اینترنت پرو برای ترید

دیگه کاری بود که از دستم برمیومد . قابل شمارو نداشت

نه اونا بختشون سفید نیست مچاشون قویه

نمی‌دونم والا برا ما که سفید مشکی راه راهه مثل لباس زندانی ها :joy:

ای بابا طوری نیست فقط صد سال اولش سخته

آها شما پس تو صد سال دومی مثل اینکه . خب از تجربه هاتون بیشتر بگید ما هم استفاده کنیم

نه بابا به منم یکی دیگه همینجوری گفت فقط صد سال اولش سخته

خب پس به اون یه نفر که صد سال دومه بگید بیاد کدهای تقلب این صد سال اولو بگه ما بزنیم زودتر رد شیم برسیم به جاهای جذابش

کد تقلب نداره دیگه صد ساله باید بگذره

همکارم گرفته من بهش وصل شدم همه چیزو باز کرد اینستا یوتوب تلگرام واتساپ و متاتریدر و ….

قیمت اینترنت پرو چنده

هر گیگ چنده

هر گیگ ۴۰ هزار بعد از تمام شدن بسته ۵۰ گیگ اول هم میگن فقط40 گیگ میتونی بخری

خریدش چطوری هست

از چه سایتی میشه خرید

اگه منظورت خرید بسته هست که مثل خرید بسته معمولی هست وقتی که سیمکارت پرو داشته باشی تو بخش خرید بسته پرو هم میاد . اگر منظورت خرید سیمکارته که اون موضوع کلا فرق داره

1 لایک کرده

من اصلاً اطلاعی از پرو ندارم

پس کلا باید یه سیم کارت جدید بگیرم و بعد فعال کنم؟

قیمت سیم کارت پرو چنده

باید سیمکارت دامی باشه نه اعتباری خودشم به همه نمیدن یا باید شرکت داشته باشی یا ازادکار باشی یا شانسی خود همراه اول بهت sms بده یا به یکی پول هنگفت بدی تا برات اکی کنه بعد که از طیق یک از اینا اکی شد برات sms میاد که 2200 پرداخت میکنی هم سیمکاتت پرو میشه هم 50گیگ یک ساله نت پرو میده که اون تموم شد گیگی 40 هزار تومن میخری اونم میگن فقط 40 گیگ حتی میگن تو خود برنامه همراه من بسته های پیشنهادی پرو برای خرید میاد که در این نت اینیستا واستاپ تلگرام بازه بعضی ها میگن یوتوب و متا تریدر و… هم بازه اگر هم باز نشه با …. های رایگان وصل میشه

1 لایک کرده

ممنون که راهنمایی کردید

خواهش میکنم باز اگه سوالی بود در خدمتم

1 لایک کرده

روی چه نمادی ترید میکنی

آره میدونم یه سری وصل شدن مسئله اینه یه سری دیگه میگن بعضیاش وصل نشده و من احراز هویتش کردم برام هست منتهی نخریدم چون بلاتکلیفه هنوز ترجیح دادم همون کان فی گ بگیرم

اوپن مارکت داوجنز میزنم

1 لایک کرده