آپدیت داوجونز : حمله خوبی به مقاومت قبل از سقف تاریخی اش انجام داد ، در ادامه کمی تلاش کنه میتونه بشکندش
لازم نیست جایی بری هزینه بدی و آموزش ببینی ، سایت رایگان فراچات همه آموزشها را داره ببین از کدومشون خوشت میاد همونو ادامه بده ، فقط یک چیز یادت باشه هیچوقت تایم پایین تر از یکساعته کار نکن
منظور آقا محمود از مدتها ، سالهاس و تایم هم تصحیح کنم به بالای یکساعته چون اینجا تایم پایین ممنوع هست ![]()
سلام ممنون از شما:folded_hands:![]()
![]()
آقا احسان من میخوام یه سیستم معاملاتی نزدیک به سبک شما یاد بگیرم ؛ حالا نه خیلی حرفه ای ولی تا حدی آشنا بشم و کم کم پیشرفت کنم..
بنظرت توی همون سایت فراچارت کدوم روشو دنبال کنم تا چندسال دیگه بتونم شبیه شما بشم؟
نباید سبکت شبیه کسی بشه باید خودتون سبک بسازی ! این سبکی که دارم هزاران اشکال داره و بر اساس روحیات خودم ساخته شده باید سبک خودتون پیدا کنید مگر نه نمیتونید پیشرفت کنی ! اره توی این سایت نگاه کن ببین کدام سبک بیشتر میپسندی اونو دنبال کن
سلام بر دوستان عزیز ، به به چه بازاری شده همگی سرسبز
ولی در این موقعیت هیچ کاری بهش ندارم تا برسه به کف پیوت ! حتی اگر سقف قبلی رد کنه ! ورود من با اصل سرمایه فقط در کف پیوت هست جایی که آروها را قرار دادم ، فریب این 20 درصد و 30 درصدهای میانه روند نمیخورم صبرم هم زیاده ، نمیذارم بازار بخاطر 20 تا 30 درصد رشد ، 300 درصد سود قبلی ازم بگیره !
تمرکزم امروز روی سیمین هست ببینیم کی میتونه این موجهای نزولی را تغییر فاز صعودی بده ! عیار و نهال و سینرژی هم تا کف پیوتشون هنوز فاصله دارن پس فعلا کاری هم به اینها ندارم
درود بیکران احسان جان
بنظرم سیمین و عیار و نهال و سینرژی منتظرن یه خبر مثبت از امضای تفاهم
بین ایران و آمریکا بیاد تا اون پایینی که ما میخوایم بزنن و تغییر روند بدن ..
من شخصا به همون میزان بالایی که احتمال تفاهم هرچند کاملا موقتی و کوتاه مدت رو میدم همونقدرم احتمال شروع مجدد جنگ رو بالا میدونم..
چون آدم بیشعوری مانند ترامپ در مقابل ما نشسته😂
اره داداش 50 50 شده
دفعه بعدی این نوسانات 15، 20 درصدی بازار هم در روند نزولی پرریسک میگیریم ، حیفه از دستمون در برن البته نه با اصل سرمایه ، چون اصل سرمایه را باید در کف پیوت وارد کرد نه در میانه روند ، صرف نمیکنه برای 15 تا 20 درصد اصل سرمایه را وارد ریسک زیادی کنیم این سری هم تا بازار به کف حمایتی میدلاینش رسید جنگ شد و بازار بستن ! وقتی هم بازار باز شد اولش اهرمی ها صف فروش شدن ولی چون بازار روی حمایت قوی میدلاینش رسیده بود از فرداش صف خرید تشکیل دادن ، الان هم احتمال میدم کمی بازار بالاتر بره پولبک تکمیل کنه با سرعت زیادی ریزش شروع کنه ، من هم صبر میکنم بازار به کف پیوت برسه شاید یکماه دیگه اون زمان با اصل سرمایه و سودهای قبلی وارد میشم ، در این برگشتش دیگه نمیشه نوسان گرفت چون تمام حمایتها را قراره بشکنه ، نوسان را فقط در دو موج اول نزولی میشه گرفت در موج سوم نزولی قدرت ریزشش بیشتره اگر هم نوسانی بده سود زیادی نداره پس دیگه نوسانگیری در روند نزولی بذاریم کنار تمرکز روی کف پیوت ، البته اول لازمه که این ترند صعودی اصلاحی شکسته بشه . اینم اضافه کنم تمام اینها احتمالاته شاید هم تحلیل درست درنیاد !
برای ادامه کار سیمین همچین احتمالاتی در نظر میگیرم ، عددهای حمایتی هم مشخص هستند و همچنان تحت فشار موجهای نزولی هست ، در تایم دیلی هم با توجه به شیب اصلاحش عدد 10862 مشخصه البته نمیشه اینها را مبنای کار گرفت چون دیتایی نداره و مجبوریم احتمالات زیادی را در نظر بگیریم
موج صعودی قبلی دو ایکس واقعا ترکوند ، هر زمان این ترند صعودی اصلاحی در کانال نزولی اش را بشکنه سقف کانال نزولی و شیب ریزش و نقطه برخوردش به کف جدیدش به دست میاریم .
نارنج و موج هم سری قبلی بالای 250 درصد سود دادن اینبار هم مثل دو ایکس در کانال نزولشون ترند صعودی اصلاحی را بشکنند میتونیم سقف کانال و شیب ریزش و کف پیوت به دست بیاریم ، یادتون باشه اینها واقعا جدید هستند و دیتایی ندارن برای همین کمی کار باهاشون سخته تازه میخوان کف دومشونو بزنند !
شاخص کل هفتگی ، خدا را شکر تا الان کف های خودشو خوب نگه داشته ولی سقفهاشو نمیتونم درست تشخیص بدم برام مهم هم نیست چون کفهای خوب معتبری داره و ورودهای خوبی در صندوقها میده حالا هم منتظرم بیاد این کف جدید ببینم چی میشه البته احتمالا قرار نیست اینجوری شارپ بیاد پایین شاید رنج بشه بیاد به کف
آقا احسان از تحلیلهای زیبای شما لذت میبریم . جای شما در گروه فقط معاملات و تحلیل طلا خیلی خالیه .
تحلیلها همه عالی😍
دم شما گرم😘
درسته فعلا باید صبوری کرد ..
الان در آرامش قبل از طوفان هستیم😁
ممنون اقای فرقانی عزیز ، اختیار دارید همه شما که اونجا استادید ، بخاطر سبک معاملاتیم که بلند مدتی هست نمیتونم اونجا کار کنم ، برای دوستان کوتاه مدتی باعث مزاحمته ![]()
به به آرامش قبل از طوفان خیلی خوبه ![]()