اگه کمی سواد داشته باشی که احتمالا ندارید میفهمیدید که الان حتی دانشجوی مملکت هم بخاطر قطعی اینترنت برای ادامه تحصیلش هم با مشکل روبرو هست. اونکه ربطی به پول دراوردن نداره. به اینده و فردای مملکت ربط داره
بگه اوکی اینترنت نمیگیرم و همینطوری میشینم تا ببینم چطور میشه؟
هر کسی به هر دلیلی اینترنت پرو بگیره شرافتشو فروخته آماری که درومده نهایتش تمام کسایی که پرو ثبت نام کردن 3 میلیون بدون شرف هستن یعنی خودشونو برتر از 40 تا 50 میلیون نفر که الان قطع هستن دیدن این یک، دوم خودمم دانشجو بودم هزار تا تحقیق هم توی دوره خودم ارائه دادم در وضعیتی که استادان دانشگاه میبینن و درکش میکنن این یک ترم رو میگذرونن بدون در خواست های غیر منطقی در وضعیت فعلی سوم هیچ دانشجویی بدون اینترنت پرو نمیمیره ولی بعضی از افراد که شرفشو دارن و نمیگیرن زیره باره هزار تا چک و هزار تا قسط اجاره و … هستن چون اینترنت قطع شده کارشون نابود شده و تعدادشونم کم نیست تا وقتی یه عده خاکستری با طرز فکر امثال تو در کشور هستن و دست دادن به دست یه عده … ، بایدم وضعیت اینترنت همینجوری پیش بره تو برو شرفت بفروش باسواد
اقا ای حرف ها نون و اب نمیشه من به محض اینکه بتونم از هر راهی اینترنت پرو بخرم میخرم توصیه هم میکنم هر کسی میتونه و شرلیط داره بره بخره این حرف ها چیه ، ماا در امد مون از ای این راهه نخرم که ی روزی نت وصل بشه اصلا شاید هیچ وقت وصل نشه ،
اما یادمون هم نباید بره که مردم ایران چقدر آگاه و شجاع هستن.من مطمئنم اگر کسی واقعا واقعا نیاز حاد به اینترنت نداشته باشه سمت اینترنت پرو نمیره و اگر هم کسی رفت باید درکش کنیم.
و این موضوع رو بگم سیاست اینترنت پرو چند ماهی شاید همه ی مارو درگیر کنه ولی به زودی شکست میخوره.
پس بجای محکوم کردن همدیگه بهترین راه اینه پشت هم وایسیم،همونطور که همیشه وایسادیم.
منم مثل شما ناراحتم،همه ی ما ناراحتیم و همه ی ما در حال مبارزه با این طرح هستیم.پس محکوم کردن همدیگه فقط از قدرت ما کم میکنه،چیزی به ما اضافه نمیکنه.
همه ی مردم ایران باشرف هستن،اینو من نمیگم.نگاه به گذشته کنیم متوجه میشیم.
بله هر موقع آب و برق و گاز پرو اومد اونوقت شما حرفت درسته مثل تریده ادم بخواد برای یک معامله که میدونه تهش استاپ میخوره زورکی دلیل بیاره که این معامله خوبه ،میتونه اینکارو بکنه شما و امثالتون موفق باشید
نه به اینترنت پرو و سیمکارت سفید طبیعی ترین حق شهروندی رو از آدم میگیرن و با هزارتا منت چندبرابر میفروشنش متاسفم برای کسایی که به هر دلیل با استفاده از این طرح ازش حمایت کردن