ابزار تغییر آی پی که بایستی بخری
ببین مرجع رسمی جایی نیومده رسما اعلام کنه تریدرها از کجا اقدام کنن. ولی تو تاپیک دیگه ای تریدرها ظاهرا از طریق نظام صنفی رایانه ای و اینجور جاها اقدام کردن که فعلا هم نتیجه مشخصی نداده هنوز. فعلا ندیدم کسی خبر بده که تونسته با پروفایل تریدری اینترنتو بگیره یا نه.
پرتقال گیگی که از پرتقال فروش باید بخریم دیگه …
کاش یک تاپیک میشد اینجا زده بشه یک پرتقال فروش خوب یکی که خریده معرفی کنه چون اکثرا کلاه بردارن.کسی که اکثرا خرید کردن و راضین
سلام نت پرو کجا خریدی
ایشالله طرحتو بر گزار کنیم یه روز
شاید از لهجه فارسی قزوینی استفاده شده.![]()
![]()
کسی و کسانی که دنبال این نت پرو برون و تن به این خفت بدن و با اینها همسیر بشن با اهدافشون،مطمئنا باش در ادامه برق و آب هم پرو میشه و ب هرکی ک میخان میدن و خیلی از حق های دگ، برو در مورد سیستم کنترل چین بخون تا بفهمی چی میگم
کان مار جین ![]()
من ندارم دوستم داره براش پیامک اومده بود.
سلام ،نگاه کردم 1گیگ داره 264 تمن ،فکر کنم برا یه هفته متاتریدر روزی 4 ساعت تموم بشه .نمیدونم میاره بالا متاتریدر موبایل رو یانه؟
بله رو موبایل که بالا میاره و اگه با گوشی اندروییدی هم شیر کنی با یه ترفندی که راه داره به متاتریدر سیستم هم دسترسی میتونی داشته باشی
نه مناسفانه کسایی که تلگرام دسترسی دارن احتمالا قبلا خریداری کردن.
دقیقا موافقم…خیلی احتمالش پایینه مثل قبل از جنگ اینترنت اوکی شه هر وقت اینترنت رو قطع کردن وقتی وصل شده داغون تر از سری قبلش بوده
میدون تره بارشو باید پیدا کنیم، دست اول خرید کنیم.
الان پیاز رو دارن رنگ میکنن جای پرتقال غالب میکنن….
الان حتی مغازه سوپریای کوچیکم پرتقال دارن به قیمت مناسب
درود به شما، امکانش هست آی دی چنلش رو معرفی کنید؟ ممنون
من با پروفایل برنامه نویسی و n تا پروژه با لینک کاملا واقعی درخواست دادم ده روز ب بالا گذشته هیچ خبری نشده دیگه تریدری که جای خود دارد
فکر میکنم به کسی هم اینترنت بدن اول ایپیشو چک میکنن ببینن تو سایت های داخلی خارجی چطور کامنت های گذاشته اگه ذره ای مخالف باشه کلا نمیدن
درود بر شما
کسی از دوستان میدونه چطور یک تریدر اینترنت پرو می تونه بگیره ؟؟؟
یا راهکاری هست برای وصل شدن به اینترنت برای ترید
که بشه به بدون مشکل به بروکر و تردینگ ویو وصل شد
- فهرست موارد
سلام.تاپیک توی همین گروه هست زیاد دربارش صحبت شده. بعضی ها سایت آزادکاران نصر ثبت نام کردن بعد 2 هفته هنوز جوابی نگرفتن.کانفیک هم هست ولی گرونه.اگه میتونی صبر کن چند روز احتمالا نت وصل شه