما داریم به این موضوع اشاره میکنیم که میدونیم بازیگران بزرگ و خرد در روز y از خواب بیدار میشن و در ساعت x تصمیم میگیرن که اقدام به خرید کنن!(من حرفم این نیست که مثل مایکل و بقیه اساتید بگیم از ساعت فلان بازارها حرکت میکنن بلکه سیستمی وجود داشته باشه که تمامی حرکات در هر بازه ی زمانی رو پیش بینی کنه حتی حرکات عجیب تو سشن سیدنی و توکیو)

و سوال مهم بعدی : اگر واقعا میتونیم این موضوع رو اثبات کنیم یا تمامی این بازارها از اول دروغی بیش نبوده که قیمت رو معامله گران بالا و پایین میکنن و نهاد مخفی وجود داره که الگوریتمی داره که بر اساس اون قیمتا حرکت میکنن و در اصل هیچ معامله گری باعث اون حرکت نمیشه و همگی در یک دروغ به سر میبریم.

و اگر این چنین نیست و همچین نهاد یا الگوریتمی وجود نداره پس تمامی انسان ها در شبیه ساز دارن زندگی میکنن و در اصل اختیاری نداریم و حرکاتمون توسط یه موجودی که مارو شبیه سازی کرده از قبل تعیین شده که بر اون اساس میشه پیشبینی کرد در ساعت فلان همگی اقدام به خرید یا فروش میکنن

و چقدر ترسناکه اگر این دوتا حقیقت داشته باشه!

و در پایان هم بگم جواب این سوال توسط یک شخص روی کره ی زمین کشف شده ولی ما نمیشناسیمش!

و احتمالا خیلی دوست داره جوابش رو بده اما نمیتونه و باید صبر کنه😁احتمالا جوابش میتونه این باشه قابل پیشبینی نیست و دنبالش نگردین،شایدم جواب اینه قابل پیشبینیه و پیداش کرده😁

قسمت آخر حرفام جنبه ی شوخی داره،زیاد جدی نگیرین😂

جالب بود

فرضیه

در شروع پیدایش هر قانونی ابتدا باید فرضیه داشت

هر عملی دارای عکس العملی است با همان شدت و قدرت ولی در خلاف جهت

قانون نیوتون است که خیلی مورد ایراد قرار گرفت ولی در خلا به اثبات رسید

حال فرض بگیریم که بازار دارای بازی گر است

آیا این حجم جابه جایی پول می تواند یک بازی گر داشته باشد

یک نفر

یک گروه

یک کشور

اگر بله که هیچ

اگر نه این بازی گرها همه یک جا جمع هستند

اگر بله دوباره هیچ اگر نه

این بازی گرها چگونه به هم خبر می دهند و چگونه هماهنگ و یک جهت بازار سازی می کنند

در گذشته کسی به نام مورس کد مورس را طراحی کرد که افراد با نور یا با زدن ضربه می توانستم با هم صحبت کنند

حالا دور از انتظار است که این چارت یه جور الگوریتم یا کد مورس باشه؟

در کل همه چیز ممکن است

و یادمون باشه که بازار آفریده خدا نیست بلکه ساخته دست بشر است

و ما می دانیم که انسان چیزی را که نیاز دارد می سازد و تا حد ممکن سعی در تسلط بر ساخته خود دارد که بتواند از آن بهره برداری کند

ممنون از نظرات دوستان این نظر شخصی من هست. در این مارکت هیچ راز یا نقشه ی گنجی وجود ندارد و تمامی حرکات قیمت رندوم هستن بر اساس دیدگاه ها و عقاید مختلف بر سر ارزش و قیمت یک دارایی که این عقاید از بررسی گذشته ی اون دارایی و بررسی اتفاقات حال و پیشبینی اتفاقات آینده حاصل میشه و منجر به تصمیم نهایی میشه. عرضه و تقاضا هم به عنوان نیروی اصلی قیمت رو در محور زمان به حرکت درمیاره. باز مشتاق هستم نظر خود جناب جهانی رو هم بدونم . با سپاس

کی کلاهبردار از اب دراومد؟

امامی . تا گفتیم معامله ریل بذار با اندیکاتورت شروع کرد فحاشی . هی با اکانت های فیک میاد از خودش تقدیر و تشکر میکنه :joy:

بگذریم از‌موضوع خارج نشیم ادمینا اخطار میدن :hand_with_fingers_splayed:

اینجا کسی هست که با ایچی ترید کنه و بجز تیپس تونسته باشه از اون استفاده بهینه کنه مخصوصا در مورد زمان

منظورم این مباحث پیش پا افتاده که پابلیک شده نیست