تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

مال نهایت نگر هست ، اره آپدیت چارتش تاخیر داره از جای دیگه ای دارم بررسی میکنم اینرا برای دید کلی میذارم

گزارش بازار : بدون شرح

شاخص دیلی حمایت سقفش شکسته پس این پولبکی که میگفتن به سقف میزنه و میره تا 10 میلیون فیل شده ، در کف و نه در میدلاینش ، منتظرش میمونیم و فعلا فقط تمرکز میذارم روی کالایی ها ، کف نهال دارم و دنبال کف واقعی سینرژی هستم ، نقره هم همچنان منتظر حرکتش و طلا هم منتظرم بیاد پایین تر تا حجم بالا ببرم ، ان شاءالله با کالایی ها که به سقف برسیم سهامی ها به کف رسیدن ، سود در کالایی ها نگهداری میکنیم و اصل سرمایه را وارد سهامی ها و یک مورد دیگه ای که با بررسی سیمانی ها دیدم اینه که حرکاتشونو چه صعود و چه اصلاح زودتر از کل بازار شروع میکنند در واقع میشه از اینها شاخص آینده بازار استفاده کرد ! احتماله شاید درست نباشه بعنوان یک نظریه بهش نگاه کنیم

عیار هرچقدر در این محدوده دایره ای نفوذ کنه برای خرید پله ای بهتره ، یادتون باشه اینها همه اش احتمالاته و فیل شدن تحلیل هم همیشه در نظر داشته باشید

در حال حاضر سیمین از نظر تکنیکالی تمام شرایط شروع یک صعود خوب داره ولی طبق گفته دوستان باید فاند هم در نظر گرفت که احتمالا بخاطر حبابش باشه باید ببینیم میتونه حرکتی شروع کنه یا نه ! اگر بتونه سقف کانال نزولی دومش بشکنه و بره بالای 13300 میشه گفت روند صعودی اش شروع کرده که با توجه به دامنه 10 درصدی و نوع و شدت حرکاتش میتونه خیلی سریع اتفاق بیفته

ارزش مسکن به حمایت 2965 واکنش مثبت داده ولی نزدیک سقف رنجش هست ، اگر در موقیعیت رنج دیلی نبود میشد همینم گرفت حالا بذاریم بیاد کف کانالش بررسی اش میکنیم کمی چارتش پیچیده شده چون کف کانالش با عدد پیوت نمیخونه

امروز احتمالا عیار مثبت خوبی خواهد خورد

صف فروش فارمانی

اگر منفی خورد محدوده دایره را به سه پله خرید از کم حجم به پر حجم تقسیم کنید

فارمانی سقفه باید بیاد این کف

سیمانو یک حمایتی این پایین داره که شاید بتونه یک واکنشی روش بده ولی پرریسکه بهتره در کف پیوت وارد شد

فارمانی با این حجمی که در سقف دیروز معامله شد گفتم نفس های آخرشه

نوبتی هم باشه ،نوبت طلا و نقره هستش :grinning_face:

عیار میمومد پایین تر 466000 برای خریدخیلی قیمت خوبیه

حالا بذاریم مقاومت 50 هزار را رد کنه و بخریم؟؟؟؟؟؟

آقا احسان دست مریزاد. بازم از شما یاد گرفتیم که هر جایی خرید نداره. جو نابود کننده خریداره.

هم از شما تحلیل یاد میگیریم هم روانشناسی بازار.

کم کم میشه وارد شد ولی موقعیت بهینه ورود برگشت قیمت روی موج صعودی هست حدودای 466 میشه

تحلیل یک ماجرایی داره ورود بهینه هم یک ماجرای دیگه اس ! اگر عیار بتونه برگشتی به موج صعودی که ایجاد کرده بزنه چهارتا نقطه بهینه ورود داره برای امروز قیمتهای 480000 و 471820 و 466000 سه پله ورود از کم حجم به پر حجم هستن و یک پله آخر هم در نظر بگیرید در کف پیوتش که شاد هوس کنه بخواد یکسری هم دوباره اونجا را ببینه 442300 و همیشه یادتون باشه هر تحلیلی احتمال فیل شدن را داره و 50 50 به قضیه نگاه کنید حد ضرر هم میشه 435200

فوق العاده .عالی . واقعا کلمات درمانده از توصیف این تحلیل شگفت انگیز :heart_with_ribbon:

ببخشید این نمودار شاخص کل روزانه هست ؟