برداشت سود از sgb

اینقدر از سرمایه گذار برتر تعریف میشه کسایی که وقعا به برداشت رسیدند از تجربیاتشون بگن ؟؟
من خودم دو بار از پراپ **بیخود فور اف ایکس (**لعنت بهشون ) به ریل رسیدم که قانون بیست درصد روانشانسی مو بهم ریخت (البته 99 درصد ادمها ) باعث شد حساب و از دست بدم !! یک بار هم از پراپی برداشت زدم البته ! الان هم یک 25 کا از سرمایه گذار برتر گرفتم که فعلا …..

ببین پرداخت سود تو پراپ سرمایه‌گذار برتر چیز عجیب یا خاصی نیست. بیشتر تعریف‌هایی هم که ازش میشه بخاطر اینه که فعلاً پرداخت‌هاش رو انجام داده. تو بازار پراپ هم اصل ماجرا همینه؛ تا وقتی پول تریدرها رو بده همه راضی‌ان، ولی اگه پرداخت‌ها دچار مشکل بشه خیلی سریع اعتبارش از بین میره.

نمونه‌ش پارسال پراپ فرم پراپی بود که یه مدت تو صدر بهترین پراپ ایرانی بود، اما وقتی شروع کرد بازی درآوردن و پول بعضی‌ها رو نداد، خیلی زود اعتماد بازار رو از دست داد و دیگه کمتر کسی سمتش رفت. در مورد سرمایه‌گذار برتر هم داستان فرق خاصی نداره؛ مثل بقیه پراپ‌هاست، تا وقتی پرداخت‌ها منظم باشه اوضاع خوبه.

2 لایک کرده

شما برداشت زدین از سرمایه گزار برتر آیا ؟؟

1 لایک کرده

آره الان هم حساب دارم ازشون.

1 لایک کرده

اگه برداشت سود از سرمایه گذار برتر داشتی و مدرک داری اینجا بزارید فقط اگه برداشت داشتی بیا اینجا

سلام

چرا باید بزاریم

لطفا دلیلشو بگید

2 لایک کرده

چون در این مدت قطعی یکسری برداشت ها گذاشتن کانال تلگرامشون و خیلی از دوستان میگفتن پولشون واریز نشده اینجوری ب صدق صحتش میرسیم

1 لایک کرده

پس درستش اینه بزنید تو زمانی قطعی اینترنت آیا کسی برداشت زده ؟ اگر زده پرداخت شده عکسشو بزاره

قبل جنگ ازش برداشت داریم تو جنگ که حساب ها فریز بوده برداشت نداده !

شاید واسه منو ریختن برداشتم 9 اسفند بود دیگه خبر ندارم چیشد:joy::man_shrugging:t2:

آخرین باری که نت ام وصل شدن داشتن سود میدادن