تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

بنظرتون این کانال صعودی نقرینه ؟؟!؟ چون در سیستمم ندارمش و دیتایی هم نداره مجبورم بی خیالش بشیم

2 لایک کرده

این کف خوب سیمین نگه داشته ، البته در موج نزولی قبلیش هم چندتا کف خوب داشت که یکمرتبه ریزش میکرد بد میشکستشون برای همین تا موجهای صعودی اش تثبیت ندن میترسم به ورود به صندوق فکر کنم ، در 11990 هم یک حمایت خوبی داره

4 لایک کرده

پرتفوی صندوق دوایکس اردیبهشت ماه ۱۴۰۵

4 لایک کرده

پورتفوی خوبی داره و ریسکش فقط بخاطر پتروشیمی و پالایشی ها هست ..

اگه خدای نکرده جنگ دوباره از سرگرفته بشه این پورتفوی خیلی خطرناکه بخصوص که طلا و نقره هم نداره..

3 لایک کرده

باید زمانی که به کف پیوتش میرسه ببینیم چی میخره

3 لایک کرده

آپدیت داو جونز : این هفته هم ادامه صعودی داریم ، با برخوردش به سقف جدیدش احتمال یک ریزش سنگین تا کف جدیدش میدم ، باید ببینیم احتمالات شکل واقعیت میگیره یا نه !

3 لایک کرده

اپدیت انس طلا : این هم در ادامه روند صعودی رنجی که داره بعد از برخوردش به سقف مقاومتی پیوت جدیدش احتمال یک ریزش سنگین میدم ، احتماله شاید هم اشتباه میکنم

3 لایک کرده

سلام بر دوستان عزیز ، نقرین حسابی گیجم کرده البته طبیعی هست چون دیتایی نداره و همیشه اینها در ابتدای کارشون حرکات عحیب و غریب دارن ، اگر بخوایم بر اساس کانالها در نظر بگیریم حتی اگر کانالش اشتباه هم کشیده بودم الان شکستش ! بنظرم کلا اینو بیخیال بشیم تمرکز فقط بذاریم روی سیمین ، به نسبت این دیتای بیشتری داره

2 لایک کرده

سلام و عرض ادب خدمت دوستان محترم
سیمین
Stochastic - تقاطع خط K و D رو به بالا در منطقه اشباع فروش

3 لایک کرده

سیمین هم سقف کانال نزولی اش شکسته ولی احتمال داره کانال اشتباه کشیده باشم ، نهایت نگر هم چارتهاشو دیر اپدیت میکنه ، هنوز هم موجهای نزولی روی چارتش فعالن ، باید صبر کرد تا موجهای نزولی تغییر فاز صعودی بدن ، اگر قیمت بالای 12833 بتونه بمونه و رشد کنه میتونه موجهای نزولی را تغییر فاز صعودی بده ولی اگر بیاد پایین این قیمت احتمالا اصلاح تا 1200 ادامه میده

3 لایک کرده

صندوق های طلا و نقره ورود پول دارند
صندوق های نقره تا این لحظه حدود 160 میلیارد
صندوق های طلا 70 میلیارد
بازار امروز 3 همت ورود پول داشت و 181 میلیارد خروج پول درشت

3 لایک کرده

آپدیت داو جونز : مقاومت تقریبا شکسته ، بتونه یک اسپایک مگنتی به سقف جدیدش بزنه برای سل بلند مدتی عالی میشه

2 لایک کرده

آپدیت انس طلا : بعد از برخوردش به مقاومت اصلاح داد تا روی سقف کانال احتمالا از حمایت 4492 بتونه ترند نزولی اصلاحی بشکنه و برسه به مقاومتهای بالایی و سپس سقف پیوتش ، مقاومتها را آپدیت کردم

3 لایک کرده

سیمین در موقعیت حساسی قرار گرفته ، اگر موج صعودی براش اومد بنظرم اماده ورود باشید ولی زودتر نه چون احتمال داره تثبیت نده و ریزش کنه

4 لایک کرده

امروز وبملت و فسبزوار و خودرو را فروختم . و سیمین خریداری کردم . امیدوارم این کف را از دست نده .

3 لایک کرده

سلام و ادب و ارادت

واقعا جای حساسیه

ببین این چندوقت یه جورایی میشه گفت حوالیه قیمت 1250 تا 1280 کف سازی کرده ولی بازم من شخصا انتظار یه پایین تا حدود 1200 و زیر 1200 دارم و بعدش پرتاب به بالا..

چون الان دلار هم حدودا در کف قیمتیه خودش هست ..

ولی دوستانی که هنوز سیمین نخریدن و دنبال خریدش بودن این روزها شدیدا باید گوش بزنگ باشن چون در چشم بهم زدنی جا میزاره😁

من خودم فقط اگه سیمین بیاد زیر 1200 پله آخرمو میخرم و ایناهم نظر شخصی هست مبنای معامله عزیزان قرار نگیره لطفا:folded_hands::rose:

4 لایک کرده

درود سعید جان منم امروز خودرو رو فروختم و منتظر یه پایین خوب از سیمین و کهربا هستم😁

هیچ عجله ای هم نداریم🤠

3 لایک کرده

سپاس آقا مهدی عزیز امیدوار همه سودمند باشند و شادمان . روش بدون ریسک آقا احسان و شما همیشه برنده و سودده است اما چون هیجان بازار سهام در بعضی از نمادها سود خوبی داد ریسک به ریوارد ورود به سیمین را برای من به تعادل رساند.

3 لایک کرده

اگر بلند مدتی کار میکنید همین محدوده 1200 تا 1250 مناسبه ولی اگر میخواید همراه موج صعودی وارد بشید میشه کمی صبر کرد

4 لایک کرده

جای خوبی وارد شدی برادر..

من افتخار شاگردیه شمارو دارم و از تحلیلها و نظراتتون استفاده میکنم :heart_with_ribbon:

2 لایک کرده