سلام موج صعودی سیمین اومد یا خیر ؟
داداش مخلصتیم ![]()
سلام وقت بخیر
به نظر شما سیلور از سیمین بهتر نیست؟
هم حسابش کمتر هست هم خریدار زیاد داره
بورس داره دست و پا میزنه ولی خدا کنه کسی وسوسه نشه از هول حلیم بیفته تو دیگ. الان یه حس جاماندگی بین خیلی ایجاد میشه و این خطرناکه. و البته اون پول درشت مجبوره کاری کنه تا خرده پا رو به دام بندازه.
اولین موج صعودیش تثبیت داده مونده اصلیه ، باید ببینیم میتونه موج نزولی اصلی را تغییر فاز صعودی و سقف کانال نزولی بشکنه یا نه
روند همگی اینها یکی هست شاید در مقدار حبابشون تفاوت داشته باشند که اون اختلاف هم ناچیزه
اره آقا رضای عزیز نظر منم همینه البته تمام این تحلیل هایی که میگم احتمالاته و امکان اشتباه هم داره ولی چیزی که دارم میبینم اینه که جوری سرمایه را در سقف خارج میکنند که کسی متوجه نشه و مرتبا برای ورود ملت در سقف شاخص هم دارن تبلیغ میکنند چون سرمایه اینها خیلی زیاده و یکمرتبه نمیتونند در یک روز خارج کنند مجبورن در صفهای خرید متوالی از نزدیک سقف احتمالی شاخص خروج بزنند ولی وقتی که کامل خارج شدن خدا به داد اون هول شوندگان در دیگ افتاده برسه !![]()
کاملا درسته. حتی اگه فرض بگیریم که شاخص ازینم بالاتر بره بازم به ریواردش نمی ارزه.
اره دقیقا آفرین
![]()
اووووووففففففففف
این مطلبو باید هزار بار خوند و خورد و بلعید و قورت داد:ok_hand:![]()
![]()
![]()
![]()
تشابهش به بیمار دم مرگ کاملا دقیق و درسته . بارها از نزدیک این صحنه ی حال خوب شدن بیمار و بعد مرگ رو دیدم.
ولی هیجانات بازار آنقدر زیاد هست که من با وجود اینکه آرزوم هست این اتفاق بیوفته ولی نمیتونم باور کنم😌
چند روز پیش تو چین یه خانمی تمام سرمایه اش رو تو بورس از دست داده بود . رفته بود یه هواپیما اجاره کرده بود و کوبیده بود به یه برج .
الان تو ایران هم شاید این اتفاق بیوفته برای خیلی ها .
چقدر با روح و روان آدم بازی میکنن.
البته برای کسی که مسیر رو بلد هست و دست اینها رو خونده شیرین و لذت بخش هست.
ولی مگر چند نفر هستن که بلدن راه به کجا ختم میشه.
واقعا درد ناک هست ![]()
احسان جان ممنون از محبتتون ![]()
من هیچ تخصصی ندارم.
اما یادمه قبل از ریزش طلا و نقره مدام ورود پول به صندوق های طلا و نقره داشتیم.
به هرحال یکی میخره از اون طرف یکی دیگه میفروشه .
هیچ کس پشت صف نمی مونه .
و بارها دیدیم که صندوق های اهرمی از صف خرید آوردن بالا فروختن و مجدد رفت صف فروش
اینجا هنوز استادی نداریم اگر اومدن خبر بدید تا فرار بر قرار ترجیح بدیم
فعلا من با کالایی ها همراه میشم هر زمان بورس اومد کف پیوت منم از کالایی ها چنج میکنم به سهامی ![]()
ناقلاها را ببین ! تا قبل از سقف شاخص در اهرمی ها اصلا فرصت ورود به کسی نمیدادن چطور شده الان اینقدر دست ودل باز شدن ؟!؟! صف خرید نمیکنند در دامنه مثبت نگهش داشتن تا ملت بتونندخرید کنند و اونها در صف خریدی که احتمالا بعدش تشکیل میدن بتونند فروش کنند !!! اگر واقعا خیلی بفکر بودید در میان روند فرصت ورود به ملت میدادی نه در این سقف احتمالی ! بازم میگم همیشه اینرا در نظر بگیرید که دارم اشتباه میکنم ولی موج منفی که روی شاخص و اهرمی ها قرار کرفته وپایانی ها احتمال میدم که شاید این آخرین بالایی باشه که قبل از ریزش میزنند شاید
در هر صورت اگر هم اشتباه کنم و شاخص به سقفش پولبک بزنه و رشدش ادامه بده بازم اینجاها واقعا برای من ورود نداره مگر اینکه بیادکف بزنه فعلا با کالایی هایی که در کف هستن کار میکنم