استراتژی ساده و سودده

چندروز پیش رایگان گذاشتم استراتژی سادم رو که هر هفته سودده هستیم ، نمیدونی چطوری ریختن سر ما که آی کلاهبرداری و این بازار محاله سودده باشی و …

خلاصه شرف مارو بردن پشیمونم کردن از کارم.

حالا میفهمم واسه جدا کردن کسی که دنبال کاره از اینایی که فقط میخوان مزاحم بشن و چرندی بپرونن بهترین کار گرفتن یه مبلغه. چون اونا حاضر نیستن واسه چرندیاتشون هزارتومنم خرج کنن.

پس اقایان خانوما ، هزینه موندن توی کانال کوچیک و شخصیم ۳۰۰ هزار تومنه.

اول رایگان وایسید نگاه کنید هرروز تریدای یورو رو میذارم ببینید خودتون. قضاوت با خودتون. سادگی روش عاشقتون میکنه. سوددهی مداومش هم همینطور. دیدن رایگانه بیا اول ببین بعد نفرت پراکنی کن و تهمت بزن.

بعد از دیدن هاتون، هرکس دوسداشت بمونه باید مبلغ رو بده متاسفانه‌.

سیصد تومنم پول ساندویچ هم نمیشه همه میدونید‌‌. یه هزینس که بیکارهای بیشعور رو دور نگه میداره و نمیان و اموزش صرف کسی میشه که واقعا میخادش.

ده برابر این هزینه سرور آپلود و فراز دادم که کلیپ هارو از بله دانلود نکنی اذیت بشید.

این کار هم دلیه. به صدنفر هم نمیتونم کمک کنم خودم تریدرم و وقت کافی ندارم برای اموزش. نهایتا ۱۰ نفر رو میخوام کمک کنم زندگیشون عوض شه.

باور نمیکنید فکر میکنید زرنکید و ما کلاهبردار خب نیا عزیز من مجبوری مگه؟

من سادم و به آدمای ساده کمک میخام کنم نه شما زرنگا. اوکی؟

پیام بدید توی بله اضافتون میکنم. آیدی @easy_trader

نمونه تریدهارم میتونم بذارم دوتا ببینید مدل کلی رو. اسکلپ تایم یک دقیقه هست روی یورو. بدون هیچ اندیکاتوری. بدون هیچ پیچیدگی بیهوده ای

2 لایک کرده