توی سایت نظام صنفی رایانه ای ثبت نام کردی ؟کی ؟ منم ثبت نام کردم بعنوان آزاد کار
باید عقلم رو از دست داده باشم دو تومن برای اینترنت زپرتی پرو بدم که تازه دو روز بعدش اینترنت رو وصل کنن من بمونم و سوزش بی پایان .
همین روزا واست میاد،
سطح دسترسی ها معلوم نیست،ممکنه حتی اینترنت پرو بگیری ببینی سطح دسترسی اونقدر مسخره هست که فرقی با نت ملی نکنه.الان گفتن آزاد کارا ثبت نام کنن ولی آیا دسته بندی کردن که مثلا این آزادکار تو چه حوزه ای فعالیت میکنه؟آیا اصلا گزینه ای به عنوان معامله گر و تریدر هست؟
اگه همه متحد و یک دل بودیم
این اتفاقا نمیافتاد
هرکی پی زندگی خودشه و دیگران براش مهم نیست
افسوس
کسایی که قبول میکنن
یعنی قبول کردن که کاره درستی کردن که نتو قعط کردن
اوکیه
اینستا، واتس اپو .تلگرامو.یوتوب بازه
فوری پذیرفتنش . مثل همه چیزا
واقعا نمیفهمم که چرا بعضی ها فکر میکنن فقط خودشون اینترنت ندارن و به بهونه عقب موندن از زندگی و معیشتشون خودشونو برای خرید اینترنت با 10 برابر قیمت قانع میکنن
این همه ظلم رو دیدینو به جای اینکه بیاید ازین ظلم حرف بزنین هم مسیرش شدین؟ همین شماها دو روز دیگه از بالا رفتن دلار و ماشین و سخت شدن زندگی حرف میزنین درحالیکه خودتونم باعث و بانیشونین
ننگ بر شما
وصل بشه فیلترینگ که برداشته نمیشه همون دو تومن باید پول فیلتر شکن بدیم
درسته همه بدنبال اینترنت آزاد هستیم اما بر اساس واقعیت موجود و نوع احراز هویت من به شخصه احتمال میدم اینترنت به حالت قبلی برنگرده
یه سری از دوستان بدنبال مبارزه و نخریدن نت پرو هستن برای اینکه با فشار بر حاکمیت اینترنت آزاد برای همه ایجاد بشه
اما من و احتمالا یه سری دیگه از دوستان تمام درآمد و اولین کارشون ترید هست در نتیجه به هر طریقی به دنبال اینترنت برای کار هستیم
شاید بگید خب فیلترشکن بگیر
اگر حساب کاربریتون به دلیل تغییر مداوم ای پی بسته شده بود احتمالا اصلا ریسک کانفیگ غیر ای پی ثابت نمیگشتید و من توی این مدت پیدا نکردم
روشهایی که به نت پرو میرسید
از طریق سازمان نصر نمیرسید خیالتون راحت بصورت حقیقی به کسی ندادن
باید به هر سه اپراتور توسط یک شرکت معرفی باشید
باید ایمیل ملی بسازید و با کمک از یک شرکت که اسم شما رو هم رد کنه به هر سه اپراتور ایمیل بدید
تنها روش برای رسیدن به پرو اینه وقتتون رو توی مسیر دیگه تلف نکنید
ایرانسل هم میشه توی بله همه بهش پیام داد
اما باید فقط یه شرکت شما رو معرفی کنه
![]()
![]()
عجب
پس اون دختری که مادر پدرش مریضن با قرص های میلیونی زندن که خرجش از انلاین شاپ کوچیکش درمیومد نیاز نداره به اینترنت هاااا
بخر افرین احراض هویت کن
بد وضعیتی شده
خونه و ماشین ک طبقاتی شده بود حالا هم نت
مث این میمونه بیان خونتو بگیرن بعد فرداش چند برابر قیمت با التماس به خودت بفروشنش
والا من یکی که سعی میکنم همون بسته عادیشم کمتر بخرم از قبل شاید به اپراتورا فشار اومد
لینکش اومد برات؟؟؟
با سلام
چند دقیقه پیش دریافت کردم و قطعا بدست خودتون هم رسیده . خداروشکر .
امنیت و سلامتی ۲ نعمتی بود که تا هست قدرش رو نمیدونستیم الان سومی هم اضافه شده . نت پرو
چطور دریافت کردین؟
اسحاق جان روی خطی دریافت کردم که ۱۰ سال پیش اولین کانال تلگرامی ثبت شده در سامانه ی شامد وزارت ارشاد در خصوص ارز دیجیتال رو معرفی کردم بنام کانال ایران بیتکوین .
ناگفته نمونه انجمن هایی بودن از بلاکچین اما در خصوص ترید و سیگنال اولین کانال ایران بیتکوین بوده با سابقه ی بیش از ۱۰ سال الان که صحبت میکنیم .
خوشحالم در کشوری زندگی میکنم که واقعا داره صد جوره رو سرش میباره که البته خواست خودش بوده و کوچکترین منطقی توش نمیبینم ولی بازم حواسش هست . پلیس فتا حواسش به همه چی هست خلاصه !
فعالین بازار سرمایه دریافت کردن ، اگر کسی اعلام نکرده اینجا نمیدونم علت چی بوده .
اینترنت برای ترید آزاد در ایران رو من از امروز وصل شده میدونم .
الان میخوای باهاش چیکار کنی استفاده کنی با مثل بقیه باشی؟
برای 50 گیگ باید 2 تومن بدید؟
مگه اینترنت فقط برای تریده پس اون همه کسب و کاری که بر بستر اینستاگرام و تلگرام فروشگاه فعال داشتن چی . همچین اینترنتی نه ارزش داره نه لذت استفاده