🚨 هشدار مهم: داستان بروکرهایی که با نت ملی میگن «ما وصلیم!»

دقیقا اینترنت طبقاتی همین رو ایجاب میکنه

2 لایک کرده

انقدر اینجور بروکر ها زیاد شده که حتی اونایی که اسکم نیستن رو نمیشه تشخیص داد

2 لایک کرده

سلام وقت بخیر

مطالب واقعا عالی بود و استفاده کردم از اطلاعات خوب شما. آمین که تمام تریدرهای عزیز ایرانی بخصوص در این شرایط همواره پرسود باشند.

2 لایک کرده

ممنون بابت این پست زیبا

2 لایک کرده

تابحال به این فکر کردید که چرا ساز و کار ترید در فارکس با رمزارزها (در شرایط یکسان معاملات تعهدی در نظر گرفته شود) باهم متفاوته؟ جواب: چون معاملات رمزارزها واقعیه و برای هر تراکنش یک قرارداد (Contract) ثبت میشه اما فارکس در بهترین شرایط CFD است

1 لایک کرده

بنظر من اکثر بروکرهایی که با ایرانیا در داخل ایران کار میکنن اصلا ای بوک نیستن و اگرم ای بوک باشن به احتمال بالا معاملات شما رو وصل نمیکنن به بازار. یعنی معاملات مشتریا باهم و اضافشم با یک بروکر دیگه داره تصفیه میشه به بازار نمیتونه وصل باشه مگرنه پدر اون بروکر رو درمیارن.
پس معیار چی میتونه باشه؟ بنظر من بیشتر سابقه بروکر مهمه. یعنی چند ساله داره فعالیت میکنه مهمه . چون حتی رگولم باشه شما از ایران نمیتونید برید شکایت کنید.
اینکه فلان بروکر به نت ملی وصله یا نه اصلا معیار درستی نیست.

1 لایک کرده

خواهش می‌کنم یاسین جان

1 لایک کرده

خواهش می‌کنم حسن جان

1 لایک کرده

البته هیچکدوم از بروکرها رگوله ندارن اصلا مگه بروکر مارکت ریل‌ به ایرانیا خدمات میده؟

2 لایک کرده

Awliii bod​:ok_hand:dadash

1 لایک کرده

بین بروکر های = ارانته.امارکتس.اف ایکس پرو.ارون گروپس .دبلیو ام مارکتس کدوم نظرتون هست

1 لایک کرده

ارون گروپس که اصلا بروکر نیست وسیله ایست برای کلاهبرداری.مابقی خوبند . اگر مبلغ خیلی بالا باشه ارانته و اف ایکس پرو اعتبار بیشتری دارند.برای ایرانیها ارانته بهتره چون اف ایکس پرو سابقه قطع همکاری چندباره با ایران داره. اگر مبلغ خیلی بالا نباشه اول امارکت بعد wm

2 لایک کرده

ممنون ولی ما که وصلیم به بروکر خیلی هم اوکیه

2 لایک کرده

بروکر ویتاورس چطور؟

1 لایک کرده

Fxpro بهتره ولی از همه معتبر تر gtc هست

با نت ملی اگه میخوای capitalxtend

برای اینکه بفهمی سایت wikifx آماره بروکرا رو داره

1 لایک کرده

ارانته بروکر خوبیه واقعا. نظرات کاربران ایران بروکر رو بخون

1 لایک کرده

درود بر شما به چه بروکری وصلید (با نت ملی؟)

1 لایک کرده

عکسی که فرستاده مربوط به بروکر کپیتال اکستند هست

1 لایک کرده

درود من به کپیتال وصلم دستشو گذاشتم. بله با نت ملی

2 لایک کرده

نتونستم وارد سایتش بشم مطمئنید با نت ملی کار میکنه؟

1 لایک کرده