سلطان نظرت در مورد فایرا چیه
ثاخت (15 کارکتر)
شپدیس هم همینطور
میخواستم یه چیزی حدود 100 تومن بخرم
بین این ها موندم
نظری داری احسان جان؟
حالا به غیر از اینها اگر گزینه دیگه ای داشته باشی دمت گرم ![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز
عرضم به حضورتون من چندین سال پیش توی بورس تازه کار بودم ویک نفر یه گروه تلگرامی زده بود به نام سهامداران دسانکو و با فریب و دغل بازی سهم دسانکو که در سقف خودش بود با تبلیغات وسیعی که میکرد من وسوسه شدم توی اوج و درنوک قله دسانکو را بخرم. نه نموداری بلد بودم ونه چیزی …
از همون روز شروع کرد به نزول و این شخص همش می گفت عالیه بخرید …و هزار تا از این اراجیفی که خودتون دید چطوری حقه بازی می کنن.
از اون روز هی اومد پایین و من به امید اینکه برمیگرده نمی فروختمش و بعد سرحساب شدم دیدم چقدر ضرر کردم و با ضرر فراوان فروختمش.
ولی مقدار خیلی کمی از اون را توی پرتفوم گذاشتم تا همیشه یادم باشه یک چنین آدم های حقه بازی هستن که در پی فریب مردمند.
و به این نتیجه رسیدم که حتما باید بامعلومات وارد این بازار شد و حتما سهمی را انتخاب باید بکنی که مطمین بشی در روند صعودی قرار گرفته .
نمودارهای بلند مدت احسان جان بسیار عالی هستن و یک دید بلند مدت را در انتخاب سهم برای ما ترسیم می کنن..
احسان جان لطف می کنین نمودار شگویا راهم بذارین؟
به همین نمودار احسان جان که از شپدیس گذاشتن تتوجه کنین…
از تاریخ 29 دی ماه 404 شروع کرده به نزول تا الان…
حدود 8 ماه هست که هرکسی این سهم را می خرید با ضرر مواجه می شد و هر روز اعصابش داغون می شد.
چرا؟؟؟؟؟؟
چون روند کلی نزولیه
حالا داره روندش عوض می شه به صعودی و با شرایطی که احسان جان میگن باخیال راحت می شه خریدش و لازم هم نیست هر روز چکش بکنین.
با آرامش خاطر می خرینش و برای شما سودسازی می کنه..
میشه دو تا سه برابر همین سود را با اهرمی ها با آرامش خاطر به دست اورد ![]()
این نمودار جالبه..
اگه با هایکن اشی رسمش کنین هنوز روند نزولی شکسته نشده
ولی اگه با خطی رسمش کنین روند نزولی شکسته شده
به نظر من موقعیت شپدیس و شگویا عالی هستن ..
از دی ماه 404 تاتیرماه 405 258 درصد رشد کرده
کاملا خلاف شپدیس
درسته ولی آیا در حال حاضر باید سهام اهرمی خرید
یا شپدیس یا شگویا یا مسگون؟؟؟؟
یعنی نابودم کرد بی وجدان…
همیشه نباید در حال خرید و فروش بود ، الان کالایی بعدش که اهرمی ها حسابی افت کردن حمله به اهرمی ها