روی چارت 48 ساعت پیش کل بازار رو چک کردم سیگنال سیگناله برگشت تدریجی به شرایط نرمال بود اما 1145 امشب بود زمین زیر پام لرزید از کسی که مقیم امریکاست تلفنی شنیدم فضا بعد از پاسخ ایران برگشته که الان که فکرشو میکنم به پاسخ ایران هیچ ربطی نداره سناریو داره مرحله به مر حله بر اساس WORK BREAKDOWN STRUCTURE رو ویندوز یه سری ادم میره جلو .
مثلا اینودیا تو روزانه سیگنال پامپ نزدیک باند بالای بولینجر 1440-2.5 ثبت کرده بود که میتونه هم نوار بالا رو بشکونه و سوپر بولیش بشه هم بیاد پایین تو این 3 سال برای دبدن نوار پایین یا خود SMA 1440 و بعد حرکت کنه .
منظورم از زمین زیر پام لرزید استعاری نبود . نمیدونم شما هم حس کردید یا خیر . میترسم شوخی شوخی خیلی جدی تر از اینی که هست بشه … و اون صدای ته دلم میگه میشه
مهدی اسما درست بودا ، همون کریس میچل رو پیدا کردم خودم گفتم گوشی فلانی میخواد باهاتون صحبت کنه و گوشی رو گرفت و شروع گرد به صحبت گرم با گاورنر نمیدونم چه ایالتی ، گاورنر نشده بود تو انتخابات بود برا همین خیلی سخت شماره شخصیشو پیدا کردم .
یه خانوم سانتی مانتال هم یبار دقیقا تو پلاستیک فریزر عدس پلو ریخته بود آورد شرکت که همه ببینن ولی این بیشتر اصلا تو دفتر میخوابید تا بره خونش که اتفاقا طرح از اقا بود بنام من تموم شد من اخراج شدم!
اولین بار همین شیطان هم منو با کار آشنا کرد . اون موقع گرمی ۱۰۰ تومن بود ، پایه حقوق بود ۳۰۰ . دلار هزار تومن .
اونایی که میدونن متوجه شدن منظورم از کار چیه .
۱ گرم کار دقیقا همقیمت ۱ گرم کوکولی بود که الان ۱۸ میلیون میدن دست مشتری . کار شده گرمی ۴۰۰ هزار تومن!
عزیزی منم تو مغلطه و سفسطه و ربط دادن طعم آبگوشت به قالب چدن خیلی خوب بلدم، بله دقیقا کارت درسته تو کد و ترید و پولل
ولی میای میگی پول همه چیژه و شرافت و این چیزا رو ولش کنید و هرکاری میتونید برا پول بکنید، برا این گفتم دلیل نمیشه یه کد نوشتی تو ترید موفق بوووده باشی و حالا تو بحث ها و مطالب دگ هم نظر بدی و بگی چون من اونجا موفق بودن پس حرف منم اینجا درسته.
اگر پول همه چیزه و در برابر پول چیزای های دگ مهم نیست و پول در بیاریم با این کد! پس مشکلی نباید داشته باشی کسی بهت بگه پولدار بی شرف؟ مثالش رو دارن میگم ک حرفی ک مزه مزه کردی رو اول به خودت بگیری ببینی اکی هستی ک همچین حرفی ب بقیه میزنی؟پول خیلی خوبه پول قدرته ،خیلی چیزها میتونه بخره نداشته باشیش خیلی چیزها رو نداری ولیییی پول همه چیز نیییست، بعدها تو تاریخ نمی نویسن طرف پولدار بود و مرد، میگن طرف آدم باشرفی بود و مرد یا بی شرف بود و خوب شد ک مرد
تمام این هایی که گفتید باعث نمیشه دلیل بر طبقاتی شدن اینترنت باشه.
اینترنت بین الملل حق تمام مردم ایرانه دوست گرامی.
همونطور که ما نمیتونیم به هم شاکی باشیم که از این اینترنت پرو استفاده نکنیم چون زندگی خرج داره…
اما حق نداریم برای کل مردم ایران به نفع خودمون چیزی بگیم ما در سال 2026زندگی میکنیم نه 1980
((اینترنت بین الملل حق همه مردم ایران هست، نه حتی یک نفر کم..))
عرض کردم مطالبم در پاسخ به اقا مهدی رو خوندی ؟ حضور یکی با شناسنامه صادره از واشنگتن تو شرکتی که پروفورم خرید hot spinning machine میگیره و stainless less به نظرت مشکوک نیست ؟؟؟؟
آبگوشت تو این نبودا!
من شناسنامم مال هر جا باشه به قانون اونجام قانونمدار بی شرف بقول شما
قانون اینجا، همین چند ماه پیش با قانون به یه سری از خودشون هم پول داد شبانه به سمت مردم خودش چیکار کنه؟ ش لی ک کنه،اتفاقا پولم توش بود دگ؟ پول همه چی بود دگ؟ اتفاقا قانونی هم انجام دادن عزیز پس بر اساس حرف شما ک پول همه چیزه و بیخیال شرف اینا و شناسانه ام به اسم هرجا باشه با قانونش بری جلو ،پس منطقیه اون کار اونا هم ک انجام دادن بر اساس دوتا منطق و دلیل های شما دوست عزیز
فدای تو بشم با فرض اینکه ۱۶ هزار نفر پر پر شده باشن از زیباترین زنان و جیگر دار ترین مردان این آب و خاک و میانگین در نظر گرفتن سن اون عزیزان بین ۲۰ تا ۳۰ سال میدونی چقدر خون ایرانی فقط تو اون ۲ روز ریخت زمین ؟
۴۵۰ کیلومتر میشه خط مستقیم از خون کشید بر اساس استاندارد مقدار رنگ جاده ای . یعنی از تهران بری تا قزوین و برگردی و فقط خون بکشی .
قبول داری اگه اینترنت نبود شاید ۱ نفر کمتر از بین میرفت ؟
یه قطره خون دیدی چه حالی داره از آدم بره ؟
میدونی اگه فرضا اون ۱۶ هزار نفر موفق میشدن تا چند وقت اون ۲ روز تکرار میشد ؟
سلام برای من هم دیشب از سایت نصر تایید امده برای اینترنت برای فریلنسر ها منتهی من تریدرم قسمت شغل رو سایر زدم منتهی قسمت معرفی پروژه رو موندم چی بزنم تریدر پروژه نداره که جالبه صفحه بعدش هم باید حدود یک دویست پول بزنی به نصر برای عضویت
واقعن ادم گیج میکنن موندم قسمت پروژه چی بزنم معرفی کنم بگم ترید نمیشه هم خالی گذاشت ثبت نمیشه
دوستایی هم که میگن صفحه چیزی نمایش نشون نمیده احتمالا با موبایل هستن با سیستم وصل بشن باگ سایت هست کد پستی میخاد نوع شغل میخاد پروژه کاری میخاد به نصبت شهر استان که هستید پول برای عضویت میخاد