اینترنت پرو برای ترید

باز میشه کامل

حتی سایت هایی هم که باز نمیشه با همون تغییر ای پی های رایگان میتونی کانکت بشی

باز میشه

یوتیوب

واتس اپ ، تلگرام، اینستاگرام

و …

.

دوست عزیز به جای اینکه توهین کنی پیامهای بنده رو بخون بعد نظر بده - بنده گفتم به جای اینکه ناله کنیم با نت ملی نمیشه کاری کرد - بنده عرض کردم اگه فقط برای ترید میخواید میتونید نت یعنی شما تو ترید سود نمیکنید که ارزش این هزینه ناچیز و داشته باشه

من زمانی هم که نت بین الملل بود وی پی میخریدم که آی پی ثابت داشته باشم و فرقی واسم نکرده

1 لایک کرده

اونا که مهم نیست. متاتریدر و سایت پراپ ها چطور ؟؟؟

باز میکنه همشون رو

هزینه ناچیز کجا بود!!!

۴ تا لایو یوتیوب بخوای نگاه کنی ، ۴ تا آموزش ببینید ، ۴ ساعت تریدینک ویو باز باشه روزی پنج گیگ به بالا مصرف میشه . روزی دو میلیون

1 لایک کرده

اقا رضای گل مثل اینکه پیام بنده رو نخوندید - عرض کردم اگه فقط برای ترید میخواید - بله اگه همه کار بخوای بکنی ماهی 100 گیگ برای خود من هم کمه

1 لایک کرده

اگه خریدم باز نشد گریه کنم؟

یه تاپیک بزن همه با هم گریه می‌کنیم توش :smiling_face_with_tear:

3 لایک کرده

اره منم گریه میکنم چون همه میگن یوتوب و متا باز میشه و خیلی هایی که یا ‌… فروش هست یا نت پرو مال دوستش رو تست کرده میگه نه متا و نه یوتوب باز نمیشه

آره واقعا بخوای یوتیوب و اینستا بری که دود میشه می‌ره هوا. مگه همون متاتریدر رو فقط باهاش متصل شی کار راه بندازه

من امروز یک گیگ خریدم فقط برای ترید که اونم خیلی کم کم استفاده میکنم ببینیم تا کی میتونه دوام بیاره

تخم مرغ شانسیه مثل اینکه یهو دیدی پوچ دراومد :roll_eyes:

خدا نکنه فکرش هم ادمو نگران میکنه

ایده واقعا قشنگ بود مرسی

پس اونایی که بختشون سفیده براشون باز میشه همه چی خب پس من همون گریه کنم

اگه بخت باشه که منم باید از الان گریه کنم :rofl::rofl::rofl::rofl::sob::sob::sob::sob::sob:

ولکام تو د کلاب

اونا که بختشون سفیده سیم کارت هاشون هم سفیده ….