حق با شماست …ممنون همینطور ادامه بدید
خب چطور ترید کنیم تو این شرایط
اخه عزیز من مشکل فقط متا تریدر نیست که درجا صحبت از نت میشه میاین متا تریدر رو می کشین وسط برای ترید اصولی نت برای متا ، فارکس فکتوریو تریدینگ ویو و… میخواد تو می خوای همه اینا رو با یه گیگ بالا بیاری؟
اگه بفهمی که باید با همینا بفهمی دیگه ،
خیلی لازم دارین برین تو گیت هاب یکم بگردین ببینین چقدر آدمای با غیرت براتون آموزش های اتصال رو قرار دادن و راهکار پیشنهاد دادن
من اصلا چقدر زحمت کشیدم و تاپیکش رو خودم اصلا اینجا ساختم و راهشو آموزش دادم ولی خب گرفتن حذفش کردن
میدونی چرا اینجور مطالب پاک میشن ؟
تا شما تنبل ها یکم نرین بگردین و جستجو کنین و یه راه درست پیدا کنید و
تسلیم خواسته های اونا بشین و رو بیارین به این سیمکارت ها
من فقط به متاتریدر سیستم نیاز دارم که راهش و گفتم و الانم که تریدینگ ویو من با نت ملی وصل میشه - تازه وصلم نشه مگه چثدر با تریدینگ ویو شما کار دارید نهایت میری تحلیلت و میکنی نقاط ورود و خروجت وبدست میاری و میبندی دیگه قرار نیست تا آخر جلوی چشمت رژه بره
برای ترید شما میتونی بجای تریدینگ ویو از فراز رو نت ملی استفاده کنید برای فارکس فاکتوری هم همین ایران بروکر و چراغ هستند
برای متاتریدر هم با پرو یا هر نت بینل دیگری هر ساعت 6 مگ مصرف دارید اگر آپدیتی درکار نباشد
رو نت ملی هم داره کم کم متا بالا میاد
والله من با نت همراه و ایرانسل و رایتل هم رفتم و باز نکرده!
والله من با نت همراه و ایرانسل و رایتل هم رفتم و باز کرد . یکم پیگیر شو ببین مشکل چیه .
احسنت . دقیقا. ![]()
هیچ کس …. نداره تنها باعث این روزه همه رو حتی به زبان بیاره یا بنویسه به مردم که میرن پرو میگیرن عصبانیت خودشونو خالی میکنن (تا این لحظه پرو ندارم ) بعد میگی چیکار کنم میگن … بخر .من حتی الان نمیتونم به حساب پراپ لاگین کنم و متا رو اپدیت کنم تا بتونم ترید کنم بماند هیچ کاری نمیتونم بکنم . بسته دیگه عصبانیت خودتونو فقط به باعث اصلی نشون بدید نه به یک دیگر
سلام الان بروکر ای پلنت با نت ملی راحت میگیره و مشکلی هم نیست اگه تریدی واقعا علی یارت ،حداقل واریز 30 دلار
Dns رو عوض کمی میاد
Quad9
روی چه دی ان اسی تنظیم کنیم؟
فیلتر شده از دیروز …
Dns jumper نصب کن
اسکن کنی
اونی که quad 9 هست رو وصل میشه ست کن
الان دسترسی ندارم بنکیسم dns ش رو
میتونم بدونم از کدوم اپراتور استفاده میکنید؟
همراه اول سیم کارت 912