تحلیل شاخص کل و انواع صندوقهای بورس ایران با استراتژی اختصاصی ! تایم 4 ساعته ، دیلی و ویکلی

به به به به برو سیمین تو میتونی :joy:

عیار تو هم برو میتونی البته دوست داشتم بیاد محدوده مثلث ! حالا اشکالی نداره اگر روند کامل صعودی شد در موقعیتهای زیادی میشه وارد شد

امروز بازار به سقف کانال نزولی اش خورد ! میشه روند صعودی اصلاحی در روند کلی نزولی ، چند روز پیش کف این حمایت برای اهرمی ها به دوستان گفتم یک نیمچه نوسان 19 درصدی دادن حالا ااگر دوست داشته باشید بعدی هم بهتون میگم البته 50 50 هست ریسکش دیگه پای خودتون

اگه لطف کنین عالیه :folded_hands:

خروج پول از صندوق های طلا تا حدود 62 میلیارد
ورود پول به صندوق های نقره حدود 27 میلیارد

احتمال میدم شکل کانال نزولی اهرم به این شکل باشه اگر کف کانالش هم بشکنه میشه با اطمینان گفت تا کف کانالش و کف پیوتش سقوط میکنه احتمالا !

این سومین باره که می خواد سقف بشکنه.

انشاالله ایندفعه موفق بشه.

شکل کانال نزولی نارنج هم احتمالا به این شکل هست احتمالا باید در ادامه حرکاتش شکل درست کانالش به دست بیاریم تا محل برخوردش به کف پیوت بهتر بشه تشخیص داد

سیمین در ناحیه عرضه و تقاضا و اردر بلاک - ناحیه عرضه - OB است .

اهرمی موج هم همینطور احتمالا شکل کانال نزولی اش همینطوره

داره نوسانی کف ها را بالاتر میاره و در این محدوده سقفهاشو نگه داشته حمایت موجهای صعودی هم داره ، در هر پایینی که بزنه در کف جدید میتونه حمایت بشه فکر کنم به زودی از این حالت رنج صعودی خارح بشه احتمالا

دو ایکس هم دیتایی نداره شاید کانال نزولی اش به این شکل بیاردش کف پیوت

شاخص کل هم میتونه همچین کانال نزولی داشته باشه

دارونو گل سرسبد دارویی ها هم در سقفش ترند صعودیش شکسته

خروج پول از صندوق های طلا 253 میلیارد
ورود پول به صندوق های نقره 82 میلیارد

سیمانو هم احتمال میدم به زودی تسلیم بشه و در این کانال نزولی اش بیاد پایین اون کف حمایتی هم چند روز پیش گفته بود نمیدونم کسی نوسانش گرفت یا نه

فزر در آستانه تاچ سقف کانالش ! اینجاها دیگه احتیاط داره

ارزش مسکن هم کم کم داره به رشدش در این کانال صعودیش ادامه میده از اون حرکات شارپش کمتر میبینم

سینرژی هم دل به اصلاح نمیده اینم از میدلاینش حمایت شد در کف پیوت منتظران را گذاشته البته موج نزولی روش فعاله ببینیم تاثیری میذاره یا نه

من سینرژی رو هم برای ترکیب سرمایه تو سبدم در نظر دارم
3 گام خرید میکنم
گام اولم رو روی نفت 80 دلار یا حباب منفی 10 (الان منفی 7) و قیمت 5 هزار وارد میشم
و گام های بعدی رو پایین تر

حتی در صورت توافق بحران انرژی در داخل کشور و قیمت ارز کاملا روش تاثیر میزاره برای همین روندش به نظر من در میان مدت کاملا صعودیه و سود خوبی میده

اگه بحران نفت هم دوباره به درازا بکشه چه جز پیشرو هاست
دارییی این صندوق حدود 80 درصد گواهی سپرده نقت هستنش