آغاز ارائه «اینترنت پرو» به کسب‌وکارهای دیجیتال

این تعهد که خیلی خطریه یعنی کاملا خط شما و نت شما رصد میشه :roll_eyes:

5 لایک کرده

برا من چیزی نیومده منم چندین ساله دارم فعاليت میکنم

2 لایک کرده

عملن هیچ تریدری اینو دریافت نکرده فقط واسه مشاغل که مورد تایید خودشون باشه میدن

4 لایک کرده

خیلی هم منطقی هست سخن شما.

3 لایک کرده

من فقط تریدرم و جای دیگه اهراز هویت نکردم و حتی درخواست هم ندادم و کسی هم من رو دعوت نکرده.

ولی پیامک اینترنت پرو برام اومده و میتونم بخرم؛پرس و جو کردم وفهمیدم اینستا و تلگرام رو نمیاره و به این علت نخریدم.

درسته که خریدن این اینترنت درست نیست و داره حق بقیه خورده میشه،ولی چاره ای نیست چون باید کار کنیم؛خوشبختانه برای ترید سرمایه گزار برتر میخواد در وضعیت نت ملی خدمات بده

4 لایک کرده

هزینش چقدر هست ؟ و چطور درخواست کردید ؟

1 لایک کرده

پس چرا برا ما پیام نمیاد؟؟؟ من خوندم باید بری سایت نصر کسب و کارتو ثبت کنی و داستان داره تریدرارو جز فریلنسر ها فک نکنم حساب بکنن

1 لایک کرده

یعنی اگه اینستا را می‌آورد می خریدی و گور پدر بقیه و چون اینستا را نیاورد گفتی خریدش درست نیست و حس میهن پرستی و مهری جز مهر ایران گرفتی؟ بابا ایوالا

5 لایک کرده

حرف شما درسته ولی دیگه منم هم قسط دارم هم زندگی

3 لایک کرده

اینترنت آزاد یا برای همه یا برای هیچکس :grinning_face:

7 لایک کرده

امشب برای من ارسال شد

قبلا همینجوری ثبت نام‌کرده بودم

2 لایک کرده

یا بگو خودم و بدون عذاب وجدان یا ملی گرایی کدومش دوتاش نمیشه وضعیت الان درست کاری کردن که همه اذیت بشن و کسی نتونه به فکر کسی دیگه باشه ولی این همون حق خودته که قبلا داشتی دارن بهت گرون تر میدن با اذیت بیشتر مثال اون شیری هست که تو قفس هی بجای گوشت بهش مرغ دادن قبول کرد بعد به جایی رسید که بهش علف دادن و بازم قبول کرد چون گفت اگه نخورم همینم از دست میدم و از گرسنگی میمیرم این مثال برای همه ما صدق میکنه و این بازی کثیف چند وقت دیگه میره کنار یا وصل میکنن یا همشون باهم میرن تو کوزه و اینترنت وصل میشه

این قصه بایدی شده باید بشه

3 لایک کرده

هر کس که گرفت فردا آب پرو برق پرو دادن بهش دیگه صداش هم در نیاد

هر کی شل کرد تا آخرش باید بره

13 لایک کرده

سلام وقتتون به خیر برای منم اومده قبلا فقط رفتم کد ملی و شماره تلفنمو ثبت کردم ولی این لینک رو میرم یه صفحه خالی برام میاد،برای شما چیزی میاد؟

2 لایک کرده

دقیقا فکر هم نکنم اینترنت بین الملل اصلا وصل بشه

با مقرراتی که برای اینترنت پرو گذاشتن ( محاربه )

دیگه فکر نکنم وصل بشه برای سایر مردم

1 لایک کرده

نه چیزی باز نمیشه

2 لایک کرده

شرافتی که امروز با اینترنت پرو از دست می‌ره در اینده ممکنه قابل جبران نباشه!
هم به اینده خودتون رحم کنید هم به اینده نسل های بعدی

8 لایک کرده

پس به درد نمیخوره چقدر من منتظر بودم

2 لایک کرده

نیاز به قسم خوردن نیست من از دیماه به اینور روزی نبوده به مرگ فکر نکنم چون با کسی که عصر خخدا حافظی کردم فرداش یه فرق تو صورتمون بود . ارش یه خال هندی وسط ابروهاش داشت من نه .
با دوستی مقیم بوشهر که کار اصلیش سنگ مزار بود شراکت کاری داشتم اون عزیز هم اخرین بار تو پیامک بهم گفت کسی که کنارم بود پا دیگه نداره برام دعا کن و دیگه خطی هم روشن نیست .

اکر بکم هزار تومن از ترید تو این مدت در اوردم و حس وحالشو داشتم دروغ گفتم .

ممنونم بابت تلنگری که بهم زدید دوستان

ولی اخه من که 40 سالمه 10 ساله کار اول و اخرم تریده چه کنم رفقا . زندگی مال زنده هاست .

2 لایک کرده

اگر الان اینترنت پرو میدن چون دولت مجبور شده برای کاهش ضررها اینکار رو بکنه
اگر اتحاد باشه و کسی نخره مجبور میشن زودتر وصل کنند.
اگر حجم خرید بسته ها رو هم کمتر بکنید چون بیشتر ضرر میکنند مجبور میشن وصل کنند
تا وقتی متحد نباشیم هیچوقت نمی‌توانیم انتظار اتفاقات خوب رو داشته باشیم

5 لایک کرده