تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

سیمین در 11610 و 11487 دوتا پیوت روندی ایجاد کرده ، شاید بیاد بهشون برسه شاید موقعیت افزایش حجمه

عیار هم که تونسته مقاومت و سقف کانال نزولی اش بشکنه این مقاومت دوم هم میشکست ماجرا تمام میشد در قیمت 510892 هم یک پیوت روندی داره نمیگم تا این پایین میاد ولی اگر هم اومد میتونه موقعیت افزایش حجم باشه

مسگون هم خوب داره اصلاح میکنه باید ببینیم کی میتونه سقف کانال نزولی اش بشکنه ! بهترین موقعیت هم مشخصه کف کانال صعودیش

ارزش مسکن همچنان در کانال نزولی اش داره حرکت میکنه باید اینرا هر روز رصد کرد ببینیم کی میتونه سقف کانال نزولی اش بشکنه

مزه هم کف کانال صعودیش شکسته ، صندوق غذایی خوبیه

سیمانو هم اصلاحش طبق معمول زودتر از بازار شروع کرده در این محدوده های نقطه چین حمایتهای خوبی داره میشه سه پله تنظیم کرد از کم حجم به پر حجم

سیمانیا هم سه پله ورود خوب داره قیمتهای 28952 و 23969 و 20650 عالیه

فلز فارابی زده رو دست فارمانی !!! چطوریه !؟!؟؟! دارویی کمی ضعف روند داره نشون میده ولی فلزی بدجوری صعودیه !!!

دوستان سری قبل هم حمایتی که سیمانو و اهرم واکنش صعودی دادن را اطلاع داده بودم ولی متاسفانه دوستان توجه نکرده بودن ! چون تعداد موارد زیاده و وقت هم کمه نمیتونم هر روز اینها را اطلاع رسانی کنم فقط یکبار میتونم بنویسم لطفا یادداشت کنید تا جا نمونید ! سرتونو درد نیارم لطفا بیشتر فعالیت کنید و تحلیل های خودتون را به اشتراک بذارید هر جایی هم دیدید اشکالی هست لطفا اطلاع بدید ، هدف کلی این تاپیک اینه که همگی دوستان تحلیلگر بشن :heart_with_ribbon:

عالی احسان جان ممنون یابت زحماتت دادا :heart: :heart:

سلام احسان جان ممنون از زحماتت:folded_hands::growing_heart::face_blowing_a_kiss:

اگه تمرکز بزاری روی تعداد محدودی صندوق و دو سه تا سهم پدر مادر دار بنظرم هم خودت کمتر خسته میشی و هم متمرکز تر و دقیق تر میشه تحلیلشون کرد..

پیشنهاد من صندوقهای دوایکس ؛ دارونو، سیمانو، مزه، فلز

سهام : فملی ، شپنا، فزر؛ ونوین..

این اصلاح بازار هم بهتون قول میدم نهایتا 10 تا 15 درصد خواهد بود..

جوری بازارو جمع خواهند کرد که خیلیا انگشت به دهان بمونن ..

فقط در صورت شروع جنگ زیرساختی ممکنه اصلاح عمیقتر بشه که اونم برای سهام بلندمدتی هیچ مشکلی نداره و روند بلندمدت کاملا صعودی هست🌹

فردا برای فملی تعیین کننده‌س. اگر بالای ۱۹۰۰ باز بشه احتمالا یه برگشت ۱ الی ۲ درصدی میزنه و تا سقف ۲۱۰۰ به مسیرش ادامه میده.

اگه زیر ۱۹۰۰ باز بشه، و به سمت منفی ۲ و پایین تر بره، انتظار اصلاح تا ۱۷۷۰ و اونجا رو نقطه ورود پرریسک برای خرید میبینم تا محدوده ۲۳۰۰

فولاد گام دومش میشه حوالی ۱۹۵ که امیدوام جمع بشه. اونجا برای من ریسک متوسطی برای ورود داره و باید ببینیم تریگر میده یا نه.

محدوده ۱۷۰ کف رو دارم که امیدوارم به اونجا نرسه و سهامدارش به خاک و خون کشیده نشه!

صندوق های طلا هم همگی به مقاومت تازه اس که ساخته بودند رسیدن
البته در تایم فریم روزانه و بازه زمانی میان مدت
عبور کنن از این سطح میتونیم یه موج چند درصدی رو براشون داشته باشیم

ممنون آقا رضای عزیز فقط اگر امکانش هست روی چارت مشخص کنید خیلی بهتره

#اهرم

سهم در حال تشکیل الگوی اندینگ دیاگونال می باشد

در صورت شکست یال بالایی هم باید شرایط الگوی ولفی هم بررسی شود، به سهامداران پیشنهاد میشود جوانب احتیاط رو رعایت کنن

از طرفی هم الگوی دو کندلی پوشای نزولی به سهامداران هشدار مهم رو داده است

درود برهمگی

خروجی فیلترهای امروز

بیشترین های ورود نقدینگی