نقرین کوچولو هم داره کارهایی صورت میده
سلام وقت بخیر
من آپشن رو تازه شروع کردم .
به نظرم برای شروع با مبلغی شروع بشه که درصورت صفر شدن هم هیچ مشکلی برای شخص بوجود نیاد..و همچنین روند اصلی سهم مادر رو بتونید درست حدث بزنید.
من دیروز ضملت۴۰۲۰ رو قیمت ۸۰ خریدم امروز ۱۸۰ فروختم . بخشی رو طملت ۴۰۲۰ در قیمت ۲۵ خریدم.
ولی ضملت ۳۰۶۴ از دیروز ۵۰۰ درصد سود داده .
بهرحال برای شروع نمیشه با مبلغ بالا ریسک کرد.
ولی سودش خیلی شیرین هست.
من پسرم تلوزیونمون رو سوزونده بود. خدا رو شکر امروز با پول آپشن میتونم تلوزیون بخرم و خیلی خوشحالم . امیدوارم برای همه خیر و برکت باشه:folded_hands:![]()
شاخص کل هم داره سقف قبلیش میشکنه در استانه شکستش هست ، بنظرم و احتمالا بعد از شکستش یک مقاومت جدید میسازه و ریزش میکنه البته تاییده اش وقتی هست که ترند صعودی و کف کانال صعودیش بشکنه ، تعطیلی بورس وقتمونو گرفت مگر نه الان شاخص باید در نزدیک کف پیوتش باشه و برای دومین بار وارد دو ایکس شده باشیم! در شرایط عادی ماها باید بتونیم حدودا سالانه دو بار موجهای صعودی شاخص بگیریم در واقع سالی 400 درصد افزایش سرمایه از اهرمی ها بدست بیاریم ولی متاسفانه شرایط ویژه دستمان را بسته ، حالا باید تا کی منتظر بشیم شاخص بیاد کف پیوتش ! زودتر هم نمیشه با کل سرمایه وارد شد مثل این صعود خوب شاخص از میدلاینش بعد از جنگ و باز شدن بازار ! ان شاءالله سری بعدی حتما هم موج صعودی اصلی میگیریم و هم برگشت نوسانی بازار از میدلاینش ![]()
به به عالیه خدا را شکر ان شاءالله همیشه براتون سودده باشه ![]()
سلام وقت بخیر
امیدوارم همیشه پر سود باشید و پسر نازنینتون هم یکسره تلویزیون بسوزونه ![]()
کاملا با شما موافق هستم به دلیل پرریسک بودن این بازار باید با مبلغ بسیار کمی شروع کرد.
![]()
ضملت۴۰۲۰ را شما خریدید،یعنی اینکه باخودتون گفتین درتاریخ 405/4/24 قیمت به چه حدودی صعود خواهد کرد؟
شما صندوق کالایی هم کار می کنین؟؟؟/
صندوق کالایی نارنج اهرم میگن 12درصد حباب منفی داره
نخیر ، اینها کدوم هستند ؟ تا حالا صندوق کالایی اهرمی نشنیده بودم ![]()
قیمت سیمین میتونه تا 12655 بالا بره ولی اونجا یک مقاومت بدی داره ! فکر نکنم بتونه ازش عبور کنه میشه تقریبا سقف کانال نزولی دومش
خیلی براتون خوشحال شدم خواهر جان🤠
مبارکتون باشه و ان شالله برای همه مون برکت و ثروت از آسمون بباره:folded_hands:![]()
سلام احسان جان میدونم تحلیل اونس طلا رو بردی تاپیک خودش ولی چون میدونم بعضی دوستان صندوق طلا هم دارن بنظرت اونس طلا از چه محدوده ای برمیگرده بالا؟
آقا مهدی عزیز احتمال میدم از 4108 بتونه برگشت بزنه بالا احتماله شاید درست نباشه
ممنون از لطفت برادر جان🌹
آمین ![]()
![]()
ممنونم. آمین برای همه ی مردم ایران خداوند درهای رحمت و برکتش را از اعلا باز کنه و از این به بعد زندگی روی خوشش رو به همه ی ما نشون بده🙏
این تحلیل انس طلا هست
عالیه ، اگر خواستید در این تاپیک هم به اشتراک بذارید https://forum.iranbroker.net/t/xauusd/4063?u=ehsan1
سلام دوستان بورسی عزیز ، شاخص کل سقف قبلیش شکست حالا دیگه میره در خطر ، باید ببینیم تحت حمایت ترند صعودی به سقف کانالش میرسه یا نه ، اگر میتونست به این سقف برسه بعد ریزش کنه شکل چارت و کف پیوتش خیلی خوب میشد البته بازاره و به حرف کسی نیست
اینکه میگین سقفو شکسته حالا خطری میشه رو متوجه نشدم. میشه بگید چرا؟