تحلیل جامع بازار سرمایه ایران

سیمین هنوز مقاومت و سقف کانال نزولی اش را نشکسته ، با چه کندلهای کوچیک و ضعیف و ترسیده ای داره خودشو به سقف کانال نزولی اش میرسونه ! بهرحال صبرمون زیاده ببینیم کی این سقفو میشکنه !

من امروز وبملتی که گفته بودم رو خرید زدم و سبد بازار ایرانم تکمیل شد. الان سفارس کالا فملی و وبملت سبد بازار سهام منو تشکیل دادن.
الیته خیلی کوچیک هم سصوفی خریدم رفتار خیلی خوبی نداشت ولی خب

عیار اگر بتونه سقف مثلث بشکنه حرکت خوبی میتونه شروع کنه اگر هم رنج بزنه در محدوده مثلث پایینی موقعیت ورود خوبی میده ، چارتها از ماهانه و دیلی و 15 دقیقه هستن

نهال زعفران لعنتی دل به اصلاح نمیده !!! ریزش کن دیگه لعنتی ! :joy:

صندوق کم حاشیه ساکت صعودی به این میگن ! خوشه !

پذیره‌نویسی ۱۸ تا ۲۰ مرداد با نماد «سیمان» از طریق همه کارگزاری‌ها

احسان جان به نظرت صندوق بخشی سیمان خوبه و پیشنهاد میدی ؟؟
من تا الان صندوق ها فعالیتی نکردم و فقط در سهام بودم ..خیلی دوست دارم حداقل داخل سبدم 2 صندوق داشته باشم

بنظرم بد نباشه چون اگر احتمالا در روند صعودی شاخص باشیم و به بعد از پذیره نویسی صندوقهای دیگه سیمانی نگاه کنیم چارت خوبی دارن ، حالا میشه هم پله ای خرید کرد مقداری در پذیره نویسی و مقداری هم بعد از پایان اولین اصلاحش

عالی . ممنون ازت . پله ای ورود میکنم و منتظر عیارم هستم تا یه جای خوب بتونم ورود کنم:heart::heart:

به نظر من با این حجمی که امروز خورد یقینا می خوان ازش حمایت کنن و احتمالا صعودی بشه

سلام

این صندوق ها روی 1000 تومان فروش میره وقتی باز میشه قاطعان طریق میارنش تا800 و بعد از جمع آوری می برنش بالا

:light_bulb:فملی کماکان جا برای رشد دارد؟

:writing_hand:با نگاه به آخرین پرتفوی منتشره توسط صندوق های شاخصی و اهرمی میشه توجه کرد که #فملی درحال حاضر در اکثر این صندوق ها سهم اول و با نصاب بالای 10% از کل پرتفو صندوق قرار داره و در دوره خرداد و تیر بیش از 1.8 همت توسط این صندوقجات ورود پول داشته

:comet:سهم اول 6 صندوق از 9 صندوق اهرمی

سهم اول تمامی صندوقهای بخشی فلزات بغیر از پولاد

سهم اول 6 صندوق از 8 صندوق شاخصی بازار مثل فیروزه، کاردان

:receipt:عطف به صورت مالی فملی برای سال جاری ب3037 ریال بازای هر سهم سود خواهد داشت، بنابراین در p/e تحلیلی 5.5 واحدی درحال معامله ست و کماکان با سقف p/e شرکت که در محدوده 8~9 واحد هست، فاصله معناداری داره..

:receipt:مفروضات تحلیل:
:large_blue_diamond:کاتد مس: 13600 دلار بر تن
:large_blue_diamond:نرخ دلار: 200,000
:large_blue_diamond:پرمیوم دلار آزاد و نیما: 15%
:large_blue_diamond:فروش مقداری کاتد: 240,000 تن
:large_blue_diamond:میانگین دلار 9 ماه آتی: 200,000 تومن

17 مرداد

سلام دوستان عزیز ، ناظر شروع کرده بستن نمادها بعلت رشد بیش از 50 درصدی ! حالا اگر 50 درصد ریزش داشتن جلوشونو نمیگرفت !

فولاد اگر بخواد روندش برگرده باید سقف کانال نزولی اش بشکنه باید ببینیم روی کدام حمایت میتونه اینکارو انجام بده

وضعیت بازار : اگر شروع کنه یک اصلاحی بده برای ادامه رشدش خیلی خوبه

اینجای کار مهمه که در روند صعودی بازار کجای این اصلاحش میشه وارد شد ، هر صف فروشی مناسب ورود نیست باید در کف پیوت روندی وارد شد ، با فرض اینکه بازار از رنج خارج شده و وارد یک روند صعودی از کف کانالش تا سقف کانالش شده

مثلا برای سیمانو سه محدوده ورود پیوت روندی داریم که از کم حجم به پر حجم میشه 35388 و 31722 و 25962 صفهای فروش نزدیک این محدوده ها توانایی ایجاد پیوت بلقوه را داره 50 50 هست ولی هر چقدر پایین تر بیاد ریسکشون کمتر میشه و بلطبع باید حجم معامله هم بیشتر بشه

برای اهرمی ها هم محدوده پیوت روندی شون را وقتی اصلاج را در روند کلی صعودی شروع کردن میگم بیشتر تمرکز بذاریم روی دوایکس و نارنج