اینترنت پرو برای ترید

درست صحبت کن.

اگه کمی سواد داشته باشی که احتمالا ندارید میفهمیدید که الان حتی دانشجوی مملکت هم بخاطر قطعی اینترنت برای ادامه تحصیلش هم با مشکل روبرو هست. اونکه ربطی به پول دراوردن نداره. به اینده و فردای مملکت ربط داره

بگه اوکی اینترنت نمیگیرم و همینطوری میشینم تا ببینم چطور میشه؟

2 لایک کرده

هر کسی به هر دلیلی اینترنت پرو بگیره شرافتشو فروخته آماری که درومده نهایتش تمام کسایی که پرو ثبت نام کردن 3 میلیون بدون شرف هستن یعنی خودشونو برتر از 40 تا 50 میلیون نفر که الان قطع هستن دیدن این یک، دوم خودمم دانشجو بودم هزار تا تحقیق هم توی دوره خودم ارائه دادم در وضعیتی که استادان دانشگاه میبینن و درکش میکنن این یک ترم رو میگذرونن بدون در خواست های غیر منطقی در وضعیت فعلی سوم هیچ دانشجویی بدون اینترنت پرو نمیمیره ولی بعضی از افراد که شرفشو دارن و نمیگیرن زیره باره هزار تا چک و هزار تا قسط اجاره و … هستن چون اینترنت قطع شده کارشون نابود شده و تعدادشونم کم نیست تا وقتی یه عده خاکستری با طرز فکر امثال تو در کشور هستن و دست دادن به دست یه عده … ، بایدم وضعیت اینترنت همینجوری پیش بره تو برو شرفت بفروش باسواد

1 لایک کرده

چطور اینترنت پرو گرفتی؟

هر وقت تو زمستون رفتی کنتور گاز رو قطع کردی و گفتی من از گاز این حکومت استفاده نمیکنم.

و هر وقت رفتی کنتور برق رو قطع کردی و گفتی من از برق این حکومت استفاده نمیکنم.

و هر وقت رفتی کنتور آب رو قطع کردی و گفتی من از آب لوله کشی این حکومت استفاده نمیکنم.

1 لایک کرده

اقا ای حرف ها نون و اب نمیشه من به محض اینکه بتونم از هر راهی اینترنت پرو بخرم میخرم توصیه هم میکنم هر کسی میتونه و شرلیط داره بره بخره این حرف ها چیه ، ماا در امد مون از ای این راهه نخرم که ی‌ روزی نت وصل بشه اصلا شاید هیچ وقت وصل نشه ،

2 لایک کرده

همه ی ما از شرایط الان ناراضی و ناراحت هستیم.

اما یادمون هم نباید بره که مردم ایران چقدر آگاه و شجاع هستن.من مطمئنم اگر کسی واقعا واقعا نیاز حاد به اینترنت نداشته باشه سمت اینترنت پرو نمیره و اگر هم کسی رفت باید درکش کنیم.

و این موضوع رو بگم سیاست اینترنت پرو چند ماهی شاید همه ی مارو درگیر کنه ولی به زودی شکست میخوره.

پس بجای محکوم کردن همدیگه بهترین راه اینه پشت هم وایسیم،همونطور که همیشه وایسادیم.

منم مثل شما ناراحتم،همه ی ما ناراحتیم و همه ی ما در حال مبارزه با این طرح هستیم.پس محکوم کردن همدیگه فقط از قدرت ما کم میکنه،چیزی به ما اضافه نمیکنه.

همه ی مردم ایران باشرف هستن،اینو من نمیگم.نگاه به گذشته کنیم متوجه میشیم.

3 لایک کرده

خب هم من هم تو و دیگران بی شرفیم :joy:

1 لایک کرده

الکی ناراحتین…رفقا

جهنم و بهشت رو واستون بد معنی کردن

تو دنیای قبلیمون ما انسان های گناه کاری بودیم

الانم داریم تقاص پس میدیم هر روز دغدغه هر روز ی خبر بد

شخصا امروز از ساعت 6 صبح تا دوساعت پیش دنبال قرص بودم به دردسر گیرم اومد

الانم تو جهنم هسیم ولی نامردا از رو پل صراط ردمون نکردن شاید اگر رو پل صراط رد شده بودیم الان مثلا تایلند بودیم :joy:

4 لایک کرده

والا من تعلیمات دینی رو با تک ماده قبول میشدم در این حد که گفتی تسلط ندارم

2 لایک کرده

بله هر موقع آب و برق و گاز پرو اومد اونوقت شما حرفت درسته مثل تریده ادم بخواد برای یک معامله که میدونه تهش استاپ میخوره زورکی دلیل بیاره که این معامله خوبه ،میتونه اینکارو بکنه شما و امثالتون موفق باشید

( قشر خاکستری)

2 لایک کرده

برو یه تاپیک بزن با عنوان اینترنت پرو نخرید.

این تاپیک برای اونایی هست که اینترنت پرو لازم دارن.

اگه چیزی که مینویسی ربطی به راه و روش های دریافت اینترنت پرو نداره میشه اسپم.

2 لایک کرده

حالا انگار کلا به چند تا تریدر اینترنت پرو دادن.

خیالت راحت به این راحتی صرفا برای ترید اینترنت پرو نمیدن.

فردا میگن هر کی میخواد ترید کنه بیاد تو همین بورس ترید کنه که ارز هم از کشور خارج نشه.

آره جونم زیاد حرص نخور.

1 لایک کرده

نه روی یکی از سیمکارت هایی که از قبل داری فعال میشه

1 لایک کرده

واسه من بروکر امارکت باز میشه ومیره تو متا ترید داخلش راخت هم میاره

1 لایک کرده

عهههههه خب پس ترید بزن حالشو ببر

1 لایک کرده

سلام رفقا
دوستان ایا کسی میدونه
چطوری اینترنت پرو بگیره
راهکارش چیه

من چاره ای ندارم چون شغل اصلیم ترید هست
بعد این همه مدت رفتم اینیستا
دیدم همه وصل هستن فقط ما وصل نبودیم همه چی هم عادی😐

حالا اصلا میشه پرو گرفت
قیمتش چند هست
راهکارش چیه ؟

ممنون میشم اگر کسی میدونه راهنمایی کنه

1 لایک کرده

اپراتورها خودشون پیامک میدن.نیاز نیست فعلا ثبت نام کنی

تن به این خفت ندید متاسفم براتون

3 لایک کرده

نه به اینترنت پرو و سیمکارت سفید طبیعی ترین حق شهروندی رو از آدم میگیرن و با هزارتا منت چندبرابر میفروشنش متاسفم برای کسایی که به هر دلیل با استفاده از این طرح ازش حمایت کردن

5 لایک کرده

منظور از کان چیه؟!

1 لایک کرده