تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

دنبال کف سینرژی هم هستم و البته پیوت نهال هم داریم هر وقت برسن میگم ، سینرژی چون دیتایی نداره از جایی که حرکتش شروع کرده باید بببینم میدلاینش هست یا کف پیوتش فعلا دارم بررسی میکنم

من یه پله خریدم. ممنون

الان عیار اگر به برگشتش به موج صعودی ادامه بده در قیمتهایی که بالاتر گفتم ورودش کم ریسکه البته یادتون باشه بازاره و احتمالات خطا و اشتباه هم در نظر بگیرید

اگر یادتون باشه اهرمی ها که به کف پیوت برخورد کردن یک بالایی زدن و مجدد اصلاح کردن صندوقهای طلا هم به همین صورت احتمال میدم اگر برگشت خوبی پایین بزنند مثل حرکت کف پیوتی اهرمی ها قبل از صعودشون میشه

عجب حجمی امروز فارمانی خورد.نفس آخرشه

اره دیگه خیلی رشد کرده شاخص که برگرده اینم ریزش میده

یک ترند نزولی روی همین دوتا کندل صندوقهای طلا بندازید ببینید کی پولبکش شکسته میشه البته در مسیری که کامل صعودی بشن هم میشه در موقعیتهای خوبی وارد شد

تقاطع روند صعودی که ایجاد کرده با این روند نزولی موقتش خوبه وارد شد؟

47460 روی سایه بالایی کندل تاریخ7 تیر

کدام صندوق منظورتون هست ؟

عیارمنظورم هستش

با چارت میتونید نشون بدید ؟

سیمین الان روی حمایت 4 ساعته اش رسیده ببینیم واکنش میده یا نه اگر بخواد روند صعودی شروع کنه میتونه از همین جا باشه در غیر اینصورت همچنان میخواد صبرمان را بسنجه !

https://forum.iranbroker.net/t/topic/10043/1895?u=pooya_danesh

سیمین ببینیم میتونه حرکتی شروع کنه یا نه

اره خوبه همین محدوده درسته

سیمین و عیار نگاهشون به انس جهانیه ،با تحلیل انس جهانی طلا و نقره همیشه یه پله جلوتر از این صندوقهایم.

زیر 1080 سیمین را دارن می خرن

سیمین در کف 4 ساعته ترند نزولی اش هم کوچیک شکسته موج صعودی هم داره فقط یکی از تایم فریمها مونده هنوز موجش صعودی نشده ! بنظرم اگر دوباره فریب نده احتمالا همین 1077 کف پولبکش هست برای ورود 10840 که هست مناسبه