آپدیت انس طلا : این پایین یک حمایت داره باید ببینیم میتونه موج نزولی را تغییر فاز صعودی بده یا نه ، همچنان هدف را اون سقف پیوت در نظر میگیرم
آپدیت داو جونز : مقاومت قبل از سقف شکست و سریعا یک مقاومت دیگه ایجاد کردو اصلاح داده !!! اکثرا قبل از رسیدن به سقفش از این حرکات داره باید ببینیم برای رسیدن به سقف جدیدش کجا حمایت میشه
لطفا خودرو و شستا رو تحلیل کنید. ممنونم
احسان جان سقف کانال صعودی فزر چه عددیه؟؟؟؟
احتمالا حدودای 16000
احسان جان منفی؟؟؟
وضعیت منطقه رو هم لحاظ کن..
شاید بعضیا بگن حاشیه نرو و با اخبار معامله نکن ![]()
دوستان من هیچوقت با اخبار معامله نمیکنم ولی از اخبار بعنوان ابزار معاملاتم کمک میگیرم👌
ما الان وسط یه جنگ بزرگ هستیم و خیلیامون میدونم که متوجه نیستن👌
امشب یا فردا احتمال وقوع حملات تنبیهی ایران علیه اسراییل خیلی بالاست ؛ نفت و دلار بیخودی جهش نکردن🔥
دلار امروز صبح حدود 170 تومن بود و الان 176 تومنه🔥
دوستان این اطلاعاتو اگه تو تحلیلتون لحاظ نکنید حتما ضرر خواهید کرد😎
اینارو کلی گفتم احسان جان روی سخنم با شخص عزیز شما نیست💝
سپاس احسان عزیز
![]()
آقا حامد عزیز دست از سهم ها نمیکشی ها !!! کلا سهم ها را از سیستمم حذف کردم اینها هم بصورت احتمالی کشیدم 50 50 هست ولی سعی کنید در کف ها وارد بشید
نه منفی که نمیشه اگر هم شد موقعیت خوبیه فقط چون ثانیه های اخر امواج صعودی اومدن و همگی فرصت تثبیت نداشتن حالا باید ببینیم فردا چی میشه
آپدیت انس طلا و داو جونز : حمایت طلا خیلی خوب کار کرده البته انتظار این مقدار ریزش نداشتم و البته نه از این مقاومت بهرحال بازاره و باید همراهش حرکت کرد ، داو جونز هم مجدد ومده به کف کانال احتمالا حمایت بشه برای حمله به سقف جدیدش
سلام خدمت شما جناب زمانی ،من با این بخش حرف شما موافقم:
«اخبار رو باید در تحلیل لحاظ کرد»
ولی با این بخش نه:
«اگر لحاظ نکنید حتما ضرر میکنید»
من از خود شما یاد گرفتم بازار هیچ «حتماً»یی نداره.
الان برای مابزرگترین اشتباه اینه که از ترس جا موندن داشته باشیم.
با درنظر گرفتن بحث جنگ
این خیلی مهمه:
بازار الان «ترس + امید» باهم داره
معمولاً این حالت باعث نوسان شدید میشه، نه روند صاف
یعنی:
ممکنه یهویی ببرن بالا تا ۱۴۰۰
بعدش بریزن
البته که من یک مبتدیم وفقط نظرم رو گفتنم با احترام
مدیریت محترم اجازه ی انتشار این مطلبو نمیداد مجبور شدم شات بگیرم بزارم😂
چیز بدی ننوشتم آقا😁
ممنون از توضیحاتتون ![]()
اگر برداشت بنده بهگونهای بوده که جسارت یا دخالتی در فرمایش شما تلقی شده، واقعاً عذرخواهی میکنم، قصدی جز یادگیری نداشتم.
قطعاً تجربه شما برای ما راهگشاست، استفاده کردیم ![]()
سلام و عرض ادب خدمت دوستان محترم و جناب احسان عزیز که بی مزد و منت تجربیات خود را به اشتراک می گذارد و البته دیگر دوستان .
از بحث محترمانه ای که درگرفت و دوستان با حفظ حرمت و مروت نظر خود را عنوان کردند استفاده کردم امیدوارم همه سودمند باشند و خرسند ![]()
ارزش معاملات نزدیک به 9 همت است تا این لحظه که تقریبا دو برابر دیروز است.
اما تا این لحظه 335 میلیارد تومان خروج پول داشته ایم.
سلام و درود برادر عزیزم آقای اسماعیلی عزیز💝
نفرمایید برادر جان
بنده رو شرمنده میکنید
من کوچکترین جسارتی نکردم به حضور عزیز شما🙏
همه مون داریم نظر خودمونو بیان میکنیم و از تحلیلهای عالیه آقا احسان و آقا سعید و بقیه عزیزان استفاده میکنیم🌹
بازم میگم بنده شاگرد کوچک جمع هستم با افتخار😘
آپدیت انس طلا و داوجونز : انس بعد از اون اصلاح مسخره اونم از اولین مقاومتش خدا را شکر طبق تحلیل برگشته بالا ، تا پیوت اصلیش سه تا مقاومت دیگه داره که باعث نوسانش میشن ، داو جونز هم طبق تحلیل قبلی داره مجدد میره که به سقفش حمله کنه
قربان شما، لطف دارید ![]()
در کنار شما یاد میگیریم ![]()
درود و سپاس احسان جان بابت راه اندازی این مجموعه ی زیبا ![]()