راهنمایی برای پیش ثبت نام به عنوان آزادکار در نصر

من یک مدتی هست ثبت نام کردم . الان گفتم یه چک کنم دیدم وضیعت پروفایل در 15درصد هست با این که تمام اطلاعات لازم رو پر کردم . خودشم نوشته برای بهرمند شدن از این سرویس باید پروفایل حداقل 40 درصد تکمیل باشه از دوستانی که این مسیر رو رفتن و نتیجه گرفتن راهنمایی میخواستم که چیکار باید بکنم تا درست بشه

3 لایک کرده

منم همین مشکل دارم نمی‌دونم بقیه چطور گرفتن…خودش گفته پیامک میشه ولی خبری نیست

1 لایک کرده

اخه گفته باید حداقل ۴۰ درصد باشه . اخه همه چیز پر کردم دیگه چیکار کنم تا 40 درصد باشه ؟ واقعا اونایی گه گرفتن چطوری گرفتن ؟

1 لایک کرده

سلام عرض شد دوست عزیز . باید براتون پیامک تایید بیاد از سازمان نصر . وقتی پیامک اومد یه لینکی به شما میده . از طریق لینک ادامه ثبت نام را انجام میدهید و یه مبلغی از شما میگیره. و عضو آزادکار سازمان می‌شید.

و سازمان میگه شماره شما رو برای ارجاع به اپراتور مورد نظر ارسال کردیم .

ایشالا موفق باشی.

2 لایک کرده

سلام و درود ایا چقدر طول کشید تا sms بیاد و مبلغی که می‌فرمایید جهت عضویت پرداخت میشه چند هست ؟ بنده یک مدتی هست که پیش ثبت نام کردم و هنوز sms دریافت نکردم

2 لایک کرده

ایشالا به زودی میاد و کارتون راه میوفته. مبلغی که باید بدین حدود 650000 تومان هست تا اونجایی که میدونم بیشتر نیست . این مبلغ رو می‌دین و عضو اتحادیه سازمان نصر میشین . از یه طرف خوبه به نظرم چون تریدرها اتحادیه ندارن. و شما میتونید عضو بشین.

2 لایک کرده

بینهایت ممنون امیدوارم به زودی sms برام بیاد ولی الان سوال اینجاس که من الان فقط باید منتظر sms بمونم یا کاری هست که باید در سایت انجام بدم؟

2 لایک کرده

خیر. ایشالا زودی میاد کارت راه میوفته. نه کاری نمی‌خواد کنی منتظر باش تا پیامک بیاد :folded_hands:

1 لایک کرده

وقتی که ثبت نام میکنی تایید بشه برات پیام میاد

وقتی لاگین کنی تو سایت نصر

صفحه اینطوری میاد

بعد پروفایل رو کامل میکنی مال من الان پر شده رو پروفایل بزنی

صفحه اخرش هم باید 1500 پرداخت بزنی( این فقط برای عضویت نظام صنفی هست ) پول نت پرو جداس

بعد هم باید بری سایت ثبت احوال احراز هویت کنی

2 لایک کرده

شما از طریق فریلنسری براتون فعال شده؟

1 لایک کرده

خیر . یکی از اشناهامون براش اومده که گرافیست کاره. اطلاعات ایشونو به دوستان دادم

2 لایک کرده

الان این بنده ی خدا مدارک خاصی آپلود کرده یا همینطور سر سری نوشته کارم گرافیکه و یه سری اطلاعات الکی داده؟چون نوشته کارفرمارو باید بگی و مبلغ درآمد و…

و اینکه ازش پرسیدی که دامنه هایی مثل تریدینگ ویو و متاتریدر هم باز میشه براش یا نه؟(بدون استفاده از تحریم شکن)

سلام.کسایی که از طرف سازمان نصر برای ثبت نام فریلنسر براشون پیام اومده راهنمایی کنن. من تومرحله پرداخت حق عضویت گیرکردم. عکس اروری که میده گذاشتم. کسی هس پرداختو انجام داده باشه؟

1 لایک کرده

قبلاً پرداخت نداشت.

من تو همین مرحله پرداخت گیرکردم. یه پیغام میده و نمیشه پرداخت کنم. میشه بپرسی ببینی مشکلش چیه؟

نه. تا این پرداخت انجام نشه نمیره مرحله بعد

برای ما 1500 بود …

از قسمت پروفایل اون بالا یه دکمه قرمز رنگ داره خارج شو مجدد لاگین کن درست میشه

1 لایک کرده

تو چه ادرسی ثبت نام میکنین؟

داستان مالیات پشتش هست؟