تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

اقا احسان عزیز یه اپدیت از عیار و سیمین لطفا

سلام وقت بخیر ‌.

من یک استاد آسترولوژی میشناسم و همیشه تحلیل هاشون رو دنبال میکنم . و اکثرا درست هست .

ایشون میگن احتمالا تا هفته ی اول مهر بین ۴ الی ۱۰ مهر شاخص رشد داشته باشه و بعدش تا ۲۰ آبان اصلاحی . و سپس از هفته ی اول آذر حدود ۸ آذر رشد عالی بورس شروع میشه . خواستم نظر شما رو هم بدونم . طبق تحلیل شما شاخص چطور پیش میره . و اینکه اگر امکان داره لطفا تحلیل اهرم رو هم میزارید . ممنونم :folded_hands:

چرا می‌خندید؟ علت تمسخر کردنتون رو میشه توصیح بدید . در مورد شخصی که نمی‌شناسید کی هست ؟؟؟

فرزاد جان شما هم خیلی عزیز و دوست داشتنی هستی💗

kasi nazari dar mored shakhes dare? ta koja soodi mishe?

ورود در کف پیوتی که مشخص کرده بودم

ممنون البته امروز در جا زدن و تغییر خاصی نداشتن. اگر تعجب نمیکنید من این سهم ها رو از کجا گیر آوردم، زحمت تحلیل چارت شپاکسا رو هم بکشید ممنون میشم.

عیار 15 دقیقه

سیمین 15 دقیقه

شاخص احتمالا بتونه تا 7 میلیون برسه و اصلاح کنه ، سقف کانالش هست و هدفش احتمالا 10 میلیونه

اهرم هم در این موقعیتها میتونه اصلاح بده

شما لطف داری عزیزی مهدی جان :heart::heart:

به این محدوده رسید احتیاط کنید

سلام

با طالع بینی که نمیشه روندهارو بررسی کرد. حتی تحلیل تکنیکال هم دقیق نیست، وگرنه همه تریدرها میلیاردر بودن. در وضعیت کشور ما هیچ قطعیتی وجود نداره، با یه توییت یا یه موشک بازارو دیگه نمیشه جمع کرد.

شما باید نگاهت به سرانه ها، به ورود و خروج پول و اندیکاتورها باشه.

من به شخصه در کف ها خرید کردم و سه شنبه خارج شدم، شاخص تا هرجاهم بره بالا،من وارد نمیشم. به استراتژیم جهت خرید در کف ها پایبندم. حالا اگر قسمتی از پرتفو تخصیص پیدا کنه اشکالی نداره اما من فعلا نظاره گرم، داراییم در صندوق های کم ریسک تره.

برو بچ محکم بچسبید به طلا و نقره هاتون، پول های خارج شده از بورس بسیار نترس و جسورن. سودهای بالا گرفتن و در اصلاح یهو هجوم میارن به صندوق های کالایی،بدون توجه به حباب صندوق ها. این ها همون ملتی هستن که عرضه اولیه رو ۵۰ درصد زیر قیمت عرضه میفروختن، همون هایی هستن که تو p/e 3 بازار تو صف فروش بودن! الان تو p/e 8 از این صف خرید به اون صف خرید!

درود دوستان

سهام با بیشترین ورود نقدینگی امروز 1405/6/7

سهام با بیشترین خروج پول هوشمند

خروجی فیلترهای امروز

مردد بودم جوابتونو بدم یا نه بسیار از این اراجیف شنیدم تو این هفت سالی که تو بازارم

البته قصدم توهین به شما نیست

صحبتم با کاسبان کلاهبرداریه که با عناوین مختلف دنبال کسب سود از افراد نا اگاهن