قبل از اون ضرر بزرگه چه فکری میکردی؟

هدف این تاپیک اینه که درباره افکار و توهماتی صحبت کنیم که درست قبل از اون فاجعه اتفاق افتاد.

2 لایک کرده

قبل از اون ضرر بزرگه فکر میکردم اون ماره حتما یه زیر بغلی داره که کسی متوجهش نشده.متاسفانه ضرر بزرگی کردم و شایدم چندین بار ضرر و سر به سر شدن رو تجربه کردم،اما در نهایت زیر بغل مار پیدا شد😁

2 لایک کرده

تجربه خودم برمیگرده به حدود سال 2021 که در بازار کریپتو فعالیت میکردم. از طریق استادی با ارز dydx آشنا شدم و راجبش تحقیق کردم دیدم ارز یک صرافی غیر متمرکزه و بنظر آینده دار میاد. حدود قیمت 23 دلار مقدار قابل توجهی خریدم. بازار شروع کرد به ریزش و بنده هی میخریدم با این دید که از یجایی باید برگرده به قیمت قبل!

حدود 8 پله ورود زدم تو قیمت های مختلف. جوری که همه بهم میگفتن نهنگ dydx :man_facepalming: :joy: اخرین قیمتی که ورود زدم 8 دلار بود. ولی dydx هیچ وقت برنگشت بالا و سنگین ترین ضرر من تو دوره فعالیتم شد.

(قیمت الان dydx 0.17)

1 لایک کرده

خداروشکر که بعد از کلی ضرر به خواستت (زیر بغل مار! ) رسیدی :white_heart: :joy:

1 لایک کرده

اسمش خوشگل بود لامصب،با کلاس بود😂منم بین ارزها خیلی دوسش داشتم.

فدای سرت،بعدا که جزو خفن ترینها و معروف ترینها شدی این ضرر میشه یه خاطره خنده دار که قراره تو جمعا تعریف کنی😁

1 لایک کرده

فک میکردم باخت مال دیگرانه فقط

2 لایک کرده

دقیقا همینطوره. حداقل یه مدت با اسم نهنگ dydx پز دادم :man_facepalming: :sweat_smile:

1 لایک کرده

پراپ ها اونقدر زیاد بودن که یادم نمیاد ( کلا خیلی زیاده ) یکیش که یادمه ۴۰۰۰ و خورده ای دلار ارز نات کوین داشتم ! ( دم تلگرام گرم ) ، آخرش فک کنم ۷۰۰ دلار فروختم کلشو .

2 لایک کرده

آخ آخ بدترین فکر که همه میکنیم متاسفانه

1 لایک کرده

منم خیلی درگیر پراپ ها شدم یک تایمی :man_facepalming:

نات کوین خیلیا رو بلند کرد و خیلیا رو زخمی :man_facepalming:

حدضرر برادر حدضررر

الان وقت خریده :grin:

1 لایک کرده

نهنگ ها هم یه روز شکار میشن

1 لایک کرده

فککک نکنم :joy:

1 لایک کرده

من هم شکار شدم هم کشته شدم هم تیکه تیکه شدم و باهام سوپ درست کردن :man_facepalming:

1 لایک کرده